Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 09, 22:06)
Aciu uz atskayma 4u.gif  Truputi nurimau, nes uzsirasiusi pas ja penktadieni sviesintis sruogelem.. thumbup.gif  Tai sakai pakirpo nekaip? Daze milteliais?

As taip pat sruogelemis daziausi pas ja, bo buvo pries tai rudai dazyti, nusiplove ir spalva likusi nei siokia nei tokia. Tai tikrai krupsciai ir graziai padare kiek galima tiketis is tokios mano buvusios spalvos. Daze lygu su svelniais dazais g.gif Galvoju taip per kelis kartus vel busiu blond biggrin.gif
Nekirpo manes biggrin.gif Ne taip parasiau. Grifkute tik kirpo 4u.gif
Siaip pas Violeta lankausi as ten, bet visai patiko ir Rimos darbas smile.gif
Atsakyti
Kas grazias sukuosenas darbo salone SURASK SAVE? g.gif ax.gif Ir makiazus ax.gif
Domiuosi vestuvems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2010 06 11, 14:48)
Kas grazias sukuosenas darbo salone SURASK SAVE?  g.gif  ax.gif Ir makiazus  ax.gif
Domiuosi vestuvems  ax.gif

Viena pazistama sake, kad Violeta daro labai grazias sukuosenas. Pati nesu bandziusi smile.gif O del makiazo ten nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 06 11, 11:51)
Viena pazistama sake, kad Violeta daro labai grazias sukuosenas. Pati nesu bandziusi  smile.gif O del makiazo ten nezinau  smile.gif

man tinka ir kitur, svarbu kad butu graziai biggrin.gif
Atsakyti
Na ka...vakar buvau snalone "surask save", labai patiko aptarnavimas ir pati kirpykla, bet papuoliau pas nelabai gera kirpeja verysad.gif Sviesinausi ataugusias saknis sruogelemis, paaiskinau kad nenoriu labai sviesiu, bet tokiu smeliniu, karameliniu, na kaip ir ant galu buvo. Likau slyksciai, pigiai sviesiu pakausiu ir tamsiais karameliniais galais doh.gif Isplovusi galva nepatepe nei aliejuko plauku galams, plese sukomis kol issukavo blink.gif na zodziu eilini karta isitikinau kad skupas moka dvigubai ax.gif Norejau pigiai prasisukti, tai turiu dabar grozi ant galvos lotuliukas.gif Gryzusi namo iskarto pasiskambinau i Proffi ir uzsirasiau pas Olega sestadieniui kitam thumbup.gif Ar yra merginu kurios lankosi pas ji? Kuris geresnis Olegas ar Anatolijus? Ar kainos pas juos stipriai skiriasi? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 12, 22:43)
Na ka...vakar buvau snalone "surask save", labai patiko aptarnavimas ir pati kirpykla, bet papuoliau pas nelabai gera kirpeja verysad.gif  Sviesinausi ataugusias saknis sruogelemis, paaiskinau kad nenoriu labai sviesiu, bet tokiu smeliniu, karameliniu, na kaip ir ant galu buvo.  Likau slyksciai, pigiai sviesiu pakausiu ir tamsiais karameliniais galais doh.gif  Isplovusi galva nepatepe nei aliejuko plauku galams, plese sukomis kol issukavo blink.gif  na zodziu eilini karta isitikinau kad skupas moka dvigubai ax.gif  Norejau pigiai prasisukti, tai turiu dabar grozi ant galvos lotuliukas.gif  Gryzusi namo iskarto pasiskambinau i Proffi ir uzsirasiau pas Olega sestadieniui kitam thumbup.gif  Ar yra merginu kurios lankosi pas ji?  Kuris geresnis Olegas ar Anatolijus? Ar kainos pas juos stipriai skiriasi? aciu 4u.gif

