Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

O tai kuom skiriasi palata uz 35 ir uz 50 lt? g.gif ax.gif
Atsakyti
vienose tulikas, dusas kartu, kitose reikia eiti i bendra dusa....
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2009 12 21, 18:24)
O tai kuom skiriasi palata uz 35 ir uz 50 lt? g.gif  ax.gif

Kur 35lt yra su tualetu.Kur 50 lt yra tuoletas,bide,dusas,televizorius
Atsakyti
QUOTE(jur-kli @ 2009 12 21, 16:59)
O tai jus klaipedieciai? Siaip as irgi norejau Kauno Mazylyje gimdyti, bet prisiklausiau labai geru atsiliepimu apie Klaipedos GN tai ir nusprendziau arciau namu smile.gif Ir tikrai nesigailiu. Nors, kaip sakoma, blogiausia ka gali padaryti zmogui, tai patarti. Ka gi, sekmes apsisprendime  smile.gif

Mes palangiškiai.
Atsakyti
šis tas apie mano patyrimus, gal kažkam padės.... gimdžiau ši šeštadienį

Pirmadienį vakare silpniau pajutau tonusus vaikelio, į valandą tik 2 silpni tebuvo, galvoju geriau važiuoju į greitąją. Nuvažiavom dar prieš dvylika naktį, laimei budėjo Murauskas. Aš jam tikrai dėkinga už rūpestį, už paskirtus tyrimus, nes tai ką išgirdau sekančia dieną, buvo košmarų košmaras....

Po paskirto kraujo tyrimo,ryte įvaro Vaičiūnas išsigandęs, tipo tavo hemoglobinas tik 73 ar žinai.... sakau sakė lapkričio mėn buvo 90. Sakau ką daryt.... Sako girdėjau, kad gimdysit klaipėdoje, sakau taip, sako tai tvirtas taip, nieks nepakeis, sakau tikrai ne.... Klausia kodėl nenoriu šilutėj.... sakau pirnmąją gimdžiau ir t.t.t
Ir prasidėjo blink.gif tokio nejautrumo, tokio abejingumo nemaniau, kad gali turėt gydytojas... Jis sako, jei tu gimdai klaipėdoje, tai aš kaip skyriaus vadėjas atsisakau konsultuot, kažką pasakot ir t.t nes turiu daug darbo.... tipo ir epidūros nieks klp nedarys, nes dėl hemoglobino.... sakau tai ką siūlot, sako tavo gyvybei ir vaikučiui gresia itin rimtas pavojus, išrasau, apleidžiu namo, nusiimu atsakomybę... tik patariu važiuot nedelsiant i klp.

staigiai namo, už daiktų ir į klaipėdą. Paguldė antradienį į pataloginį, stebėjimui... Iš kart paskambinau gydytojai Audronei Milkintaitei, kuris viską sureguliavo greičiau..... ir t.t Super gydytoja thumbup.gif Nuramino, paaškino suituacija, padarė tyrimus pakartotinai, turbūt neveltui nepasitiki ŠIlutės medikais... Hemoglobinas 83, o šlt 77 blink.gif aiškyu, grėsmė yra dėl nukraujavimo, bet tikrai netokia apie kokią nugasdino....
Epidūrą tikrai galima daryti, nes šnekėjosi su anestezologe... Nusiraminau, ir viskas atrodė kitom spalvom... Atitolo mintys nuo operacijos, nes labai nenorėjau cezario.
paskyrė man patalogiam gydytoja GAlvosiene. Vėliau Gydymą perėmė pats skyriaus vedėjas Riauba... Tokio pasakiško gygytojo, ir žmogaus neteko matyt... 100 proc atsidavęs savo profesijai, darbui.... Apžiūrinėja ginekologiškai, glosto rankas, ramina... anekdotus pasakoja.... atsipalaiduoji....
iškvietė gydytojų konsoliumą, kuris svarstė realias galimybes.... vienu žodžiu.... n gydytojų pastoviai stebėjo situaciją... kuriems aš dėkinga

Penktadienį nakčiai atvarė maniškis, jeigu prasidėtų gimdymas.... ir ką po apžiūros pas Milkintę, pasako, kad varom į gimdyklą, nes gimdos kaklelis atsidaręs 3/4 cm.... vėliau viskas vyko sklandžiai,išskyrus tai, kad nuleidus vandenis jie buvo visiškai žali sad.gif gydytoja ramino, akuserė irgi, ..... bet nuojauta man nedingo... vėliau laiką nustojo atsidarinėt kaklelis. tada leido skatinamuosius, pasidariau epidūrūrą nes kiek galėjau tiek kentėjau iki 4 val ryto, dar pusantros valandos su epidūra.... Paskuj visaks labai greit.... ir 06:23 jau mažylė gimė....

