Įkraunama...
Įkraunama...

Šukuosenos parinkimas kompiuteriu, salone

Kaip isarchyvuot faila sios programos?turiu ja,nu bet niekaip nemoku pasileist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 27, 16:24)
o man nesusinstaliuoja paspaudziu an tos Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1 ir man ismeta notepad o kai pasilrauna tai ten prirasyta visokiu heroglifu blush2.gif o as taip noriu tos programikes . Gal as ka nors netaip darau? padekit prasau 4u.gif

O WinRAR programa kompe yra?

QUOTE(june1 @ 2006 01 27, 19:34)
Kaip isarchyvuot faila sios programos?turiu ja,nu bet niekaip nemoku pasileist verysad.gif

Spaudi ant failo viena karta su desine pelytes puse ir pasirenki Extract
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 27, 16:01)
Pasiziurek Start - Programs. Jeigu susiinstaliavo, tai ten tikrai turi buti. O ikonele ant DESKTOPo turejo atsirasti.

Keista, rodo, kad suinstaliuota, o ikoneles niekur nera nei starte nei desktope. Reiks gal pamegint naujai perinstaliuot.
Atsakyti
nera pas mane tos winrar . o gal ja galima is kur nors gaut?
jau pasisiunciau ta programa. bandysiu instaliuot. aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LLAIMUKAS: 27 sausio 2006 - 22:12
QUOTE(Varniukste @ 2006 01 27, 21:44)
Keista, rodo, kad suinstaliuota, o ikoneles niekur nera nei starte nei desktope. Reiks gal pamegint naujai perinstaliuot.

Pas mane yra taip Start- Programs- Creative Zone-Salon Styler Pro
Atsakyti
o kodel kaip idedu nuotrauka savo man neleidzia naudotis visomis sukuosenomis?
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 28, 17:53)
o kodel kaip idedu nuotrauka savo man neleidzia naudotis visomis sukuosenomis?

Visomis turi leisti. Kad naudotis kitomis ten savo veiduka reikia sunu pasukti. As nesigilinau, kaip tai padaryti. Tikriausiai reikia nusifotkinti tokiu rakursu ir nuotrauka ideti.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 01 28, 19:23)
Visomis turi leisti. Kad naudotis kitomis ten savo veiduka reikia sunu pasukti. As nesigilinau, kaip tai padaryti. Tikriausiai reikia nusifotkinti tokiu rakursu ir nuotrauka ideti.

nautrauką įdedu, bet toliau negaliu pasinaudoti nei šukuosenom, nei makiažu verysad.gif patarkyte, mamkos, kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 01 30, 09:46)
nautrauką įdedu, bet toliau negaliu pasinaudoti nei šukuosenom, nei makiažu verysad.gif patarkyte, mamkos, kaip?

Na jeigu viska gerai padarei, turetu veikti. Gal bandyk perinstaliuoti. g.gif
Atsakyti
O gal žinot programą su kuria eitų daryt makiažą ar drabužius dėt, ar kažką panašaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atika15 @ 2006 01 31, 23:37)
O gal žinot programą su kuria eitų daryt makiažą ar drabužius dėt, ar kažką panašaus?  blush2.gif

Drabužius gali dėti čia: http://www.mvm.com/en/index.htm , susikūrusi virtualų savo modelį smile.gif
Atsakyti
instalinau instalinau as ta Salon Pro programa - nieko nesigavo. Raso, kad kzk draiveriu kompe ner g.gif
Atsakyti