[quote=fuksė,2009 07 24, 11:44]
Taip isgyvena,
ne skrandzio rugstys yra joms pavojus, o karsti gerimai isgerti ant virsaus (tiesiogiai baltymui - na cia pradeciau toliau kalbeti apie mityba). Reikia suvokti, kad skrandyje pilna dar ir spec. fermetu ir savu bakteriju ivairiu grupiu, kuriu deka reakcijos vyksta dideliu greiciu. Na jei kas ir zusta, tai tik jaunos bakterijos.
Briedas,kliedesiai,baisu klausyt...nuo karštų gėrimų žūva bakterijos skrandyje...Mirtis tyruose...Aukšta t tiesiogiai veikia gleivinę,jei geri- gerklas.
Taip isgyvena,
Briedas,kliedesiai,baisu klausyt...nuo karštų gėrimų žūva bakterijos skrandyje...Mirtis tyruose...Aukšta t tiesiogiai veikia gleivinę,jei geri- gerklas.
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 27, 12:53)
tikrai,kad labai daug
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 20:49)
del sito tai irgi pastebejau
pirkau laka beveik uz 45lt,ir laike lygiai tiek pat ,kaip ir uz 5
Dekoju visoms.
Bendraujame toliau...
O kam taupote (tikslai), o gal tai tiesiog butinybe?
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 11:40)
Dekoju visoms.
Bendraujame toliau...
ateiciai
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 21:49)
Man nuo pigesniu sluoksniuojasi nagai , o siaip patiko Avon nagu lakas su aukso dulkemis, labai subtiliai atrodo.
Ir kaina nedidele.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 28, 11:59)
Man nuo pigesniu sluoksniuojasi nagai , o siaip patiko Avon nagu lakas su aukso dulkemis, labai subtiliai atrodo.
Ir kaina nedidele.
Ir kaina nedidele.
nagai sluoksniuojasi ne nuo prasto lako, o todel, kad nago nepadengiate lako pagrindu (na, apie kitus niuansus, kaip aliejukas, vitminai, voneles, teisingas dildinimas ir tt cia nekalbesiu). Vienkartine didesne investicija i KOKYBISKA lako pagrinda leis naudoti pigesnius lakus ir sutaupyti gydomosioms nagu priemonems.
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 11:40)
Dekoju visoms.
Bendraujame toliau...
Tikslų yra labai daug:paskolai atiduoti,atostogoms,pensijai bei kt stambensiems pirkiniams
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 12:40)
Dekoju visoms.
Bendraujame toliau...
Taupau, nes nežinau, kaip greitai pavyks krizės metų susirasti darbą, kai pasibaigs motinystės atostogos
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 28, 13:07)
Tikslų yra labai daug:paskolai atiduoti,atostogoms,pensijai bei kt stambensiems pirkiniams 
O jei tektu rinktis: baldai ar atostogos, ka pasirinktumete?
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 07 28, 12:54)
ateiciai
. Be jokiu konkreciu tikslu. Kai sutaupau didesne suma, kuria leidziu sau isleisti, tada ir galvoju ko labiausiai man reikia. Dazniausiai atsakymas buna vienas - atostogu
(materialiu turbut neturiu tikslo apsikraut
) O siaip visada TIESIOG taupau. Pensijai, nes valstybe man jos nemokes 
QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 13:31)
O jei tektu rinktis: baldai ar atostogos, ka pasirinktumete?
Papildyta:
tik apie pensija negalvoju visai.
Papildyta:
Šiai dienai rinkčiausi atostogas
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 07 27, 19:49)
nemegstu pigiu laku..visu pirma ju spalvos kitokios(asmeninis pastebejimas brangesniu nagu lako spalvos buna sodresnes,tokios subtilesnes,na sunku issireiksti) o antra jie man trumpai laiko
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2009 07 27, 10:46)
Aš perku brangesnius
man jų atspalviai,blizgesys gražesni nei tų po kelis lt , plius laiko apie savaitę.