QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 09:38)
Bet ir isskiros E buvo ir jauciau desinej pusej apacioj sone, tokius baksnojimus silpnus

ir testas O kiek supratau teigiamas buvo

Nors vakar ir uzvakar vel pajauciau baksnojimus desinej apacioj ir isskiros praskystejo, gal dar issiiris
Chenelle,
įdomumo dėlei įkelsiu savo praėjusio ciklo grafiką- buvau nusprendusi nematuoti, bet kaip prieš pat O dvi dienas iš eilės pamačiau baisiausiai ryškius II OV teste, nusprendžiau matuotis. išskyros tikrai vaisingos buvo, bet BT per aukšta kaip pirmai fazei, nes mano vidutinė BT I fazėj- apie 36,4. Iš temperatūros svyravimų antroj fazėj aišku, kad ciklas nebuvo normalus, O gal ir vyko (nes OT teigiami ir pojūčiai buvo- maudimas pilvo apačioj, kiaušidėse), bet turbūt nepilnavertė. Beje, O brūkšnį uždėjau pagal teigiamą OT, man taip gražiau žiūrisi

ir dar, maudė man per O dešinę kiaušidę, nors paskutinius 3-4 ciklus prieš tai visada ovuliuodavo kairė, tai galvoju, gal dešinė pabudo ir bandė ovuliuoti, bet kadangi ilgai miegojo, tai ir O nenormali gavosi..
šį ciklą irgi pradėjau matuoti tik prieš kelias dienas, šiandien jau 20 CD, OT kolkas neigiami, kas labai neramina, bet viliuosi, kad šiandien jau bus teigiamas. Užtat BT dabar panaši į ankstesnių normalių ciklų, o ne tokia aukšta kaip praėjusį nenormalų. įkeliu ir šio ciklo grafikėlį, nors nėr jame į ką žiūrėt kolkas