Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 22, 08:46)
Labas rytas 4u.gif
Dar pakritau  ax.gif
Grafikas

Pakrito pries pakilima 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 10:03)
user posted image

Gal as blogai nuziurejau, bet is pradziu, kur jums rodziau pazymejau neigiamus, nes 18 CD testine juostele jau buvo ryskesne uz kontroline. 19 CD netikrinau, nes buvau visa diena gamtoj ir valgiau ir geriau, bei neturejau ten nei kur atlikti.

Nu as gal ir nusisnekesiu,bet o ka jeigu O buvo 15CD ,tada lyg normalu,tik ,kad tempa zemesne nei iprastai pas tave buna,o 37 tai normali II fazeje g.gif
Ne jauciu,kad nusisnekejau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 10:09)
Pakrito pries pakilima 4u.gif  mirksiukas.gif

Nu tikiuosi ryt pakilsiu,bet vistiek ,kai skaiciau 1 psl,tai implantacinis pakritimas dar nereiskia ,kad ciklas baigsis II ax.gif
As paziurejau daug grafikeliu pastojusiu,tai jie tokie man skirtingi,tai vat kazkaip ir nesuprasi su ta BT,gal rimtai kas cia minejo,kad BT pasenes varijantas g.gif Bet tada koks yra kitas budas stebeti save,laukti O ir tt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 22 liepos 2009 - 10:12
Ka tik padariau OT... Nu zalia ruta, kazko vel isblanko o toks jau vakar ryskesnis buvo.. g.gif Nervuoja nebedarysiu daugiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 22, 11:10)
Nu as gal ir nusisnekesiu,bet o ka jeigu O buvo 15CD ,tada lyg normalu,tik ,kad tempa zemesne nei iprastai pas tave buna,o 37 tai normali II fazeje g.gif
Ne jauciu,kad nusisnekejau  lotuliukas.gif

nelabai galejo buti, nes po O negali buti E isskiru, rasoma, jei po O ju yra reiskias O buvo neivykus arba nepilnaverte, nes E iskiros - tai estrogeno kulminacijos. O ir temp.. Ot kaip cia man nepasiseke si menesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 22, 10:29)

Duniu o ar gali pasakyti tos zolininkes adres? tikrai idomu pasidare nuvaziuot pabendraut gal taip kokiu pozityviu minciu isgirsiu. as tas zolytes is kauno rusiskas turtiu gauti, bet gal pradziai dar reikia saku pabandyt pas vietine nuvaziuot...

Reikia jai pries vaziuojant paskambinti, adresas-Moletu raj.Maluneliu km. (Regina- tel 8-62222290), bet jei atstumas per didelis tai ji siuncia ir pastu,aisku gal prideda instrukcija kaip vartoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 22, 10:42)
Bijau isisvaigti  ax.gif O tiketis, tai zinoma tikiuosiu hihihi.gif Gal ryt ryte pagadinsiu Nt  blush2.gif  aisku dar labai anksti, bet.... Matyt per daug Nt uzsipirkau tai kutena tiesiog lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal pora dienu dar palauk g.gif as ir prisipirkau NT, galvoju dabar kam tiek daug blink.gif praeita cikla net testavimo dienos nespejau sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 22, 11:59)
O KUR GALIMA NUSIPIRKTI TOS ZOLYTES????? O gal zoleliu vaistineje yra Vilniuje???

vaistinese nenupirksi, nebent bandyk Kalvariju turguje yra vaistine, ten parduoda rusiskus vaistus, gal ten bus sita zolele, o kitur tai zinau tik du variantus pas ka galima nupirkt, turiu Vilniuje viena zolininke ir zolininke is Moletu ku Duniu rase.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 11:03)
Gal as blogai nuziurejau, bet is pradziu, kur jums rodziau pazymejau neigiamus, nes 18 CD testine juostele jau buvo ryskesne uz kontroline. 19 CD netikrinau, nes buvau visa diena gamtoj ir valgiau ir geriau, bei neturejau ten nei kur atlikti.

