Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

Man pats geriausias šampūnas - Garnier smile.gif
Margaritos visiškai netiko schmoll.gif

Vandens netaupom visiškai, skalbiam kasdien. Išeina 1 kubas karšto, 7 - 8 šalto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 31, 07:40)
koki sampuna buvai pirkus vaistineje? 4u.gif

ALTIS 4u.gif

jeigu vanduo per nakti ėjo tai bus daugiau nei kubas, nes man buvo sugedes bakelis tai per ta mėnesi virš 10 kubu prisuko doh.gif o bakeli per kel;ias dienas sutvarkėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 31, 08:17)
na karšto vandens, berods, 3 kūbai, tai kadangi 2 savaites 3 žmonės gyvenom, gal ir nieko.
bet šalto tai 8 kūbai blink.gif 

Daugoka... g.gif
Mes irgi trys žmonės, tai karšto - stabiliai 3 kubai, šalto - apie 4-5 kubus būna. Na, aš beveik kasdien išsimaudau sporto klube, tai kažkiek tauposi biggrin.gif , bet šiaiap esam vandens mėgėjos, jau kai turškiamės, tai negailim. Skalbiu nelabai dažnai, stengiuosi sukaupti pilną mašiną, tai gal 2 skalbimai savaitėje išeina. Indaplovės neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 10:03)
Daugoka... g.gif
Mes irgi trys žmonės, tai karšto - stabiliai 3 kubai, šalto - apie 4-5 kubus būna. Na, aš beveik kasdien išsimaudau sporto klube, tai kažkiek tauposi biggrin.gif , bet šiaiap esam vandens mėgėjos, jau kai turškiamės, tai negailim. Skalbiu nelabai dažnai, stengiuosi sukaupti pilną mašiną, tai gal 2 skalbimai savaitėje išeina. Indaplovės neturiu.

na pas tave ir panelės jau didelės, ne taip dažnai murzinas, nes pas mane skalbimo mašina kiekviena diena sukasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 07 31, 10:08)
na pas tave ir panelės jau didelės, ne taip dažnai murzinas, nes pas mane skalbimo mašina kiekviena diena sukasi  unsure.gif

Manoji irgi jau panelyte, bet nori kasdien svariu rubu. ax.gif Na nieko nepadarysi, ismokiau tik namiskius besivalant dantis isjungti vandeni.
Atsakyti
ė nu damočkos, yra Grožio ir kosmetikos subforume tema "Pigi, bet neprasta" rolleyes.gif
jūs neįsižeiskit, bet kai aš pagrinde Grožio ir kosmetikos subforume trinuosi, tai man labai jau kartojasi viskas ir atrodo ne vietoj biggrin.gif
Papildyta:
va šitagi, vakar apžiūrėjau vandens skaitiklių rodmenis, tai oi ji emanęs nenudžiugino  doh.gif
na karšto vandens, berods, 3 kūbai, tai kadangi 2 savaites 3 žmonės gyvenom, gal ir nieko.
bet šalto tai 8 kūbai blink.gif  primečiau, kad gal kokį 1 kūbą MB paleido į kanalizaciją, nes vieną kartą naktį, kitą visą dieną buvo palikęs užsikirtusį klozeto bakelio mygtuką, tai kliokė vanduo.
bet likę 7 kūbai iš kur? belieka sukarti šunis ant indaplovės ir skalbimo mašinos g.gif  indaplovę gaunasi naudoti praktiškai kasdien, iš rpadžių programą rinkausi pagal laiko trukmę (trumpiausią iš ilgiausių), tik prieš savaitę pasivarčiau instrukciją, tai radau, kad ECO 50 programa nors ir plauna 3 valandas, bet elektros bei vandens sunaudoja mažiausiai. dabar su šita tik plaunu.
skalbimo mašina per savaitę gaunasi 3-4 skalbimai  unsure.gif
turkštis vonioj irgi nesam dideli mėgėjai...
tai kur tas vanduo dingsta?

gal skaitiklis sugedęs g.gif
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 10:03)
Daugoka... g.gif

mes panašiai 3 šalto 3 karšto, bet čia viskuom indaplovė ir skalbimo mašinos kasdien, nu ir kasdieninė higiena kasdien (2v+2s) , ir maudynės per savaitę būna nemenkos biggrin.gif , bet pastebėjau vieną dalyką kaip susidėjom naujus skaitiklius, vandens sunaudojame mažiau nei su senais, tai gali būti kam daug prisuka, kad skaitliukus reikia keisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 31, 14:29)
gal skaitiklis sugedęs  g.gif

tai kad skaitiklis praktiškai naujas, namas priduotas tik kovo mėn. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 07 31, 10:08)
na pas tave ir panelės jau didelės, ne taip dažnai murzinas, nes pas mane skalbimo mašina kiekviena diena sukasi  unsure.gif

Didelės nesimurzina, bet rūbus keičia kasdien, o ir patys rūbai didesni, nei mažiukų. Kol buvo mažos, tikrai nepririnkdavau kasdien 5 kg skalbinių, kad pilną mašiną užkraučiau, neprirenku ir dabar, nebent tai patalynės keitimo diena. O smulkmę ir anksčiau, ir dabar rankomis praplaunu, pvz., savo sportinę aprangą.

QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 31, 14:29)
tai gali būti kam daug prisuka, kad skaitliukus reikia keisti  4u.gif

Tai vat, vis pagalvoju apie tai, ale vis atrandu kur kitur pinigus išleist biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai vandens nei taupom, nei atsukę kranus paliekam - karšto būna 5 -6 kubai kaip nieko (rekordas buvo 8 blink.gif ), šalto 7-8 visada, o atrodo, kad šaltą išvis mažai naudojam - kiek prausiantis, indai, skalbimo mašina 2 kartai per savaitę
esam trys - 2 dideli, 1 mažas
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 15:57)

Tai vat, vis pagalvoju apie tai, ale vis atrandu kur kitur pinigus išleist biggrin.gif

skaitliukus keičia nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes du suaugę, du vaikai, karšto ir šalto vandens - po 7kubus, tiek žiemą, iek vasarą...Nebent nemoku indų plauti, nes nerandu kur dingsta vanduo g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2009 07 31, 09:59)
Vandens netaupom visiškai, skalbiam kasdien. Išeina 1 kubas karšto, 7 - 8 šalto  4u.gif

Man čia mistika blush2.gif , retai maudotės ar maudotės po šaltu dušu g.gif
Atsakyti
bet šalto tai 8 kūbai blink.gif  primečiau, kad gal kokį 1 kūbą MB paleido į kanalizaciją, nes vieną kartą naktį, kitą visą dieną buvo palikęs užsikirtusį klozeto bakelio mygtuką, tai kliokė vanduo.

Jei kliokė "ant viso gazo" per naktį, nukliokė ne vienas, o keli kūbai unsure.gif
Atsakyti