Tik sekmadienį gydytoja prasitarė, kad jai didžiausia baimė buvo žali vandenys ir gfalimas nukraujavimas .aplink kakliuką virkstelė buvo apsisukus, ir dar kazkas ten su placenta.... iš vienos pusės reikėjo skatinti greiciau, iš kitos negalima per greit dėl galimo kraujavimo.... Sprendimai buvo priimti patys tinkamiausi ir pačiu laiku. Niekada net neleido man pamatyti nerimo ar abejonių, tiesiog trūksta žodžių...
Viskas baigėsi puikiai, tik gydytojų dėka ir laiku priitų sprendimų.... nesigailiu, kad važiavau į klaipėdą, nes ten gydymas ir priežiūra aukštame lygyje.....
Mažylė Augustė gimusi svėre 4350, iš ligoninės išleuido su 4241 gr. Labai didlė apžoriukė..... ir miegalė

Tai wa.... kiek prisiminimų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agilee: 22 gruodžio 2009 - 14:25
ohmy.gif Va cia tai jooo..situacija unsure.gif Apie Silutes daktarus as irgi nieko gero negaliu pasakyt, oi kiek girdejusi...mano tetai per operacija slapimtakius prisiuve buvo..ir ups, netycia, gi visko buna, visi mes zmones, atsiprasom bash.gif o ji vos per plauka nemire... unsure.gif
Zodziu sveikinu labai, kad viskas taip sekmingai baiges! thumbup.gif 4u.gif Aukit sveikutes! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif sakykit ,o kaip dabar del klizmu?ar daro GN?
Atsakyti
Merginos iskilo dabar toks klausimas aplaksciau dauguma vaistiniu Mazeikiuose , dauguma neturi epiduro rinkinio arba neparduoda be recepto ,tai nulekiau iki ligonines vaistines butu pardave ,bet neturejo sake rytoj bus tikrai ir paklausiau kaina ,pasake apie 40Lt. rinkinys kainuoja bigsmile.gif ,o tai kaip suprast g.gif merginos snekejo Klaipedoje 70Lt. moka uz ji ,tai cia uz 40Lt. gal ko nors truks man g.gif
Atsakyti
QUOTE(manday @ 2009 12 23, 12:40)
sveikos merginos 4u.gif sakykit ,o kaip dabar del klizmu?ar daro GN?

GN klizmu niekas nebesiulo,na nebent pati paprasysit,net nezinau.Geriausias pasiulymas pasistatyti namie Mikrolax klizmute,suveikia greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinka @ 2009 12 23, 15:07)
Merginos iskilo dabar toks klausimas aplaksciau dauguma vaistiniu Mazeikiuose , dauguma neturi epiduro rinkinio arba neparduoda be recepto ,tai nulekiau iki ligonines vaistines butu pardave ,bet neturejo sake rytoj bus tikrai ir paklausiau kaina ,pasake apie 40Lt. rinkinys kainuoja  bigsmile.gif  ,o tai kaip suprast  g.gif  merginos snekejo Klaipedoje 70Lt. moka uz ji ,tai cia uz 40Lt. gal ko nors truks man  g.gif

kiek žinau, tas rinkinukas susideda iš vaistų ir dar kažko, tai gal čia tik viena dalis (pvz. vaistai) kainuoja pigiau g.gif Klaipėdoje jų tėra dviejose vaistinėse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2009 12 23, 22:42)
kiek žinau, tas rinkinukas susideda iš vaistų ir dar kažko, tai gal čia tik viena dalis (pvz. vaistai) kainuoja pigiau  g.gif  Klaipėdoje jų tėra dviejose vaistinėse  bigsmile.gif

Klaipėdoje yra brožynų vaistinėj, debreceno ir gimdymo namuose tikrai.
Atsakyti
nusipirkau ta epiduro rinkini ,bet be vaistu ,tik kas reikalinga idurimui, vaistam leisti ,kiek man aiskino vaistininke sake vaistu ir neparduoda prie rinkinio nu nera gave tokiu g.gif .Idomu kokius jus nusiperkat rinkinius ar pakaks man tokio ,sakys paskui mieloji o kur vaistukai ....
Atsakyti