Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(kaiminka @ 2010 03 26, 11:59)
Bet dabar svarbiausia, kad ka padarys ant mano galvos g.gif

Labai lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif Mano plaukai irgi panašūs ir jiems reikia spec. kirpimo, tad būtinai papasakok, kaip sekėsi, kokios kainos g.gif .
Sėkmės ir pateisintų lūkesčių! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 01, 23:10)
Mano sesuo iš juodos nori tapti šviesia. Jos natūrali spalva lietuviška pilka. Tai gal rekomenduotumėt kokį patyrusį kirpėją, kuris nepridarytų bėdų, o gražiai pašviesintų....

QUOTE(juraciusss @ 2010 02 01, 23:28)
jei norima pasviesint per viena karta,tai geras kirpejas"nepasirasys",o kitas nebent bedos pridarys....As per nepilna psmeti nusisviesinau plaukus(is tamsiai rudos patapau sviesia) pas Regina...Plaukai nepasikeite...Siaip jie niekada nebuvo nei stori,nei labai sveiki,bet daugiau bedos,nei buvo pries sviesinima nepridare  smile.gif

Kirpeja Regina (anksciau dirbo Vivoje, dabar Kamejoje) per viena karta mane is tamsiai rudos paverte sviesia (naturali esu lietuviska pilka smile.gif ). Gaila neturiu foto, parodyciau, jog kardinalus pokyciai realus ir be jokios zalos plaukams. Sumokejau ta karta 350 lt, bet nesigailiu ne vieno isleisto lito. Sviesino be milteliu, per du kartus, daze sruogomis. Dabar kaskart dazo tik saknis ir pakerpa galiukus. Si kirpeja man imponuoja sugebejimu parinkti spalva. Kadangi kerpuosi labai paprastai, tai apie sugebejimus parinkti kirpima, negaliu nieko papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(kaiminka @ 2010 03 26, 11:59)
Nežinau kaip čia prieš tiek laiko rašytis.. Gal man pasisekė, prisikaičiau kad katukatu koks, tai šiandien keliauju pas jį kirptis, pažiūrėsim ką padarys (pas mane total bardak ant galvos, plaukai ilgi, nei garbanoti nei tiesūs, tokie kaip šienas pasišiaušę). O jam skambinau priš porą savaičių, tai šiandien popietų turėjo laiko.. Gal pasisekė, o gal žmonių sumažėjo.. Bet dabar svarbiausia, kad ka padarys ant mano galvos g.gif

ir man labai idomu ka grazaus padarys.
Pas mane kiek kitokia situacija - sitiek metu auginau plaukus, norejau sviesiu , tiesiu. Bet dabar ziuriu, kad nors ir ilgi bet nusiure kazkokie, o ir tai dazniausiai susirisus nesioju, tai noreciau kokio kirpimo gero, stilingo...

Parasyk po apsilankymo pas ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 26 kovo 2010 - 20:47
4u.gif Gal kas galit rekomenduot gerą kirpėją kuris moka gražiai,stilingai iškarpyt ilgus plaukus mirksiukas.gif Turiu ilgus ir pakankamai storus plaukus ir noriu gražios šukuosenos rolleyes.gif Žiūriu visi labai giria kirpėją Romą.O kaip kainos pas jį g.gif Kiek galėtų kainuot ilgų plaukų iškarpymas g.gif O gal kas žino ar Saturne "Princesėj Audronėj"yra gerų kirpėjų rolleyes.gif
Atsakyti
Jau 1.5 metu nusiaugineju sviesiai dazytus plaukus, bet turbut, kad jau uzteks ir noreciau vel nusisviesint. Taigi, ieskau kirpejos, kuri kokybiskai sviesintu ilgus ir storus plaukus, saugotu juos ir pan. smile.gif Gal zinote tokia smile.gif (vyruku prasau nesiulyti ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 26, 12:25)
Kirpeja Regina (anksciau dirbo Vivoje, dabar Kamejoje) per viena karta mane is tamsiai rudos paverte sviesia (naturali esu lietuviska pilka smile.gif ). Gaila neturiu foto, parodyciau, jog kardinalus pokyciai realus ir be jokios zalos plaukams. Sumokejau ta karta 350 lt, bet nesigailiu ne vieno isleisto lito. Sviesino be milteliu, per du kartus, daze sruogomis. Dabar kaskart dazo tik saknis ir pakerpa galiukus. Si kirpeja man imponuoja sugebejimu parinkti spalva. Kadangi kerpuosi labai paprastai, tai apie sugebejimus parinkti kirpima, negaliu nieko papasakoti.

