QUOTE(Ilgakoja @ 2010 06 12, 20:43)
Na ka...vakar buvau snalone "surask save", labai patiko aptarnavimas ir pati kirpykla, bet papuoliau pas nelabai gera kirpeja

Sviesinausi ataugusias saknis sruogelemis, paaiskinau kad nenoriu labai sviesiu, bet tokiu smeliniu, karameliniu, na kaip ir ant galu buvo. Likau slyksciai, pigiai sviesiu pakausiu ir tamsiais karameliniais galais

Isplovusi galva nepatepe nei aliejuko plauku galams, plese sukomis kol issukavo

na zodziu eilini karta isitikinau kad skupas moka dvigubai

Norejau pigiai prasisukti, tai turiu dabar grozi ant galvos

Gryzusi namo iskarto pasiskambinau i Proffi ir uzsirasiau pas Olega sestadieniui kitam

Ar yra merginu kurios lankosi pas ji? Kuris geresnis Olegas ar Anatolijus? Ar kainos pas juos stipriai skiriasi? aciu
Va va, su skupumu yra teke ir man isitikint, kad visada tenka permoket du kartus po tokiu eksperimentu

Esu kirpusis pas Olega ir daziusis, anksciau labai ji megau, mylejau ir t.t. Tik jis kazkaip vienareiksmiskai nusprende, kad man reikia tokio prailginto kare kirpimo, o as norejau auginti plaukus

Tai vien del sitos priezasties iskeiciau ji i Sandra is Aidos studijos
Taciau, apie jo darbo kokybe tik patys silciausi atsiliepimai, labai malonus bendravimas ir visa kita. As siaip visada dazydavau tamsiai, tai nesu turejusi pretenziju. Drauge pas ji sviesinas irgi labai patenkinta, tai manau tikrai nenusivilsi. Anatolijus kiek teko girdeti, brangesnis uz Olega, nezinau ar labai zenkliai. O del to geresnis/blogesnis net nezinau, tai du skirtingi meistrai, ir tas gerumas individualiai pasireiskia. Juolab Oleguska dabar grizes is Maskvos po nauju mokslu berods, tai bus pasisemes visokiu inovaciju
Lauksim atsiliepimu, manau, kad bus tik geri
Negera būti žmogui vienam...