Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos, merginos 4u.gif

noriu parodyt savo grafikiuką ir paklaust jūsų nuomonės...
šiandien BT pakrito 0.1 laipsniu, o kai įvedžiau ją į fertility, jis ėmė ir perkėlė O dieną viena diena į priekį (nors prieš tai jau buvo ryškiai ją nubrėžęs, ne punktyru...)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 22, 09:17)
Nu blaha tai kas cia dabar  g.gif Tai reiskiasi O nebuvo  g.gif
Pas mane ir kazkokia nesamone,kazkoks bezobraznas grafikas doh.gif

Bet ir isskiros E buvo ir jauciau desinej pusej apacioj sone, tokius baksnojimus silpnus verysad.gif ir testas O kiek supratau teigiamas buvo verysad.gif Nors vakar ir uzvakar vel pajauciau baksnojimus desinej apacioj ir isskiros praskystejo, gal dar issiiris ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 09:38)
Bet ir isskiros E buvo ir jauciau desinej pusej apacioj sone, tokius baksnojimus silpnus  verysad.gif ir testas O kiek supratau teigiamas buvo  verysad.gif  Nors vakar ir uzvakar vel pajauciau baksnojimus desinej apacioj ir isskiros praskystejo, gal dar issiiris  ax.gif  verysad.gif

kaip nekeista ir aš vakar jaučiau skausmą kairėj kiaušidėj, bet tokį pasakyčiau ne menką sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2009 07 22, 09:37)

Na matai FF persiskaiciavo rolleyes.gif , jis zinok gali dar kelis kartus persiskaiciuot. Man ne karta taip buve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 08:38)
Bet ir isskiros E buvo ir jauciau desinej pusej apacioj sone, tokius baksnojimus silpnus  verysad.gif ir testas O kiek supratau teigiamas buvo  verysad.gif  Nors vakar ir uzvakar vel pajauciau baksnojimus desinej apacioj ir isskiros praskystejo, gal dar issiiris  ax.gif  verysad.gif

Nu idomiai kazkaip ane g.gif Nu gal ryt jau pakils 4u.gif Nenukabink nosiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 22, 09:49)
Nu idomiai kazkaip ane  g.gif Nu gal ryt jau pakils 4u.gif Nenukabink nosiuko 4u.gif

aciu 4u.gif tik negaliu suprast, kodel viskas buvo normalu, kol nepradejau planuot g.gif
Papildyta:
Cia ne i tema, bet vakar perskaiciau rimtam staripsniuky.

Kad pries O reikai stengtis gerti kuo daugiau vandenuko. Taip E isskyros tampa skystesnes ir spermiukam nuo to tik geriau ir ilgiau isgyvena, ir lengviau plaukiasi, ir moteriai tada lengviau jas pastebeti. Sakiau kita cikla reiks isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Laba dinele bigsmile.gif

Delena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 09:01)
O as stoviu vietoje  cry.gif  Kol neplanavau, BT grafikai buvo normalus. Kas cia dabar nutiko

Gal ryt pakilsi staigiu suoliu? O psichologiskai itampa, kad jau "planuoju, planuoju, planuoju" negalejo kazkiek itakoti?

Gabrieliuk - tai gana grazus implantacinis pakritimas mirksiukas.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 22, 09:14)
pas mane va kas

kad kol kas dar toloka pabaiga... Dar visko gali buti smile.gif

O cia mano "stebuklas" hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:02)
O psichologiskai itampa, kad jau "planuoju, planuoju,

Net nzn, vienintelis dalykas, kuri pakeiciau Folio rugsti geriu trecia men. Tai gal tai itakojo, nors nelabai turetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 10:05)
Net nzn, vienintelis dalykas, kuri pakeiciau Folio rugsti geriu trecia men. Tai gal tai itakojo, nors nelabai turetu  unsure.gif

folis neturetu g.gif bet teko skaityti ne viena varianta, kai emus planuoti buves ciklas "kaip laikrodukas" issidarko, gal cia kazkas su BT susidarke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 09:38)

Chenelle,
įdomumo dėlei įkelsiu savo praėjusio ciklo grafiką- buvau nusprendusi nematuoti, bet kaip prieš pat O dvi dienas iš eilės pamačiau baisiausiai ryškius II OV teste, nusprendžiau matuotis. išskyros tikrai vaisingos buvo, bet BT per aukšta kaip pirmai fazei, nes mano vidutinė BT I fazėj- apie 36,4. Iš temperatūros svyravimų antroj fazėj aišku, kad ciklas nebuvo normalus, O gal ir vyko (nes OT teigiami ir pojūčiai buvo- maudimas pilvo apačioj, kiaušidėse), bet turbūt nepilnavertė. Beje, O brūkšnį uždėjau pagal teigiamą OT, man taip gražiau žiūrisi ax.gif ir dar, maudė man per O dešinę kiaušidę, nors paskutinius 3-4 ciklus prieš tai visada ovuliuodavo kairė, tai galvoju, gal dešinė pabudo ir bandė ovuliuoti, bet kadangi ilgai miegojo, tai ir O nenormali gavosi..

user posted image

šį ciklą irgi pradėjau matuoti tik prieš kelias dienas, šiandien jau 20 CD, OT kolkas neigiami, kas labai neramina, bet viliuosi, kad šiandien jau bus teigiamas. Užtat BT dabar panaši į ankstesnių normalių ciklų, o ne tokia aukšta kaip praėjusį nenormalų. įkeliu ir šio ciklo grafikėlį, nors nėr jame į ką žiūrėt kolkas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:02)
O cia mano "stebuklas" hihihi.gif

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:07)
folis neturetu  g.gif bet teko skaityti ne viena varianta, kai emus planuoti buves ciklas "kaip laikrodukas" issidarko, gal cia kazkas su BT susidarke  g.gif

Man tikrai saudavo normaliai i virsu. Matuodavau savo idomumui. O dabar doh.gif nesikeikus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chriupike @ 2009 07 22, 10:10)

Pas mane visada auksta, II faze 37.2-7.4. Bet ko ji nekyla wacko.gif ir dar tada kai pradejau planuot, tas pikciausia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 10:17)
Pas mane visada auksta, II faze 37.2-7.4. Bet ko ji nekyla  wacko.gif  ir dar tada kai pradejau planuot, tas pikciausia  verysad.gif

norėjau pasakyti, kad E išskyros, teigiami OT gali būti ir esant nepilnavertei O arba anovuliaciniam ciklui, koks gali būti šitas tavo ciklas. kita vertus, gal per anksti nusimeni? galbūt O nusikėlė dėl kokių nors priežasčių ir BT nekyla, bet va luktelk porą dienelių ir kai šaus BT kaip raketa į padanges, būsi karščiausia BT matuotoja biggrin.gif
Atsakyti