Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

QUOTE(vilite @ 2009 07 31, 16:33)
skaitliukus keičia nemokamai  mirksiukas.gif

Kur čia toks komunizmas? Bent jau pas mus tai mokamai.

QUOTE(Meger @ 2009 07 31, 17:43)
Man čia mistika  blush2.gif , retai maudotės ar maudotės po šaltu dušu  g.gif

Aha, ir man - 1 kubiko pas mus nėr buvę, net paatostogavusios vis tiek sugebėjom bent 2 kubus karšto prisukti.
Atsakyti

Papildyta:

Pagal poreikį ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mes,trijų asmenų šeima,vidutiniškai su indaplove "prikaupiam" šalto apie 3-4 kubus,bei karšto 5
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 31, 08:59)

Vandens netaupom visiškai, skalbiam kasdien. Išeina 1 kubas karšto, 7 - 8 šalto  4u.gif

mes taupom karštą, bet dviese išleidžiam 2-3 kūbus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 19:36)

Mes ir nieko nemokėjom kai keitė naujus rolleyes.gif gal čia nuo kokios butų ūkio valdos priklauso g.gif
Atsakyti
Mes du suaugę, du vaikai, karšto ir šalto vandens - po 7kubus, tiek žiemą, iek vasarą...Nebent nemoku indų plauti, nes nerandu kur dingsta vanduo  g.gif
Papildyta:

ne mistika čia jokia schmoll.gif mes dviese irgi išnaudojam 1 karšto, 5 šalto. Vandens netaupom, po šaltu dušu nesimaudom, nežinau kodėl tiek mažai karšto išeina, gal vanduo gerai įkaitintas ateina, kai kur būna atsuki kraną ir daug vandens turi nubėgt, kad šiltas pasirodytų. Pas mus iš kart bėga karštas, jei iki galo atsuki, tai vos ne verdantis smile.gif
Atsakyti
pas mumis reikia laukti karšto vandens ir ne taip jau trumpai. bet užtat jokių gyvatuko mokesčių nėra rolleyes.gif

šiandien pasitikslinau skaitiklio rodmenis, tai 7 kūbai šalto. ir elektrą suskaičiavau, tai 213 kW blink.gif manau, kad pridėjo atgabentas stacionarus kompas, kurį MB laiko kiaurą dieną įjungtą (linkomanijoj reitingus mat jam reikia palaikyti doh.gif ) ir dvi savaites dieniniu tarifu naudojau indaplovę, nes anyta svečiavosi ir svetainėj miegojo. o pas mum svetainė ir virtuvė kartu, tai negalėjau triukšmo nakčiai jai jungt.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 20:36)
Aha, ir man - 1 kubiko pas mus nėr buvę, net paatostogavusios vis tiek sugebėjom bent 2 kubus karšto prisukti.

nu nemokama g.gif buvo pas mane sugedes paskambinau ir atvažiave pakeitė nieko nereikėjo mokėti schmoll.gif va elektros tai reikia nebent jiems baigiasi ten kažkosk laikas kuris pas juos nustatytas tada keičia nemokamai, o taip reikia mokėti
vandens tikrai nereikėjo keičiau šiemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 07 31, 21:11)
vandens tikrai nereikėjo keičiau šiemet  g.gif

Reikės man dar kartą paskambinti, gal kažką nugrybavo ta bobulė butų ūkyje? Nes man ir kainą sakė, lyg 60 Lt, jei teisingai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 21:17)
Reikės man dar kartą paskambinti, gal kažką nugrybavo ta bobulė butų ūkyje? Nes man ir kainą sakė, lyg 60 Lt, jei teisingai pamenu.

o tu nenori pabandyti i vandentieki? nes keičia jie g.gif aš skmabinausi būtu ukiui tai jie man liepė skambinti vandentikin nes jie tvarko visus šiuos reikalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 07 31, 21:25)
o tu nenori pabandyti i vandentieki? nes keičia jie  g.gif  aš skmabinausi būtu ukiui tai jie man liepė skambinti vandentikin nes jie tvarko visus šiuos reikalus  mirksiukas.gif

Man sakė, kad Vilniaus vandenys keičia šalto vandens, o VE - karšto vandens skaitliukus. Paskambinsiu kitą savaitę, pasidomėsiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 07 31, 21:33)
Man sakė, kad Vilniaus vandenys keičia šalto vandens, o VE - karšto vandens skaitliukus.

Viskas taip ir yra smile.gif
Atsakyti