Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

bigsmile.gif jau daugeli metu naudoju tuos pacius lakus, kurie kainuoja ne daugiau 2.5Lt. Ir laiko kuo puikiausiai savaite, pusantros mirksiukas.gif Nagai visada gerai atrodo... Tad ir nematau reikalo uz laka moketi apie 20Lt tongue.gif
Atsakyti
[quote=fuksė,2009 07 24, 11:44]
Taip isgyvena, mirksiukas.gif ne skrandzio rugstys yra joms pavojus, o karsti gerimai isgerti ant virsaus (tiesiogiai baltymui - na cia pradeciau toliau kalbeti apie mityba). Reikia suvokti, kad skrandyje pilna dar ir spec. fermetu ir savu bakteriju ivairiu grupiu, kuriu deka reakcijos vyksta dideliu greiciu. Na jei kas ir zusta, tai tik jaunos bakterijos.

Briedas,kliedesiai,baisu klausyt...nuo karštų gėrimų žūva bakterijos skrandyje...Mirtis tyruose...Aukšta t tiesiogiai veikia gleivinę,jei geri- gerklas.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 27, 12:53)
Grožiui nemažai pinigėlių eina iš piniginės biggrin.gif

tikrai,kad labai daug doh.gif

QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 20:49)
bigsmile.gif  jau daugeli metu naudoju tuos pacius lakus, kurie kainuoja ne daugiau 2.5Lt. Ir laiko kuo puikiausiai savaite, pusantros  mirksiukas.gif Nagai visada gerai atrodo... Tad ir nematau reikalo uz laka moketi apie 20Lt  tongue.gif

del sito tai irgi pastebejau
pirkau laka beveik uz 45lt,ir laike lygiai tiek pat ,kaip ir uz 5 doh.gif
Atsakyti
Dekoju visoms. 4u.gif Bendraujame toliau... mirksiukas.gif
O kam taupote (tikslai), o gal tai tiesiog butinybe?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 11:40)
Dekoju visoms.  4u.gif Bendraujame toliau... mirksiukas.gif

ateiciai biggrin.gif . Be jokiu konkreciu tikslu. Kai sutaupau didesne suma, kuria leidziu sau isleisti, tada ir galvoju ko labiausiai man reikia. Dazniausiai atsakymas buna vienas - atostogu lotuliukas.gif (materialiu turbut neturiu tikslo apsikraut schmoll.gif ) O siaip visada TIESIOG taupau. Pensijai, nes valstybe man jos nemokes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 21:49)
bigsmile.gif  jau daugeli metu naudoju tuos pacius lakus, kurie kainuoja ne daugiau 2.5Lt. Ir laiko kuo puikiausiai savaite, pusantros  mirksiukas.gif Nagai visada gerai atrodo... Tad ir nematau reikalo uz laka moketi apie 20Lt  tongue.gif

Man nuo pigesniu sluoksniuojasi nagai , o siaip patiko Avon nagu lakas su aukso dulkemis, labai subtiliai atrodo. smile.gif

Ir kaina nedidele.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 28, 11:59)
Man nuo pigesniu sluoksniuojasi nagai , o siaip patiko Avon nagu lakas su aukso dulkemis, labai subtiliai atrodo.  smile.gif

Ir kaina nedidele.

nagai sluoksniuojasi ne nuo prasto lako, o todel, kad nago nepadengiate lako pagrindu (na, apie kitus niuansus, kaip aliejukas, vitminai, voneles, teisingas dildinimas ir tt cia nekalbesiu). Vienkartine didesne investicija i KOKYBISKA lako pagrinda leis naudoti pigesnius lakus ir sutaupyti gydomosioms nagu priemonems.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 11:40)

Tikslų yra labai daug:paskolai atiduoti,atostogoms,pensijai bei kt stambensiems pirkiniams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 12:40)

Taupau, nes nežinau, kaip greitai pavyks krizės metų susirasti darbą, kai pasibaigs motinystės atostogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 28, 13:07)
Tikslų yra labai daug:paskolai atiduoti,atostogoms,pensijai bei kt stambensiems pirkiniams rolleyes.gif

O jei tektu rinktis: baldai ar atostogos, ka pasirinktumete?
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 07 28, 12:54)
ateiciai biggrin.gif . Be jokiu konkreciu tikslu. Kai sutaupau didesne suma, kuria leidziu sau isleisti, tada ir galvoju ko labiausiai man reikia. Dazniausiai atsakymas buna vienas - atostogu lotuliukas.gif  (materialiu turbut neturiu tikslo apsikraut schmoll.gif ) O siaip visada TIESIOG taupau. Pensijai, nes valstybe man jos nemokes doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif tik apie pensija negalvoju visai.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 13:31)
O jei tektu rinktis: baldai ar atostogos, ka pasirinktumete?
Papildyta:
drinks_cheers.gif  thumbup.gif tik apie pensija negalvoju visai.

Šiai dienai rinkčiausi atostogas rolleyes.gif (kadangi baldus gerus visus turiu) bet kitu atveju jei jų nebūtų,būčiau praktiškas žmogus ir rinkčiausi juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 19:49)

nemegstu pigiu laku..visu pirma ju spalvos kitokios(asmeninis pastebejimas brangesniu nagu lako spalvos buna sodresnes,tokios subtilesnes,na sunku issireiksti) o antra jie man trumpai laiko doh.gif o daznai lakuotis neturiu nei laiko nei tiek pinigu...geriau nusipirksiu keleta brangiu,bet jie man ilgiau laiko ir maziau laiko sugaistama daznai perlakuojant ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 27, 10:46)
Aš perku brangesnius unsure.gif man jų atspalviai,blizgesys gražesni nei tų po kelis lt , plius laiko apie savaitę.

drinks_cheers.gif
Atsakyti