QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 27, 16:24)
o man nesusinstaliuoja paspaudziu an tos Salon.Styler.v5.2.1_Pro.part1 ir man ismeta notepad o kai pasilrauna tai ten prirasyta visokiu heroglifu
o as taip noriu tos programikes . Gal as ka nors netaip darau? padekit prasau 

O WinRAR programa kompe yra?
QUOTE(june1 @ 2006 01 27, 19:34)
Spaudi ant failo viena karta su desine pelytes puse ir pasirenki Extract
QUOTE(Izida @ 2006 01 27, 16:01)
Pasiziurek Start - Programs. Jeigu susiinstaliavo, tai ten tikrai turi buti. O ikonele ant DESKTOPo turejo atsirasti.
Keista, rodo, kad suinstaliuota, o ikoneles niekur nera nei starte nei desktope. Reiks gal pamegint naujai perinstaliuot.
QUOTE(Varniukste @ 2006 01 27, 21:44)
Keista, rodo, kad suinstaliuota, o ikoneles niekur nera nei starte nei desktope. Reiks gal pamegint naujai perinstaliuot.
Pas mane yra taip Start- Programs- Creative Zone-Salon Styler Pro
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2006 01 28, 17:53)
o kodel kaip idedu nuotrauka savo man neleidzia naudotis visomis sukuosenomis?
Visomis turi leisti. Kad naudotis kitomis ten savo veiduka reikia sunu pasukti. As nesigilinau, kaip tai padaryti. Tikriausiai reikia nusifotkinti tokiu rakursu ir nuotrauka ideti.
QUOTE(Izida @ 2006 01 28, 19:23)
Visomis turi leisti. Kad naudotis kitomis ten savo veiduka reikia sunu pasukti. As nesigilinau, kaip tai padaryti. Tikriausiai reikia nusifotkinti tokiu rakursu ir nuotrauka ideti.
nautrauką įdedu, bet toliau negaliu pasinaudoti nei šukuosenom, nei makiažu

QUOTE(Mama_Tania @ 2006 01 30, 09:46)
nautrauką įdedu, bet toliau negaliu pasinaudoti nei šukuosenom, nei makiažu
patarkyte, mamkos, kaip?

Na jeigu viska gerai padarei, turetu veikti. Gal bandyk perinstaliuoti.

O gal žinot programą su kuria eitų daryt makiažą ar drabužius dėt, ar kažką panašaus?

QUOTE(atika15 @ 2006 01 31, 23:37)
O gal žinot programą su kuria eitų daryt makiažą ar drabužius dėt, ar kažką panašaus? 

Drabužius gali dėti čia: http://www.mvm.com/en/index.htm , susikūrusi virtualų savo modelį

instalinau instalinau as ta Salon Pro programa - nieko nesigavo. Raso, kad kzk draiveriu kompe ner