QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 24, 17:29)
armaliuke, ir aš su tuo pačiu galvos skausmu...

dirbu valytoja, ale kaip reiks ištempt tą fizinį darbą iki 8-to mėnesio - neįsivaizduoju. Turiu vilties, kad savo daktariukui pasibėdavosiu, kaip sunku, kaip viską skauda dirbant ir tikiuosi išleis ant biuletenio iki dekretinių (kokį septintą mėnesį). Tada aišku tik sygedagpenge gausiu, bet juk lėliukas ir abiejų sveikata brangiau nei darbas
tai zinok man ir leliukas svarbiau. tai jei jau butu blogai, tai nors ir dabar iseiciau is darbo. tektu vyrui mesti mokslus ir eiti dirbti. bet kol galiu tol atrodo gerai. as dar dirbu darzelyje(valau) tai baisu, kad ten kokie sergantys vaikai kokiu bakteriju ir visrusu prines. kad tik nepasigauciau kokio.
aisku, nestumas ne loga ir galima dirbti, bet kartais darbas buna per sunkus nesciai. apie tai kazkodel niekas negalvoja. ir cia kaip sake kazkas, kad dirba valytojha, sutvarko ir iseina. as dabar taip nebegaliu. man specialiai daro taip, kad negaleciau nei 5 min ansciau iseiti. gazdina, jei iseisiu, galesiu nauja darba pasieskoti. ir svarbiausia cia ne mano bose, o jos glusa sesuo

kuri laabi didele virsininke apsimeta, o yra tokia pat valytoja kaip as. ir turi zmogus tiek proto ir sazines, kad pasakytu, nunes tulikinio maisus i antra auksta, nes tavo vyras juos nukele. sakau as negaliu. o ji sako, man nerupi.

nuo to karto mes nekalbam is viso. ir neturiu nei maziausio noro su tokiu zmogum kalbeti.

tai net ir savo boses lengvesnio darbo negaliu prasyti. ar bent jei prastai jauciuosi neatetiti, nes pradeda rekti. zodziu baisi atmosfera, ir as jau dabar psichologiskai nebegaliu i darba eiti, o po dekretiniu is viso jauciu nebegrysiu.
va prirasiau, issiliejau biskuti. o dabar lekiu i darba