Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

thumbup.gif
QUOTE(obssesion @ 2009 10 07, 15:51)
Mane geriausiai apkerpa Sandra is Aidos studijos  smile.gif  pas ja jau 4 ar 5 metus kerpuosi ir visada lieku patenkinta rezultatu smile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif man Sandra taip pat patyinka, ateinu ir sakau daryk ka nori, tik kad eitu susitvarkyti,na zinoma ir nelebai trumpai ax.gif , liuks panelyte

Gal ka zinot apie kirpejus "Grozio muzoj" labai nori viena pazystama eit, o patarti neturiu ka
Atsakyti
girdejau geru atsiliepimu apie Kristina, naujuose rajonuode dirba tik pavadinima kirpyklos pamirsau.
mano pussesere pas ja plaukus dazo, dar kelios drauges.
Jos labai patenkintos, o ir kainos padorios (dazymas ~50-70Lt)
Tai va galvoju gal pas ja pabandyt savo seveliura pasitvarkyt.
Kuri bandet gal? ka galite papasakot?
Atsakyti
QUOTE(obssesion @ 2009 10 07, 11:51)
Mane geriausiai apkerpa Sandra is Aidos studijos  smile.gif  pas ja jau 4 ar 5 metus kerpuosi ir visada lieku patenkinta rezultatu smile.gif  thumbup.gif

Sveika. Ar cia ta Sandra aukstoka, riesta nosyte>??smile.gif)) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 10 07, 22:26)
Sveika.  Ar cia ta Sandra aukstoka, riesta nosyte>??smile.gif)) blush2.gif

Hmmm... del nuosytes riestumo tai net nzn smile.gif kazkodel man atrodo, kad nosyte pas ja tiesi kaip tik smile.gif lieknute ilgais sviesiais plaukuciais smile.gif
Atsakyti
Ir dar... gal kam naudinga info bus smile.gif Kai Sandra dekretinese buvo kirpausi Aidos studijoj pas Olega ir pas Mindauga smile.gif rezultatai taip pat nenuvyle, manau ten dirba tikri profai ir jiems drasiai galima patiketi savo plaukucius... smile.gif Aisku Olegas dabar jau i Proffi persikeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 02, 08:57)
nu susigundziau as pas karina, ir mastau kaip cia daryt laukti gimtadienio gruodzio pradziai ir visus nustebuinti tuo paciu ir save, ar dabar  ax.gif  mazu nepatiks, bet nureztu plauku irgi niekas nepriklijuos  ax.gif

Na Karina ilgų plaukų nerėžia - jai matyt pačiai gaila smile.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2009 10 04, 10:31)
Prisiskaičiau čia pagyrų Karinai iš "Surask save" tai irgi nutariau išbandyti.

Gaila, kad likai nepatenkinta - vadinasi ir Karina paprastas žmogus, kaip ir mes visi......

QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 06, 14:15)
as vis kaupiuosi uzsirasymui, deruosi su vyru  lotuliukas.gif  kad is namu be kasu neimestu  ax.gif

Bet kokie tie yrai - jei turi ilgaplaukias, ta ne duok die susitrumpinsim plaukus lotuliukas.gif Mano vyras irgi kiekvieną mano plaukų centimetrą skaičiuoja smile.gif O jau dukrai pakirpt tai visai tragedija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belacka: 15 spalio 2009 - 12:22
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 10 07, 21:26)
Sveika.  Ar cia ta Sandra aukstoka, riesta nosyte>??smile.gif)) blush2.gif

taip, Sandra tikrai ji ir yra aukstoka riesta nosyte smile.gif as pas ja buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 10 20, 07:45)
taip, Sandra tikrai ji ir yra aukstoka riesta nosyte  smile.gif  as pas ja buvau  ax.gif