Nu va kaip negerai gavosi. verysad.gif Man visai patiko kaip nudaze mane smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite patari, kas Klaipedoje gerai priaugina plaukus ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 12, 20:43)
Na ka...vakar buvau snalone "surask save", labai patiko aptarnavimas ir pati kirpykla, bet papuoliau pas nelabai gera kirpeja verysad.gif  Sviesinausi ataugusias saknis sruogelemis, paaiskinau kad nenoriu labai sviesiu, bet tokiu smeliniu, karameliniu, na kaip ir ant galu buvo.  Likau slyksciai, pigiai sviesiu pakausiu ir tamsiais karameliniais galais doh.gif  Isplovusi galva nepatepe nei aliejuko plauku galams, plese sukomis kol issukavo blink.gif  na zodziu eilini karta isitikinau kad skupas moka dvigubai ax.gif  Norejau pigiai prasisukti, tai turiu dabar grozi ant galvos lotuliukas.gif  Gryzusi namo iskarto pasiskambinau i Proffi ir uzsirasiau pas Olega sestadieniui kitam thumbup.gif  Ar yra merginu kurios lankosi pas ji?  Kuris geresnis Olegas ar Anatolijus? Ar kainos pas juos stipriai skiriasi? aciu 4u.gif

Va va, su skupumu yra teke ir man isitikint, kad visada tenka permoket du kartus po tokiu eksperimentu doh.gif Esu kirpusis pas Olega ir daziusis, anksciau labai ji megau, mylejau ir t.t. Tik jis kazkaip vienareiksmiskai nusprende, kad man reikia tokio prailginto kare kirpimo, o as norejau auginti plaukus lotuliukas.gif Tai vien del sitos priezasties iskeiciau ji i Sandra is Aidos studijos ax.gif
Taciau, apie jo darbo kokybe tik patys silciausi atsiliepimai, labai malonus bendravimas ir visa kita. As siaip visada dazydavau tamsiai, tai nesu turejusi pretenziju. Drauge pas ji sviesinas irgi labai patenkinta, tai manau tikrai nenusivilsi. Anatolijus kiek teko girdeti, brangesnis uz Olega, nezinau ar labai zenkliai. O del to geresnis/blogesnis net nezinau, tai du skirtingi meistrai, ir tas gerumas individualiai pasireiskia. Juolab Oleguska dabar grizes is Maskvos po nauju mokslu berods, tai bus pasisemes visokiu inovaciju thumbup.gif wub.gif
Lauksim atsiliepimu, manau, kad bus tik geri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 12, 20:43)
Gryzusi namo iskarto pasiskambinau i Proffi ir uzsirasiau pas Olega sestadieniui kitam thumbup.gif  Ar yra merginu kurios lankosi pas ji?  Kuris geresnis Olegas ar Anatolijus? Ar kainos pas juos stipriai skiriasi? aciu 4u.gif

buvau geguzes gale pas anatoliju konsultacijoje, rinko plauku spalva.. pas ji vietos buvo tik rugpjucio menesiui, tai uzrase pas jo zmona dazyma, bet jis priziurejo, pasake spalva, ir tik paskui jis grifka man kirpo.. tai siaip man patiko ka jis parinko, bet kiek apsnekejom, tai nera galutinis variantas ir eksperimentuosim.. smile.gif kaip anatolijus kirpo grifka, iskart pasakiau, kad kas ryta jos netiesinsiu, tai arba tegu gerai stovi nieko nedarant, arba nereikia biggrin.gif zadejo, kad bus viskas gerai, nu taip ir yra, isdziovinu ir viskas thumbup.gif o del kainu tai sakyciau brangu.. ax.gif nes man su augaliniais dazais uzdejo atspalvi visiems plaukams, tai uz ta reikala sumokejau 310.. jauciu viskas komplektas - saknys, atspalvis ir kirpimas kainuos ispudingai unsure.gif nors pas mane cia suveltai, nes dirbo ir jo zmona, ir jis, tai nzn ar cia itakojo kaina, ar ne ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pasisakymus 4u.gif Butinai parasysiu kaip sekesi thumbup.gif
Atsakyti
O as siandien bandysiu penktadieniui uzsirasyti pas Mindauga is "Grozio safrano". Aisku jeigu dirbs jis ta diena. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsirasiau pas kirpeja Monika is "Hedera"( salia Kalifornijos).
Domintu atsiliepimai, apie darba ir kainas. aciu
Atsakyti