Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 15:30)
o paskui laikosi aukstesne irgi be sokavimu dideliu.

Nu va as ir sakau ,kad kaip pas mane tai tikrai nesamone kazkokia kalnai kalnuoti doh.gif cool.gif Greiciau rytojaus rytas,kazi koki bajeri iskres man BT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 16:34)
Nu va as ir sakau ,kad kaip pas mane tai tikrai nesamone kazkokia kalnai kalnuoti doh.gif  cool.gif Greiciau rytojaus rytas,kazi koki bajeri iskres man BT ax.gif

perzvelgiau babyplan keliolika puslapiu sekmingu grafiku, tai ten tokiu suoliu - kritimu yra... Tokie grafikai vilties suteikia bigsmile.gif
Atsakyti
Ai dar pamirsau paklausti,kaip atskirti kur kokio jautrumo testai blush2.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 16:30)
teoriniu BT aprasymu, kad laikosi pirmoje fazeje zema be didesniu kritimu-kilimu, po 1 nukritimo emus kilti pasirodo O linija

Cia tai truputeli ne taip mirksiukas.gif Turi buti I faze, II fraze ir temp neturetu maisytis.
O apie 1 kritima, niekur neraso apie pirmus antrus ir trecius kritimus 4u.gif Kritimo is vis gali nebuti mirksiukas.gif

Jeigu man temp nenukris iki I fazes lygio, vadinasi viskas ok, O ivyko, jei nukris, labai gaila verysad.gif

Grafiko keistumas yra tas, kad viskas kaip ir buvo, O turejo vykti, bet kzkd neivyko, tada vel viskas per nauja ir bac temp uzkilo. Todel darau isvadas, kad O velavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 24 liepos 2009 - 15:50
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 15:38)
perzvelgiau babyplan keliolika puslapiu sekmingu grafiku, tai ten tokiu suoliu - kritimu yra... Tokie grafikai vilties suteikia  bigsmile.gif

Nu ,bet kaip pas mane jokiu pozymiu ani ani,nu galvos svaigimas,bet pas mane manau ji svaigsta del kitu priezasciu.O taip ne papai,nei nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Jau geriau tu OT buciau nepirkusi...vel blanksta, jau maniau siandien bus teigiamas, o gavosi snypstas...nu turi iki sekmadieni isrysketi, jei ne...nusikeiksiu riebiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 16:40)
Nu ,bet kaip pas mane jokiu pozymiu ani ani,nu galvos svaigimas,bet pas mane manau ji svaigsta del kitu priezasciu.O taip ne papai,nei nieko rolleyes.gif

Baikit su taip pojuciais, juk dar labai anksti 4u.gif Kiek as ju esu jautus, dar kai saugojaus, tai min (kaip mano vyras sako) tureciau 3 kart pagimdzius lotuliukas.gif

Kaip laukiu Jusu mergaites NT. Turbut po savaitgalio darysit? Ar taip?
Papildyta:
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 24, 16:44)

Laikau kumscius 4u.gif Kad po savaitgalio parodytum savo grafikeli su O
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 15:46)
Baikit su taip pojuciais, juk dar labai anksti  4u.gif  Kiek as ju esu jautus, dar kai saugojaus, tai min (kaip mano vyras sako) tureciau 3 kart  pagimdzius  lotuliukas.gif

Kaip laukiu Jusu mergaites NT. Turbut po savaitgalio darysit? Ar taip?

hihihi.gif
As jau dariausi,aisku seseli maciau lotuliukas.gif O jeigu rimtai,tai pirkau tuos testus kur tipo 5 dienos iki laukiamu mmm rodo,tai siandien jau pagal mano paskaiciavimus 4 dienos iki mmm ax.gif OT ryte buvo ryskus vaiduoklis,dabar pasidariau nieko ani cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 24 liepos 2009 - 15:52
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 16:51)
O ryte buvo ryskus vaiduoklis

Matei ryte NT vaiduokli ir mums nieko nesakei bigsmile.gif Nagi nagi issamiau prasom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 16:51)
hihihi.gif
As jau dariausi,aisku seseli maciau  lotuliukas.gif O jeigu rimtai,tai pirkau tuos testus kur tipo 5 dienos iki laukiamu mmm rodo,tai siandien jau pagal mano paskaiciavimus 4 dienos iki mmm ax.gif OT ryte buvo ryskus vaiduoklis,dabar pasidariau nieko ani  cool.gif

Tai ryt ryte ryskesnis NT jau turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 24, 08:22)
O as jau vsio vilciu nededu i si cikla,nu gal kitas bus sekmingas rolleyes.gif

va, ka ji sake dar si ryta...ir rytini vaiduokli nuo musu nuslepe...ot...nu ir merga...meto ****** lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 24, 15:53)
Matei ryte NT vaiduokli ir mums nieko nesakei  bigsmile.gif Nagi nagi issamiau prasom  bigsmile.gif

Ne OT vaiduokli rysku ,o NT vaiduoklis tai tik mano akimis iziurimas ax.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 24, 15:59)
Tai ryt ryte ryskesnis NT jau turetu buti  thumbup.gif

Nu jo,ryt darysiu ryte ir vakare ax.gif Ir paziurejau PIevos,kad ji rase ryte 9DPO ryte rode labai nerysku,o vakare jau ryskesni rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 24, 16:00)
va, ka ji sake dar si ryta...ir rytini vaiduokli nuo musu nuslepe...ot...nu ir merga...meto ******  lotuliukas.gif

Ne nu as gi sakau,kad tas NT vaiduolis tik mano akims iziurimas,tai ir vilciu daug nededu lotuliukas.gif
Atsakyti