Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

ar reikalingas gimdykloj savo chalatas? g.gif
Atsakyti
priimamajame persirengus, uzsidedi savo chalata ir tave nuveza i gimdykla. Ten to chalato nelabi bereikia. Nebent i vonia ar dusa jei eitum, ir butu vesu, gal... Bet as kai neturejau tam laiko, tai man neprireike.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 01 24, 16:49)
priimamajame persirengus, uzsidedi savo chalata ir tave nuveza i gimdykla. Ten to chalato nelabi bereikia. Nebent i vonia ar dusa jei eitum, ir butu vesu, gal... Bet as kai neturejau tam laiko, tai man neprireike.

aisku,dekui drinks_cheers.gif
reiskias reik persideti is pogimdyvines i gimdymo tase biggrin.gif

ir dar noriu paklaust,ar vezates i gimdykla savo vystyklus ir adijaliuka i kuri leliu ivinioti? g.gif Drauge gimde pries pora savaiciu tai lelius gavo stafilokoka,tai ji man sako viska tureti savo,nieko neimti is GN g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 01 24, 16:49)

o tai nebeduoda jie to savo baisaus chalato?
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2010 01 24, 17:47)
o tai nebeduoda jie to savo baisaus chalato?

Duoda, jeigu savo neturi.
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2010 01 24, 19:55)
Duoda, jeigu savo neturi.

na kai as gimdziau, tai neleido savo detis, sake pasilikt pogimdyviniui ji
Atsakyti
O gal kuri žinot kiek kainuoja šeimyninė palata? Ta su teliku, dušu ir šaldytuvu?
Atsakyti
gal galit pasakyt kaip is anksto uzirasyt i ta seimynine palata.jei tarkim numatoma gimdymo data vasario 20. o juk nezinosi kada ta tikra diena ar ansciau ar veliau. doh.gif doh.gif doh.gif beje kur ten skambintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 01 24, 22:23)
O gal kuri žinot kiek kainuoja šeimyninė palata? Ta su teliku, dušu ir šaldytuvu?

50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2010 01 25, 09:28)
gal galit pasakyt kaip is anksto uzirasyt i ta seimynine palata.jei tarkim numatoma gimdymo data vasario 20. o juk nezinosi kada ta tikra diena ar ansciau ar veliau. doh.gif  doh.gif  doh.gif beje kur ten skambintis blush2.gif

Nuvažiuojat į registratūrą ir užsirašot tai dienai kada numatomas gimdymas,įtrauks į eilę mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu parduoti epiduro rinkini pigiau ,gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2010 01 25, 09:59)

Ačiū smile.gif Dabar apsistoję ten brolio šeimyna, tai pasidarė įdomu biggrin.gif Buvom aplankyti - likau sužavėta - kaip viešbuty, atskirai dušas, atskirai wc su kriaukle ir bidė. Spinta, telikas, šaldytuvas... wub.gif Sako gulim ir problemų nematom, jokios depresijos nekamuoja, kaip atostogos smile.gif Kadangi po Cezario, tai ilgiau laikys, tai tikrai jokios bėdos tą savaitėlę ten pabūt visiems trims smile.gif
Sakau kiek mokėsit, tai sako nesvarbu, išsimokėsim, svarbu kad liuks viskas smile.gif Tikrai pavydžiu toms šeimoms, kurios ten galės apsistoti smile.gif Kai brolienė gimdė, tai eilėj buvo 4 smile.gif Bet ji pirma pagimdė, jiems ir užleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 25 sausio 2010 - 12:39