Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

O kaip pogimdyviniame skyriuje, ar ten salta palatose?
Ir dar, ar reikia tureti ne tik epiduros rinkinuka, bet ir siulu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2010 01 20, 18:42)

sako, kad reikia, bet jei neturėsi tikrai nepaliks nesiūtos, tik susius storesniais siūlais. Nors aš nežinau su kokiais mane siuvo ir kol čia nepaskaičiau net negalvojau apie tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2010 01 20, 19:42)

na kaip del pogimdyvinio skyriaus palatu saltumo negaliu pasakyt bet tereikia tik epidiurinio rinkinuko o jei siulai tarpvietes siuvimui tai jau tikrai nereikia pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2010 01 20, 18:51)
na kaip del pogimdyvinio skyriaus palatu  saltumo negaliu pasakyt  bet tereikia tik epidiurinio rinkinuko  o jei siulai tarpvietes siuvimui tai jau tikrai nereikia pirkt smile.gif

o kokiu nr siuva? nes metų pabaigoj tai tikrai reikėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 01 20, 19:53)
o kokiu nr siuva? nes metų pabaigoj tai tikrai reikėjo  g.gif

vajatau dabar tik is Užsispyrėlės sužinojau kad dar savo siulių reikia turet blink.gif bet man tie siulai tai nebuvo tiek baisus vat kiek ta adata vat jeigu galeciau tai adata pirkciau plonesne lotuliukas.gif leido nuskausminamuosius is dvieju kartu bet vistiek jutau jos storį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuke @ 2010 01 20, 19:09)
vajatau dabar tik is Užsispyrėlės sužinojau kad dar savo siulių reikia turet  blink.gif  bet man tie siulai tai nebuvo tiek baisus vat kiek ta adata vat jeigu galeciau tai adata pirkciau plonesne  lotuliukas.gif  leido nuskausminamuosius  is dvieju kartu bet vistiek jutau jos storį doh.gif

va kai nežinai ir širdies neskauda blush2.gif o aš kadangi sužinojau, kad ne visad turi 1 ar 2nr, tai jau turbūt savo vešiuos blush2.gif ne spo pirmo gimdymo man kokias 6-8 sav skaudėjo, net ginė per apžiūrą pasakė, kad negražiai ten pas amne ir kad sunkiai gyja. Teko daryti plovimus su Tantum Rose
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 01 20, 20:12)
va kai nežinai ir širdies neskauda  blush2.gif o aš kadangi sužinojau, kad ne visad turi 1 ar 2nr, tai jau turbūt savo vešiuos  blush2.gif ne spo pirmo gimdymo man kokias 6-8 sav skaudėjo, net ginė per apžiūrą pasakė, kad negražiai ten pas amne ir kad sunkiai gyja. Teko daryti plovimus su Tantum Rose

vajatau as net nzn su kokiais mane siuvo blush2.gif man tai 2 savaites su trupuciu taip ziaurei neskauda tik kartais jauciu siulas ligu tempiasi kazkur kelios vietos jautrios sako turi jie kristi bet nieko as nematau kad kristu tai trauks kas neiskris ojei skaudes taip pat kai siuvo doh.gif
Atsakyti
[quote=Puke111,2010 01 20, 18:42]

Palatose tikrai nesalta. Net, sakyciau, per silta, termometras rodydavo 24 laipsnius silumos.
Atsakyti
as turiu parduoti epiduro rinkini kurio man neprireike , 50Lt.
Atsakyti
Norėčiau pasidalinti savo nesena patirtimi - sūneliui 8 sav. Važiavau gimdyti dienos metu nesitarusi su savo gyd. dėl gimdymo - dar svarstėm ar tartis: juk jei gimdyti reiktų naktį, o gydytoja pvz. po paros budėjimo ar pan.). Bet gimdymo palatoje susitarėm, kad gydytoja ir priims gimdymą,nes viskas nusitęsė į naktį. Mokėjom: 500lt -gyd., akušeriai - 200lt., anesteziologui -100lt. Mano nuomone, tikrai nereikia daugiau, juk gydytojas ar akušerė už jus tikrai nepagimdys. Niekas nieko neskaičiavo, ir priežiūra tikrai buvo puiki. Beje padarė CP.
Buvau nusiteikusi gimdyti be epidūro - nevarkit-gimdykit su epidūru. Jei taupot pinigėlius, nepirkit iškarto epidūro - nusipirksit, jei prireiks, iš tų mamų, kurioms neprireikė. Skyriuje stende yra sąrašas su telefonais. Vyras nuvažiuos ir nupirks. Man vyras nupirko iš ką tik pagimdžiusios šeimynėlės ligoninėje.
Tik higienos priemonių reikia turėti, nes palatoje nebuvo net gydytojams vienkartinių rankšluoščių rankoms nusišluostyti.
Atsakyti
QUOTE(gosipė @ 2010 01 21, 14:48)
dar svarstėm ar tartis: juk jei gimdyti reiktų naktį, o gydytoja pvz. po paros budėjimo ar pan.).

O man kaip tik taip ir isejo, kad gydytoja buvo po budejimo, o man nakti nubego vandenys ir ji vaziavo kartu su manimi. Visa naktele gimdem, bet visgi viskas paryciais baigesi CP, kuri ta pati gydytoja ir atliko. Supratau, kad priprate tie gydytojai tokiais tempais be issimiegojimu dirbti. Vien uz tai jiems tikrai turetu didelius atlyginimus moketi.
Atsakyti
Sveikos merginos. Ar duoda Klp GN naktinius gimdymui? Dabar kraunu tašes, tai galvoju ar į gimdykla detis savo? Nes prisiskaičiau kad nevisuose GN duoda.
Atsakyti