Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukimo ratas kūdikiui

QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 17:19)
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  g.gif  nes kol kas neleidziu

maniske nesiduoda su kojytem,bet irgi kazkaip verciasi ji ant pilvuko, bet neleidziu
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 12 28, 16:19)
mergytes, gavau ir as dovanu toki geri, bet nelabai randu info, gal galite padet kas naudojat? mazajai 5men, kai idedam i vonia plaukioja ant nugarytes spardydamasi kojytem , bet labai nori suktis ir plaukt ant pilvo, ar galima? ar nepatemps kakliuko?  g.gif  nes kol kas neleidziu

plaukia maniske ir ant pilvo ir nieko, jau daugiau kaip menuo plaukiojam. O aprasyme nera pamineta, kad butu negalima ant pilvuko plaukt 4u.gif
Atsakyti
Mes kaip tik tokį ir turim, šeip thumbup.gif , bet aš tik vieną kartą jį naudojau.
Atsakyti
Super thumbup.gif naudojam pastoviai ir patenkinti smile.gif
Atsakyti
O mano mazajam nepatinka verysad.gif , pradeda verkti, tai net nzn, kaip pripratinti, o taip gerai butu su tuo ratu paplukdyti ax.gif
Atsakyti
mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo smile.gif turbut mes per didelei jau pabandem smile.gif uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2010 01 06, 21:10)
mes nuo 6 men naudojom maudyniu zieda, man buvo super dalykas, o va rata pasiskolinom is kaimynu gal kokiu 9 men, tai jai nepatiko, verke, o kaimynu maziukas jame kaifavo smile.gif turbut mes per didelei jau pabandem smile.gif uztai maudyniu ziedu neatsidziaugiau smile.gif

Taip, šie plaukimo ratukai skirti mažesniems leliams. Mes plaukiojam nuo 1,5 mėn., o dabar jau 6 mėn., bet dar plaukiojam mirksiukas.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami. Norint patalpinti skelbimą ieškokite Skelbimų lentos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 birželio 2012 - 10:28
Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis g.gif matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2010 01 07, 13:32)
Noreciau ir savo mazylei uzsakyti toki rata, bet nelabai zinau koks butu geresnis  g.gif  matau, kad yra susegamu su segtukais, lipniomis juostelemis, arba su juostele ir segtuku. Segtukas man kaip ir patikimesnis atrodo, bet reguliuoti lengviau su lipnia juostele... Gal galetumete patarti ka geriau pirkti?

As turiu su segtukais, ten ir reguliuojama ir nieko sudetingo nematau 4u.gif
Atsakyti
super dalykas thumbup.gif , mums labaiiii patinka
Atsakyti
Mums irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrai nepatiko blink.gif , pardaviau.
Atsakyti