As irgi praejusiais metai pas ja buvau. labai graziai nudaze svieisiai, be milteliu, irgi per 2 kartus. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvau pas Roma penktadieni. Stebuklu jokiu nepadare, bet jis pats zmogus pasake, kad is tokiu pauku jokio stebuklo nepadarysi. Graziai pakarpe, svarbiausia kad jie graziai krenta ir islyginti ir pasisiausia (cia kas turi tokius plaukus kaip sienas tas supras mane ir apie ka as cia). Eisiu ir dar karta pas ji. Kiek snekant su juo supratau, kad pas ji gan nemazai su tokiais plaukais yra pas ji einanciu. Kaina 60 lt. Dazymas net nezinau kiek kainuotu, nes neklausiau, bet turbut kad nepigiai, nes plauku miskas ir poilgiai.. Tai tiek..
P.S. pareus is kirpyklos nebuvau pikta, nervota, neplaviau plauku gryzus ir nesinoreju plauku suristi isejus is kirpejo (o man beveik visada budavo, kad isejus is kirpyklos, iskartus susirisdavau plaukus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 26, 13:25)

O kiek laiko dažėt plaukus tamsiai ir ar "ryžo" atspalvio nebuvo nuėmus spalvą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 03 24, 21:23)
Na Roma paskutiniu metu daug kas giria. Uzsirasiau pas ji Balandzio pradziai, noriu radikaliai pasikeist. Dabar esu sviesiaplauke, plaukai pusilgiai, nukirpti tiesiai, dazyti sviesiom sruogom. Bet paskutiniu metu kazkaip siaustis, pustis pradejo, galvoju gal koki stilinga kirpima pasidaryt  g.gif
Ar jis parenka kirpima pats ar reikia jau su kazkokia vizija ateit?
Bijau kad nenuskaptuotu galvos, o tai ir taip ploni plaukuciai, o kai isskaptuos, susisiaus tai isvis i veidrodi paziuret bijosiu  doh.gif

Šiuo kirpėju pasitikiu ir einu į kirpyklą be jokios baimės. Lankausi pas jį jau ne pirmi metai, visad mielai pataria, kartais atkalba arba kaip tik padrąsina. Pati plaukų nedažau ir niekada nesu dažiusi, tad nežinau kokia kaina su dažymu. O už kirpimą moku 60Lt, anksčiau 50Lt kainuodavo g.gif šiaip manau, kad pas jį labai pigu. Nes dirba profesonaliai, o keliu šimtų pakloti nereikia, kaip aidos studijoje, kurioje anksčiau kirpausi.

QUOTE(zuzule @ 2010 03 28, 23:43)
Jau 1.5 metu nusiaugineju sviesiai dazytus plaukus, bet turbut, kad jau uzteks ir noreciau vel nusisviesint. Taigi, ieskau kirpejos, kuri kokybiskai sviesintu ilgus ir storus plaukus, saugotu juos ir pan. smile.gif Gal zinote tokia smile.gif (vyruku prasau nesiulyti  ax.gif  )

nesiūlau jokios kirpėjos, ar kirpėjo. Tik šiaip idomu, kodėl nepasitikit/nenorit vyro kirpėjo? tiesa sakant ne iš pirmos moteriškės tai girdžiu, idomu kodėl... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 30, 17:01)
O kiek laiko dažėt plaukus tamsiai ir ar "ryžo" atspalvio nebuvo nuėmus spalvą? 4u.gif

Visa laika plaukus sviesindavau, viena rudens diena staiga (per viena karta) pavirtau briunete. Tamsiaplauke isbuvau pusantru metu, o po to ir vel staiga atvirtau i sviesiaplauke. Ryzo atspalvio tikrai nebuvo, priesingai, plaukai po kurio laiko siek tiek papilkejo. Mano esminis pageidavimas buvo issaugoti sveikus plaukus. Regina man pasake, jog jei manytu, kad pazeis plaukus, nedazytu ju, net jei labai pageidauciau. Tai vertinu kaip profesionaluma. Nenoriu jos pergirti, nes galbut kazkam ji neitiko ar nepatiko, bet mano plaukams ji tinka idealiai smile.gif
Atsakyti
[quote=Argija,2010 03 30, 19:44]
Šiuo kirpėju pasitikiu ir einu į kirpyklą be jokios baimės. Lankausi pas jį jau ne pirmi metai, visad mielai pataria, kartais atkalba arba kaip tik padrąsina. Pati plaukų nedažau ir niekada nesu dažiusi, tad nežinau kokia kaina su dažymu. O už kirpimą moku 60Lt, anksčiau 50Lt kainuodavo g.gif šiaip manau, kad pas jį labai pigu. Nes dirba profesonaliai, o keliu šimtų pakloti nereikia, kaip aidos studijoje, kurioje anksčiau kirpausi.

tiesa sakant as pas ji kelis kartus kirpausi, bet tai buvo senai, kai jis dar dirbo "zaliajam name", Palangoje. Tai tuomet man ispudzio nepadare, sumokejau 150Lt (pries ~10 metu tai buvo laaabai dideli pinigai). Kai grizau namo, tai vyras paklause, kad gal kirpykloj ir nebuvau??
Zodziu mano pusilgiams plaukams tada tik galiukus pakarpe, pakedeno, kelias sruogas imete ir vsio...
Tai dabar kazkaip patiket plaukus noriu tik geram meistrui.
Aisku plaukai ne ranka, nukirpus ataugs, bet ataugs tik po 5 metu g.gif

Tai va ir norisi dar nuomone isgirs is tu, kurios lankosi pas ji.
Atsakyti
Gal kas rekomenduos kur nebrangiai karstomis zirklemis kerpa?
Atsakyti