Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

QUOTE(Čipse @ 2009 07 25, 22:07)
nera.yra dvi kaune..man atrodo ir viskas  g.gif

Kur tiksliau Kaune sios parduotuves randasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 07 26, 16:17)
Kur tiksliau Kaune sios parduotuves randasi? 4u.gif

viena Urmo bazeje, zalioje rampoje, kazkur prie 5 sandelio. O kita, laisves alejoje, netoli sboro,kazkur prie danijos. bet pasirinkimas paltesnis bazej.
Atsakyti
Sveikos, tesiame toliau....
Na pedikiura kaip ir darau pati, pradziai nusipirkau viena laka. Dabar svarstau, kokius pirkti, kaip greitai jie dziusta? Kokie butu patarimai? Ar verta pirkti brangius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 27 liepos 2009 - 09:35
QUOTE(fuksė @ 2009 07 27, 10:34)
Na pedikiura kaip ir darau pati, pradziai nusipirkau viena laka. Dabar svarstau, kokius pirkti, kaip greitai jie dziusta? Kokie butu patarimai? Ar verta pirkti brangius?

Tikrai neverta pirkti brangių, pats pigiausias lakas iš Drogo ar Eurokos, kainuojantis iki 2 lt, džiūsta ne daugiau kaip minutę laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 27, 09:34)

tikrai neverta, anksčiau tik brangius pirkau, poto pradėjau pigesnius, ir taip nesuprtau kuo pigesnis lakas blogesnis, tik kaip pasgalvoju ot durna buvau kad laką po 10-12lt pirkau, kur mano protas buvo išėjęs doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 27, 10:34)

Aš kažkaip ties Avon lakais apsistojau, bet paprastai vienu metu turiu 2-3, o ir tuos dalinamės su dukromis, tai nespėja sudžiūt, nes aš pati lakuojuos mažai.

QUOTE(dontstop @ 2009 07 27, 10:41)
Tikrai neverta pirkti brangių, pats pigiausias lakas iš Drogo ar Eurokos, kainuojantis iki 2 lt, džiūsta ne daugiau kaip minutę laiko  mirksiukas.gif

Kažkaip ta pigiena man ant nagų nesilaiko. Nepratusi aš su pirštinėmis indų plaut ar skalbt, be to, ir nagai metriniai, tai gal dėl to... Bet vos brangesni lakai laikosi apie savaitę.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 27, 09:34)

Aš perku brangesnius unsure.gif man jų atspalviai,blizgesys gražesni nei tų po kelis lt , plius laiko apie savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 27, 13:25)
Kažkaip ta pigiena man ant nagų nesilaiko. Nepratusi aš su pirštinėmis indų plaut ar skalbt, be to, ir nagai metriniai, tai gal dėl to... Bet vos brangesni lakai laikosi apie savaitę.

pritariu thumbup.gif
as anskciau pirkau pigius lakus, tai vos dvi dienas issilaikydavo verysad.gif
o dabar uz buteliuka moku apie 22 lt, dar nusipirkus turiu irgi gera virsutini nagu lako sluoksni, tai man savaite dabar tikrai laikosi bigsmile.gif

nors dabartinis nagu lakas ir brangus, bet jo talpa didesne, ir kadangi dar ilgai laikosi, tai manau, kad siuo atveju pirkdama brangesni laka - tikrai sutaupau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl nagų lako tai man daug kas priklauso nuo nagų lako pagrindo... Jeigu lakuoju su pagrindu laiko žymiai ilgiau nei be pagrindo. Beje, lakas už 7lt man laiko 3-5d.
Atsakyti
kažkaip ši tema ima priminti nebe Piniginę, o Grožį ir kosmetiką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 27, 12:37)
kažkaip ši tema ima priminti nebe Piniginę, o Grožį ir kosmetiką  rolleyes.gif

Grožiui nemažai pinigėlių eina iš piniginės biggrin.gif
Atsakyti
Na, man asmeniškai nereikia, kad savaitę laikytų, nes pagrindui naudoju tokią nagų augimo priemonę, kurią būtina perlakuot kas antrą dieną g.gif Bet ateičiai įsidėmėsiu, kad brangesni ilgiau laiko 4u.gif
Atsakyti