QUOTE(Požiūris @ 2009 12 02, 12:09)

Juo labiau, kad ne karve kainuoja, o didele tikimybe, kad ir bus kam parduot, jei nepanaudosi. Kiek skaiciau, tai ligonines negali turet tu epiduru, kad pasiulyt kiekvienai neturinciai, nes neturi kaip ju oficialiai parduoti.
man tai paliko epiduras nepanaudotas,keliu moteru klausiau ar nereikia, tai jos nenorejo o atiduociau uz simboline kaina
Papildyta:
QUOTE(irmateresa @ 2009 12 06, 15:33)
galiu pasakyti tik toki dalyka kad gydytoja isviso nieko nedare per gimdyma viska atliko akusere o ji tai superine atsimenu tik varda ant korteles MEILE va ji tai kirpo siuvo visa pagrindini darba daro akusere vaikuti svere matavo ir t.t
Papildyta:
galiu viena atsitikima su KL G papasakoti va mano brolis su zmona tai parsiveze mergyte karstuke ir as buvau visa ta reikala maciau nu cia istikruju apie ta dalyka galieciau rasyti ir rasyti dalykas tame kad mergyte buvo sveika svaikute gim isnesiota 4kg bet per daktaru atlaiduma va ir nelaime duodu 100% kad cia daktaru kalte mes dar sakeme kad duotu juos i teisma bet jie per ta skausma nieko nesuprato sako nebeprikelsi vaiko.neduok dieve tokios nelaimes va jei butu dare cezario pjuvi tai tikrai mergyte butu gyva buvusi.KL G namams sakau NE
as su savo dukryte irgi gryzau su karsteliu,mergyte gime sveikutele, bet per gimdyma uzduso su virkstele,as KLP akuseriu nekaltinu, jie tikrai dare viska kas ju jegose, kalta mano gine kuri i visus mano nusiskundimus atsaudavo, kad taip tipo buna, kai pasakiau, kad silpnai jauciu vaikelio judesius, ji pasake, kad jam mazai vietos, nes jau 40 savaite ejo, o kita diena vaziavau gimdyti.................jei ji butu nusiuntusi mane i ligonine pasiziureti echoskopu, butu buve viskas gerai.................