Na ir kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Dar karta paziurejau foto, Sandra tikrai neturi riestos nosytes smile.gif

http://www.aidosstud.......9&mgpage=2#

Sandra per viduriuka sviesiais plaukuciais paskutinese 3 foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obssesion: 21 spalio 2009 - 13:44
QUOTE(leguska69 @ 2009 07 29, 16:11)
As irgi pasidalinsiu savo patirtim apie kirpeju paieskas. Mano plaukai stori,sveiki,pusilgiai, ju daug, dazau jau n metu sokoladine spalva, bet megstu ekspermentuot su kirpimais. Atejus i kirpykla meistrui visada sakau, darykit ka norit su ta mano kupeta, bet kad butu stilinga, lengva priziuret ir tiktu prie veido. Sakyciau tokie klijentai turetu but kirpeju svajone, bet deja dazniausiai is ju isgirstu: oho kiek daug plauku! O visas darbas tai kuo daugiau iskarpyt per visa ilgi plaukus ir galus nukirpt ne maziau nei 5cm. Ir visa tai uztrukdavo ne maziau kaip valanda (nes labai daug plauku). Jau buvau praradus vilti surast tobula kirpeja uz prieinama kaina, kol viena diena klaidziodama po pc studlendas neuztikau kirpyklos 'princese Audrone', kaip tik buvo laisva vieta pas toki vyruka Roma. Cia turbut pats likimas mane pas ji nuvede. Bent jau man tai jìs dieviskas kirpejas,nes a)pamates mane,nesake kiek daug plauku! cool.gif pats parinko kirpima! c) nenaudoja jokiu plauku formavimo priemoniu, dirba tik zirklem,rankom ir fenu! d) visas veiksmas nuo galvos plovimo iki susukavimo uztruko neilgiau kaip pusvalandi! e)padori kaina! 60lt.
Kaip as dziaugiuosi atradus si meistra tai ne tas zodis! I kirpykla einu kas tris menesius, bet man ir uztenka, nes Romas taip apkerpa, kad du menesius atrodau taip, tarsi ka tik is salono buciau isejus :-D ir tikrai rytais nestoviu prie veidrodzio po 2h kad suformuociau sukuosena. Tik vienas minusas, pas si kirpeja ziauriai ilgos eiles, bet verta palaukt tikrai.

Neseniai girdejau, kad kazkoks kreizovas, bet geras kirpejas Romas dirba Palangoje, bet tiksliai nezinau kur doh.gif . Gal kas zinot jo kontaktus ir kur dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(obssesion @ 2009 10 08, 15:08)
Ir dar... gal kam naudinga info bus smile.gif Kai Sandra dekretinese buvo kirpausi Aidos studijoj pas Olega ir pas Mindauga smile.gif rezultatai taip pat nenuvyle, manau ten dirba tikri profai ir jiems drasiai galima patiketi savo plaukucius... smile.gif Aisku Olegas dabar jau i Proffi persikeles smile.gif

Mindaugas aidos studijoj nedirba jau irgi senokai.. Dabar dirba grozio safrane pievu take.. is viso aidos studijos senasis kolektyvas issilakstes ax.gif

Papildyta:
QUOTE(gintek @ 2009 10 01, 22:16)
Klaipedietes eikit pas Anatoliju i proffi, jis brangokai ima, nes geras meistras, profesionalia kosmetika naudoja, ilgai ir krupsciai daro ( dazo apie 4val, kerpa apie 1.5), bet kaip iseini, pasijunti kaip zvaigzde smile.gif)
ir pas mane stori plaukai, jis turi stebuklingas rankas, kaip as sakau smile.gif

nelabai isivaizduoju ka tiek ilgai galima daryt su plaukais g.gif as tai nesugebeciau issedet kirpykloj tiek laiko doh.gif einu pas auksciau mineta mindauga, tai saknis nudazo, visus plaukus augaliniais dar del atspalvio, pakerpa (plaukai ilgi), tai pora valandu uztrunka ir viskas super.. ir kainos visiskai neuzlauztos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 31 spalio 2009 - 00:29
Neseniai kirpausi "princesėj audronėj" studlendo pc. suplojau 50litų iž plaukų trumpinimą sprindžiu ir grifkos kirpimu. bet nukirpo tai blink.gif grifka nevienoda net, vienam šone daugiau plaukų, kitoj mažiau ir net plaukų ilgiai nevienodi blink.gif ir net normaliai padaryt plaukų nesugebėjo doh.gif
pas kirpėją Dalią siūlau nesikirpti niekam.
Atsakyti