~10 metų lankiausi pas Iloną iš "Princesės audronės", ankščiau ji dirbo "Mantėje".
Sakyčiau, kad šia kirpėja esu patenkinta - ji niekada be mano sutikimo neeksperimentuos su plaukais, labai kruopščiai išsiaiškina kokio efekto tikiesi po dažymo, kokia spalva tau patinka ir pan. Su kirpimu išvis labai atsakingai kerpa - nepasitarus nenukirps nei cm.
Už pusilgių plaukų galiukų pakirpimą ir dažymą (sruogavimą) mokėdavau ~170Lt.
Viskas liuks, tik užsinorėjau naujovių
Prisiskaičiau čia pagyrų Karinai iš "Surask save" tai irgi nutariau išbandyti.
Atėjau pas ją jau ataugusiom šaknim, plaukai šviesūs, sruoginti.
Išreiškiau tokį norą: kadangi plaukai pradėjo kiek slinkti, nebenoriu jų sruoginti, noriu nudažyti juos viena šviesia spalva, t.y. likti šviesiaplauke, bet spalvą suvienodint, priekyje palikt ketetą sruogelių, bet tik kaip akcentą.
Nu va, rodos aiškiai suprantama užduotis.
Tiesa, meistrei keletą kartų pakartojau - TIK NENUTAMSINKIT PLAUKŲ< TAMSI SPALVA MAN NETINKA, esu jau buvus tamsi, tikrai atrodžiau baisiai.
Ji vis man kelias tamsias sruogas piršo - atseik rinkis iš šių, aš vis kartojau, kad jos labai tamsios ir .t.t, galop mano kirpėja suirzo ir pasakė: aš supratau ko jūs norit, einu maišyt dažų.
Išplovus galvą - apakau

mano plaukai buvo tamsūs ir ne šiaip kokie pilšvi, o konkrečiai TAMSŪS, aš jai iškart apie tai pasakiau, o ji man: atrodo, kad jūs pirmą kart dažotės, juk žinote, kad spalvą reikia žiūrėt po to kai išdžiovini plaukus.
Na gerai, plaukus išdžiovino, bet jie nepašviesėjo
Žodžiu - gavau tai ko mažiausiai norėjau.
Sumokėjau už dažymą ir kirpimą 140Lt, (pakirpo galiukus ir nukirpo kirpčius).
Ir dabar vos ne verk
Namo gryžus vaikas nepažino - verkdamas bėgo slėptis, kokia čia teta juodė atėjo.
Vyras tai tiesiai šviesiai pasakė, kad verčiau būčiau niekur nėjus.
Tiesa, parduotuvėj kelias pažystamas sutikau, tai irgi išpeikė....
O svarbiausia, kad pati į veidrodį pažiūrėt negaliu.
Tiesa, Karina pamačius mano veido išraišką pasakė, kad nepergyvenčiau, atseit čia be amoniako dažai, greit nusiplaus....
Bet jie neusiplaus, kad atrodyčiau šviesi, bent jau tokia, kokia buvau.
Žodžiu tokia mano patirtis ir taip aš "atradau save", kad dabar į žmones eit nenoriu.