Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(VIPcompany @ 2010 03 13, 14:39)
sandra dirba aidos studijoje tiltu gatveje, prie fridriho pasazo mirksiukas.gif

gal kas numeriuka pamesit blush2.gif tai pavadinimas tas pats? aidos studija? g.gif
Atsakyti
865575755 aidos studija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 03 01, 22:50)
Nuėjo šiandien. Suplojo 290lt, o rezultatas - kaip buvo juoda, taip ir liko, tiksliau tamsiai ruda. Nieks net nepastebėjo. Tai už ką mokėti tokią sumą? Ar už gerus dažus? Taip, plaukas atrodo sveikas, bet tai noras buvo pašviesėt kažkiek, bent minimalų skirtumą matyt, o db tikrai neįsižiūrėjus nieko nepastebėsi. Suprasčiau, jei jos plaukai būtų natūraliai tamsūs, tada sunkiau gal, o čia....Ten dar suplanavo porą apsilankymų į priekį jis, bet sesuo nebeeis. Reiks ieškotis kažko žemiškesnio.

doh.gif O kaip tik žadėjau eiti pas jį šviesinti.
Atsakyti
Mano mylimiausias - Romas iš kirpyklos "princesė Audronė" esančios studlende. Tik pas jį kabai sunku užsirašyti, nuolat pilna, o dar jis labai dažnai važinėja į seminarus, tai nusikirpus, jau tenka užsirašyti kitam apsilankymui po 3-4mėn.
Atsakyti
Pati - paciausia, pati - geriausia, pati - profesionaliausia - tai Ramune is Ramunes linijos, dar niekada neteko jos darbu nusivilti. thumbup.gif
Atsakyti
O aš galiu rekomenduoti Kiro Mantėj dirbančią kirpėją Giną. tik užsirašyt ir prieš laiką reikia. labai saugo plaukučius, beleko nepadarys net jei pati užsimanysi. nuolat dalyvauja seminaruose lietuvoje ir užsienyje. daug metų jau pas ją šviesinus plaukučius ir neketinu keisti meistrės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 12:34)
Ne nu tai negi ten Aido studijoj nieko nebera, nei Mindaugo, nei Sandros, kur visi issilakste g.gif

mindaugas dirba grozio safrane pievu take, kur naujas namas tas yra. Grozio safrane dirba nemazai aidos studijos buvusio kolektyvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 03 23, 18:57)
mindaugas dirba grozio safrane pievu take, kur naujas namas tas yra. Grozio safrane dirba nemazai aidos studijos buvusio kolektyvo..  ax.gif

Geras , o kaip kainos ten ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 03 23, 17:02)
Geras , o kaip kainos ten ?  smile.gif

siandien kaip tik buvau pas mindauga, tai uz saknu nudazyma ir kirpima karstom zirklem sumokejau 180.. pries kelis menesius daze saknis, sruogas, kirpo, tai 250 atrodo mokejau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 15, 20:54)
Mano mylimiausias - Romas iš kirpyklos "princesė Audronė" esančios studlende. Tik pas jį kabai sunku užsirašyti, nuolat pilna, o dar jis labai dažnai važinėja į seminarus, tai nusikirpus, jau tenka užsirašyti kitam apsilankymui po 3-4mėn.

Na Roma paskutiniu metu daug kas giria. Uzsirasiau pas ji Balandzio pradziai, noriu radikaliai pasikeist. Dabar esu sviesiaplauke, plaukai pusilgiai, nukirpti tiesiai, dazyti sviesiom sruogom. Bet paskutiniu metu kazkaip siaustis, pustis pradejo, galvoju gal koki stilinga kirpima pasidaryt g.gif
Ar jis parenka kirpima pats ar reikia jau su kazkokia vizija ateit?
Bijau kad nenuskaptuotu galvos, o tai ir taip ploni plaukuciai, o kai isskaptuos, susisiaus tai isvis i veidrodi paziuret bijosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 03 24, 21:30)
siandien kaip tik buvau pas mindauga, tai uz saknu nudazyma ir kirpima karstom zirklem sumokejau 180.. pries kelis menesius daze saknis, sruogas, kirpo, tai 250 atrodo mokejau..  ax.gif

Tai normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 15, 20:54)

Nežinau kaip čia prieš tiek laiko rašytis.. Gal man pasisekė, prisikaičiau kad katukatu koks, tai šiandien keliauju pas jį kirptis, pažiūrėsim ką padarys (pas mane total bardak ant galvos, plaukai ilgi, nei garbanoti nei tiesūs, tokie kaip šienas pasišiaušę). O jam skambinau priš porą savaičių, tai šiandien popietų turėjo laiko.. Gal pasisekė, o gal žmonių sumažėjo.. Bet dabar svarbiausia, kad ka padarys ant mano galvos g.gif
Atsakyti