Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 11, 13:21)
O kurioje vaistineje galima isigyti epidura? Girdejau , kad Debreceno gatveje, o dar kur kitur ar gauciau?

Debreceno arba miesto ligoninės vaistinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmateresa @ 2009 12 06, 15:33)
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg  bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE  mad.gif  mad.gif

taip ir nesupratau ka cia pasakyt norejot doh.gif doh.gif tai jei vaikas sveikas ir pilnai isnesiotas gime tai ka tas CP butu pakeites?
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2009 12 10, 22:29)
  Zodziu personalas visas labai rupestingas, malonus, neturiu priekaistu! Tiek pogimdyviniam, tiek gimdymo skyriuose. Tik mazas pastebejimas - nemazai akuseriu ateidavo prisirukusios.. biggrin.gif 

Tikrai, del prisirukimo tai ir as ta pastebejau. Dar net gimdykloj vaikuti nuo pilvo paeme akusere su kvapeliu. Bet tuo metu nenorejau priekabiu ieskot, tai ir nutylejau. Ne pasaulio pabaiga, bet siaip tai nesinori, kad prisiruke zmones prie vaikiuko lystu. O siaip tai Klaipedos GN super. Personalas puikus!
Atsakyti
sveikos , mergaites smile.gif

gal kuri zinote, ar klaipedoje gydytoja J.Salygiene (dirba jurininuose) priima gimdyma? aciu
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2009 12 15, 13:36)

gal kuri zinote, ar klaipedoje gydytoja J.Salygiene (dirba jurininuose) priima gimdyma?  aciu

Man atrodo,kad ne. schmoll.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Noreciau paklausti nesenai gimdziusiu mamyciu - ar dabar reikalauja vyro plauciu nuotraukos? g.gif Gimdymo metu noreciau tureti ji pasonej blush2.gif Jei netures tos nuotraukos ar ileis? ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2009 12 15, 13:36)

gal kuri zinote, ar klaipedoje gydytoja J.Salygiene (dirba jurininuose) priima gimdyma?  aciu

tikrai ne. Ji ir nėštukių neprižiūri,
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2009 12 15, 16:40)
Labukas 4u.gif

Noreciau paklausti nesenai gimdziusiu mamyciu - ar dabar reikalauja vyro plauciu nuotraukos?  g.gif  Gimdymo metu noreciau tureti ji pasonej blush2.gif Jei netures tos nuotraukos ar ileis? ax.gif

Aciu 4u.gif

Ileis ileis, mes neturejom, bet ir neprase, nes siaip nesciosios kortelej tai turi but uzfiksuota. O siaip net tapkiu nereikejo teciui guminiu, kaip kad mums buvo pasakyta rolleyes.gif viskas parastai labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2009 12 15, 15:40)
Labukas 4u.gif

Noreciau paklausti nesenai gimdziusiu mamyciu - ar dabar reikalauja vyro plauciu nuotraukos?  g.gif  Gimdymo metu noreciau tureti ji pasonej blush2.gif Jei netures tos nuotraukos ar ileis? ax.gif

Aciu 4u.gif

Nuotraukos tikrai nebereikia, gali nesijaudint, vyro niekas neisvarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2009 12 15, 17:39)
Ileis ileis, mes neturejom, bet ir neprase, nes siaip nesciosios kortelej tai turi but uzfiksuota. O siaip net tapkiu nereikejo teciui guminiu, kaip kad mums buvo pasakyta rolleyes.gif  viskas parastai labai mirksiukas.gif

QUOTE(moni @ 2009 12 15, 19:24)
Nuotraukos tikrai nebereikia, gali nesijaudint, vyro niekas neisvarys  smile.gif

Aciu mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 12 02, 12:09)
drinks_cheers.gif  Juo labiau, kad ne karve kainuoja, o didele tikimybe, kad ir bus kam parduot, jei nepanaudosi. Kiek skaiciau, tai ligonines negali turet tu epiduru, kad pasiulyt kiekvienai neturinciai, nes neturi kaip ju oficialiai parduoti.

man tai paliko epiduras nepanaudotas,keliu moteru klausiau ar nereikia, tai jos nenorejo o atiduociau uz simboline kaina tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(irmateresa @ 2009 12 06, 15:33)
galiu pasakyti tik toki dalyka kad gydytoja isviso nieko nedare per gimdyma viska atliko akusere o ji tai superine atsimenu tik varda ant korteles MEILE va ji tai kirpo siuvo  visa pagrindini darba daro akusere vaikuti svere matavo ir t.t
Papildyta:
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg  bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE  mad.gif  mad.gif

as su savo dukryte irgi gryzau su karsteliu,mergyte gime sveikutele, bet per gimdyma uzduso su virkstele,as KLP akuseriu nekaltinu, jie tikrai dare viska kas ju jegose, kalta mano gine kuri i visus mano nusiskundimus atsaudavo, kad taip tipo buna, kai pasakiau, kad silpnai jauciu vaikelio judesius, ji pasake, kad jam mazai vietos, nes jau 40 savaite ejo, o kita diena vaziavau gimdyti.................jei ji butu nusiuntusi mane i ligonine pasiziureti echoskopu, butu buve viskas gerai.................
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2009 12 04, 12:21)

ir antra gal kam teko vaziuoti i gimdyma is klaipedos rajono na ne su savo masina nes as viena teturiu teises na nebent as pati galeciau o su pazistamais kaip iseis  tada, bet gal veza ir gretioji pagalba jeigu ja prisisauki biggrin.gif

greitoji pagalba tai tikrai veza tokiu atveju smile.gif i gimdyma nekvieciau, bet kaimynu vaikai kai sirgo gripu, tai atvaziavo greitoji, o mes gyvenam rajone smile.gif
Atsakyti