Tas pakritimas 20 c.d. toks panasus pries O g.gif ir teigiamas OT testas g.gif tau nepanasu, kad O galejo buti 21-22 c.d. bet kokiu atveju turetu pakilti BT, jei ciklas ne anovuliacinis g.gif o daug pozymiu rodo, kad O buvo (yra?)
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 11:59)
Tas pakritimas 20 c.d. toks panasus pries O g.gif  ir teigiamas OT testas g.gif tau nepanasu, kad O galejo buti 21-22 c.d. bet kokiu atveju turetu pakilti BT, jei ciklas ne anovuliacinis g.gif o daug pozymiu rodo, kad O buvo (yra?)

As is tu, kur man po O is karto pakildavo. Pozymiai buvo visi, 20 CD viskas nurimo, 22 CD vel is naujo, vel jauciu sona apacioj, vel iskyros suskystejo g.gif Gal anas neovulaivo, o cia kitas folikulas kalasi rolleyes.gif (aisku cia mano samprotavimai is fantazijos pasaulio )
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 22, 10:59)
O KUR GALIMA NUSIPIRKTI TOS ZOLYTES????? O gal zoleliu vaistineje yra Vilniuje???

Gal ir yra,bet sako,kad zoles reikia rinkti tam tikru metu pagal tam tikras taisykles (pvz ta buten ta zole zolininke renka kartu su savo vyru) ir smulkinti ja reikia paciai o jei gers ir MB (jei yra bedu su vaisingumu) tai kartu reikia smulkinti.Na as tikiu, kad darant visa procesa pagal rituala dideja energetine galia produkto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 22, 10:45)
Jo ir as tokia pat.. biggrin.gif Bet bent jau 12 DPO islaukiu jei mm neateina anksciau..

trumpai trunka DPO. Man tikrai truks 14 dienu, o gal dar ilgiau uztemps... O NT dirgina spintoje riogsodami hihihi.gif

QUOTE(paula11 @ 2009 07 22, 10:51)
sveikos mergaites, pabuvau su jum keleta ciklu o dabar jau begu i  nestuke.gif temutes, noriu padekoti BUM ir visom kitom nepatingejusiom ir komentavusiom mano grafikelius, visom linkiu kuo greiciau sulaukti II, sekmes ir lauksiu nestuke.gif temutese

Sveikinu sveikinu sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Delena @ 2009 07 22, 10:59)
Vakar kai pasirode isskyros, tai jau galvojau normaliai prasides mm... O dabar, kad nebutu kokie ciklo sutrikimai...

O gal dar neprasides? g.gif Gal ramiai lauk toliau 4u.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 11:34)
Gal pora dienu dar palauk g.gif as ir prisipirkau  NT, galvoju dabar kam tiek daug blink.gif praeita cikla net testavimo dienos nespejau sulaukti

Manyciau jei kas kibo - jau 11 dpo rodyti turetu bent vaiduokli... Paskui jei ka pakartosiu sestadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 22, 12:06)
As is tu, kur man po O is karto pakildavo.  Pozymiai buvo visi, 20 CD viskas nurimo, 22 CD vel is naujo, vel jauciu sona apacioj, vel iskyros suskystejo  g.gif  Gal anas neovulaivo, o cia kitas folikulas kalasi  rolleyes.gif (aisku cia mano samprotavimai is fantazijos pasaulio )

aisku, kad niekas neaisku g.gif na bus matyt per artimiausias kelias dienas g.gif

Ikeliu ir as savo grafikiuka 4u.gif siandiena graziai pakilo thumbup.gif bet tai vakar man buvo baliukas, nemazai sampes isragavau blush2.gif kiek skaiciau gali tai BT pakilima itakoti g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/45499
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 22, 12:25)
Ikeliu ir as savo grafikiuka 4u.gif siandiena graziai pakilo thumbup.gif bet tai vakar man buvo baliukas, nemazai sampes isragavau blush2.gif kiek skaiciau gali tai BT pakilima itakoti g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/45499

Pakilai tai graziai thumbup.gif tikiuosi labai, kad ne sampe padejo hihihi.gif
Atsakyti