QUOTE(prieblanda @ 2009 07 31, 08:17)
ė nu damočkos, yra Grožio ir kosmetikos subforume tema "Pigi, bet neprasta"

jūs neįsižeiskit, bet kai aš pagrinde Grožio ir kosmetikos subforume trinuosi, tai man labai jau kartojasi viskas ir atrodo ne vietoj
Papildyta:
va šitagi, vakar apžiūrėjau vandens skaitiklių rodmenis, tai oi ji emanęs nenudžiugino

na karšto vandens, berods, 3 kūbai, tai kadangi 2 savaites 3 žmonės gyvenom, gal ir nieko.
bet šalto tai 8 kūbai

primečiau, kad gal kokį 1 kūbą MB paleido į kanalizaciją, nes vieną kartą naktį, kitą visą dieną buvo palikęs užsikirtusį klozeto bakelio mygtuką, tai kliokė vanduo.
bet likę 7 kūbai iš kur? belieka sukarti šunis ant indaplovės ir skalbimo mašinos

indaplovę gaunasi naudoti praktiškai kasdien, iš rpadžių programą rinkausi pagal laiko trukmę (trumpiausią iš ilgiausių), tik prieš savaitę pasivarčiau instrukciją, tai radau, kad ECO 50 programa nors ir plauna 3 valandas, bet elektros bei vandens sunaudoja mažiausiai. dabar su šita tik plaunu.
skalbimo mašina per savaitę gaunasi 3-4 skalbimai

turkštis vonioj irgi nesam dideli mėgėjai...
tai kur tas vanduo dingsta?
gal skaitiklis sugedęs
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 10:03)
Daugoka...
Mes irgi trys žmonės, tai karšto - stabiliai 3 kubai, šalto - apie 4-5 kubus būna. Na, aš beveik kasdien išsimaudau sporto klube, tai kažkiek tauposi

, bet šiaiap esam vandens mėgėjos, jau kai turškiamės, tai negailim. Skalbiu nelabai dažnai, stengiuosi sukaupti pilną mašiną, tai gal 2 skalbimai savaitėje išeina. Indaplovės neturiu.
mes panašiai 3 šalto 3 karšto, bet čia viskuom indaplovė ir skalbimo mašinos kasdien, nu ir kasdieninė higiena kasdien (2v+2s) , ir maudynės per savaitę būna nemenkos

, bet pastebėjau vieną dalyką kaip susidėjom naujus skaitiklius, vandens sunaudojame mažiau nei su senais, tai gali būti kam daug prisuka, kad skaitliukus reikia keisti

Rojų susikurti galima, bet... reikia praeiti pragarą...