Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos parinkimas kompiuteriu, salone

QUOTE(Chimi @ 2006 01 23, 20:40)
parsisiunciau viska ka buvai raudonai pazymejus... tuos 6 punktus.... ir t.t. puse tu punktu tusciu atsisiunte....  kiti neatsidare isvis.... schmoll.gif

man taip pat nepaviko schmoll.gif 123 atsisiunte o toliau ne g.gif
Atsakyti
Sorry galbut uz kvaila klausima, bet kai parsisiunti kas toliau? nekokia as kompiuteraste bet kaip cia reikia viska susijungineti? isskleisti ? neisskleisti? ir t.t. ?? helppp ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2006 01 23, 20:14)
man taip pat nepaviko  schmoll.gif 123 atsisiunte o toliau ne g.gif

Ka tik vel pabandziau VISKAS SIUNCIASI

QUOTE(Chimi @ 2006 01 23, 19:40)
parsisiunciau viska ka buvai raudonai pazymejus... tuos 6 punktus.... ir t.t. puse tu punktu tusciu atsisiunte....  kiti neatsidare isvis.... schmoll.gif

Tiesiog bandyk dar karta atsisiusti. Man 4 dali teko 2 katrus siustis.

QUOTE(Brunetike @ 2006 01 23, 21:32)
Sorry galbut uz kvaila klausima, bet kai parsisiunti kas toliau? nekokia as kompiuteraste bet kaip cia reikia viska susijungineti? isskleisti ? neisskleisti? ir t.t. ?? helppp ...  blush2.gif

Viska ka parsisiuntei susidek i viena papke. Paskui paleisk faila Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1 ir ten susirask SETUP.EXE. Paleisk ji, taip sisiinstaliuosi programa. Toliau paleidi CRACK faila. Toliau, jeigu tau reikia, rusifikatoriu Salon_Styler_Pro_5.21RUS. O veliau lieka tik sukelti sukuosenas i programa. Isarchyvuok faila Salon_Styaler_gold_well. Viska nukopijuok ir idek i My computer - C DISK - Program files - Creative Zone - Salon Styler Pro - Bases. Nezinau, ar suprantamai parasiau g.gif Jeigu nesuprasi rasyk
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 24, 00:04)
Tiesiog bandyk dar karta atsisiusti. Man 4 dali teko 2 katrus siustis.

O man 6 dalis 2 kartus dingdavo kazkur,ir siaip buvo problemu,bet dar ir interas visai nekoks buvo tai dingdavo,tai letas buvo labai,bet kai vakare vel pabandziau iskart visas likusias dalys vos ne per 5min.persiunciau,net nustebau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 24, 00:04)
Viska ka parsisiuntei susidek i viena papke. Paskui paleisk faila Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1 ir ten susirask SETUP.EXE. Paleisk ji, taip sisiinstaliuosi programa. Toliau paleidi CRACK faila. Toliau, jeigu tau reikia, rusifikatoriu Salon_Styler_Pro_5.21RUS. O veliau lieka tik sukelti sukuosenas i programa. Isarchyvuok faila Salon_Styaler_gold_well. Viska nukopijuok ir idek i My computer - C DISK - Program files - Creative Zone - Salon Styler Pro - Bases. Nezinau, ar suprantamai parasiau  g.gif Jeigu nesuprasi rasyk

KAM REIKĖJO SIŪSTI PART2, PART3 IR T.T.; JEI PART1 YRA SETAP FAILAS, JO PALEIDAU IR PROGRAMA SUINSTALIAVAU. KOL KAS DAUGIAU NIEKO NEDARIAU, BET KAM REIKALINGI KITI NUO 2-6 FAILAI g.gif ?

P.S. Ką toliau daryti, nieko man neišeina, nuotrauką įdėjau, o toliau niekas nesispaudžia verysad.gif
bet ačiū už programa, tikiuosi padėsit ir sugebėsi pasinaudoti programelę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 24 sausio 2006 - 13:38
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 01 24, 13:12)
KAM REIKĖJO SIŪSTI PART2, PART3 IR T.T.; JEI PART1 YRA SETAP FAILAS, JO PALEIDAU IR PROGRAMA SUINSTALIAVAU. KOL KAS DAUGIAU NIEKO NEDARIAU, BET KAM REIKALINGI KITI NUO 2-6 FAILAI g.gif ?

P.S. Ką toliau daryti, nieko man neišeina, nuotrauką įdėjau, o toliau niekas nesispaudžia verysad.gif
bet ačiū už programa, tikiuosi padėsit ir sugebėsi pasinaudoti programelę

Jeigu tos dalys ten padetos, tai tikriausiai reikalingos. As kai instaliavau, man is pirmo karto neisejo. Parase, kad 4 dalis bloga ir gavau ja is naujo siustis.
O ta sukuosenu kataloga isidejai?
Atsakyti
Per nauja viska atsisiunciau, bet kiek kartu besiusciau sitas Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1 atsisiuncia tuscias.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chimi @ 2006 01 24, 17:17)
Per nauja viska atsisiunciau, bet kiek kartu besiusciau sitas Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1  atsisiuncia tuscias.. verysad.gif

Bandyk siustis is veidrodzio. Jis SITAMEsitame puslapyje.
O gal tu siuntiesi su Download Master, ar kokia kita programa. Jeigu taip, tai pasiskaityk STAI CIA, kaip reikia siustis.
Atsakyti
Bandziau ir taip siust..vistiek tuscias... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chimi @ 2006 01 24, 18:22)
Bandziau ir taip siust..vistiek tuscias... schmoll.gif

Keista. g.gif Na tada nebent per Skype galiu atsiusti tau ta pirma dali.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 24, 16:45)
Jeigu tos dalys ten padetos, tai tikriausiai reikalingos. As kai instaliavau, man is pirmo karto neisejo. Parase, kad 4 dalis bloga ir gavau ja is naujo siustis.
O ta sukuosenu kataloga isidejai?

kataloga schmoll.gif , tai ir be jo ten yra šukuosenos, tik kad kiek nespaudžiau, niekas nesikeičia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 01 25, 09:02)
kataloga  schmoll.gif , tai ir be jo ten yra šukuosenos, tik kad kiek nespaudžiau, niekas nesikeičia g.gif

O tu isidek ir ta kataloga ir CRACKa neuzmirsk.
Atsakyti