Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 02, 10:28)
Sveikutes, gal turite atsiliepimu apie salona "Deive Izide"?? Kokios kirpejos ten geros? Kokios kainos? Praejau pro saly, tai taip jaukiai sutvarkyta bigsmile.gif

uzsirasiau ten penktadieniui,bet ne pas kirpeja,o pas kosmetologe....reiks uzmest aki,kaip dirba ir su kokiom priemonem...paciai irgi idomu...
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 05 25, 14:54)
jo,aidos studija nusileidus truputi dabar yra  biggrin.gif  as irgi uz saknu dazyma ir kirpima pas Olega sumokejau 180lt...reiskias kainos panasios  g.gif

O Olegas gerai dažo?

Beje, kas dar Grožio Šafrane dirba be Mindaugo ir Erikos, išėjusių iš Aidos studijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 02 birželio 2010 - 21:58
Gal zinote ka nors apie Edita i Aidos studijos?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 06 02, 22:44)
O Olegas gerai dažo?

ligu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 06 03, 12:23)
ligu gerai  4u.gif

Reiks galbūt apsilankyti pas jį kokį kartą ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kadangi čia šnekučiuojasi klaipėdietės, noriu jūsų paklausti... Kur ir kas Klaipėdoje daro gražias šukuosenas, nes bėda tame, kad teks dalyvauti vestuvėse netoli Klaipėdos, o apie kirpyklas ir grožio salonus nieko nežinau unsure.gif Labai laukiu jūsų atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 06 01, 18:58)
O jus dazote sviesiai ar tamsiai, nes kiek ziurejau palete, tai ten vien tamsus tonai  doh.gif

Sviesiai dazo g.gif Gal as ir klystu del tu augaliniu dazu, bet Regina kelis kartus man minejo, jog dazydama mano plaukus nenaudoja milteliu, kad dazai augaliniu pagrindu pagaminti.
Beje, kaip ji kerpa, vis del to man nepatinka. Antradieni paprasiau, kad patrumpintu plaukus ne kaip visada, o gerokai daugiau, norejosi pokyciu, taciau ji mane ikalbejo kitokiems pokyciams - nukirpo ale E.Jackaite. Na, nepatinka man toks kirpimas, nes kaip atrodo plaukai is nugaros as nepamatau, o vaizdas priekyje - liko toks, koks ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(skirmanciuke @ 2010 06 03, 14:36)
Kadangi čia šnekučiuojasi klaipėdietės, noriu jūsų paklausti... Kur ir kas Klaipėdoje daro gražias šukuosenas, nes bėda tame, kad teks dalyvauti vestuvėse netoli Klaipėdos, o apie kirpyklas ir grožio salonus nieko nežinau unsure.gif  Labai laukiu jūsų atsiliepimų smile.gif

VIVOJE gražiai daro šukuosenas smile.gif Čia kiek iš aplinkinių girdėjusi esu.
Atsakyti
QUOTE(skirmanciuke @ 2010 06 03, 14:36)
Sveikos merginos 4u.gif

Kadangi čia šnekučiuojasi klaipėdietės, noriu jūsų paklausti... Kur ir kas Klaipėdoje daro gražias šukuosenas, nes bėda tame, kad teks dalyvauti vestuvėse netoli Klaipėdos, o apie kirpyklas ir grožio salonus nieko nežinau unsure.gif  Labai laukiu jūsų atsiliepimų smile.gif

Pabandyk pas maniškę. Aš pati nesu dar dariusi jokių šukuosenu,bet yra tekę stebėti tą procesą-tai gana įspūdingos. Ypač jei tu mėgsti prabangos jausma,tai tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Gal kas kirpotes pas Rima "Surask Save" salone?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 09, 20:02)
Gal kas kirpotes pas Rima "Surask Save" salone?

As daziausi neperseniausiai pas ja ir gripkute kirpausi . Dazymu esu patenkinta, bo sviesino ji man plaukus, bet del kirpino nieko negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 06 09, 16:58)
As daziausi neperseniausiai pas ja ir gripkute kirpausi . Dazymu esu patenkinta, bo sviesino ji man plaukus, bet del kirpino nieko negaliu pasakyti  4u.gif

Aciu uz atskayma 4u.gif Truputi nurimau, nes uzsirasiusi pas ja penktadieni sviesintis sruogelem.. thumbup.gif Tai sakai pakirpo nekaip? Daze milteliais?
Atsakyti