Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (...) - 2 d.

QUOTE(dontstop @ 2009 08 03, 07:49)
Atsakau visom iš karto.
Keist mąstymą - tai pradėt vaikščiot smirdinčiais rūbais?  unsure.gif  Vardan taupymo? unsure.gif  unsure.gif  Gi nekeičiu rūbo šiaip sau, tik tada, kai jau skleidžia kvapelį...
O dėl vaiko, Will, ar jūs vaikų turit? unsure.gif Prieš valgį net pala užmuturiuoju, kaip kirpykloj  biggrin.gif  Bet kas iš to, išsitepa, nes kiekvienas valgis - šaukštų karas  doh.gif  Ne tik vaiką perrengti reikia, bet ir viską aplink pravalyti, o geriau vaiką kartu su maitinimo kėdutę po dušu pakišti  biggrin.gif
o lauke - eina, griūna, išsitepa kelnytes..Paima žolės kuokštą - įtrina į bliuskytę, ir tt

turiu du vaikelius,ryte vaika apvelku,vakare nuvelku,tegu mazojasi kiek nori,bet po kiekvieno tep lep rubu nekeiciu,o dabar kai karats tai laksto tik su triusikeliais po namus,pati i darba einu2-3 dienas su tais paciais drabuziais jei jie NESMIRDA,4 asmenu seima turime skalbimo masina i kuria telpa3,5 kg, skalbiame per savaite 2,max 3 kartus
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 08 03, 12:25)
turiu du vaikelius,ryte vaika apvelku,vakare nuvelku,tegu mazojasi kiek nori,bet po kiekvieno tep lep rubu nekeiciu,o dabar kai karats tai laksto tik su triusikeliais po namus,pati i darba einu2-3 dienas su tais paciais drabuziais jei jie NESMIRDA,4 asmenu seima turime skalbimo masina i kuria telpa3,5 kg, skalbiame per savaite 2,max 3 kartus

Ir mes panašiai, jei dėmytė nedidukė išplaunu iškart ir padžiaunu , naminius rūbus stengiuosi , ypač kai gaminu, užsidėti spalvotus, nes aš kaip ir vaikas tep lep apsiltaškau.
Atsakyti
dabar kai karats tai laksto tik su triusikeliais po namus

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 03, 12:31)
nes aš kaip ir vaikas tep lep apsiltaškau.

Tada gal irgi- tik su triusikėliais po namus mirksiukas.gif

Atsakyti
gal kam pravers 4u.gif
benzo ir duju kainos
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 03, 12:05)
Na vyro liuks, o mano stabiliai - siai dienai, del rytojaus, kas zino......Niekada neturejau tokiu atostogu - 15 dienu ir basta. Musu nei vieno nepaleidzia men., nera pavaduojanciu bei norinciu pavaduoti.
O stai Jusu zodziai - GYVENIMAS VIENAS - kaip saltas dusas, kazkaip iskart praregejau.  biggrin.gif
Isipareigojimai: as vis mokausi. Tad isipareigoju univerui moketi uz studijas...
Del Jusu drauges: kraupu, duok Die jai taip greitai darba susirasti, kaip greitai prarado.
pas juos firmoj apie etatu mazinima niekas nekalbejo, net apie algu mazinima ne mur - cia ir baisiausia vieta. Tiesiog nusprende, kad keturiu zmoniu darba gali ir trys atlikti. Gal pradzioj ir kita kolege numatyta buvo, bet galiausiai matyt apsistojo ties tuo, kas atostogose ir nepasigincys. Palaikau ja kiek galiu, bet paciai baisu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 03, 06:49)
O dėl vaiko, Will, ar jūs vaikų turit? unsure.gif Prieš valgį net pala užmuturiuoju, kaip kirpykloj  biggrin.gif  Bet kas iš to, išsitepa, nes kiekvienas valgis - šaukštų karas  doh.gif  Ne tik vaiką perrengti reikia, bet ir viską aplink pravalyti, o geriau vaiką kartu su maitinimo kėdutę po dušu pakišti  biggrin.gif
o lauke - eina, griūna, išsitepa kelnytes..Paima žolės kuokštą - įtrina į bliuskytę, ir tt

net nezinau..kazkas is mistikos pasaulio ax.gif dirbu su vaikuciais,kasdien pas mane ju 6-7,mazuliukai ir valgo patys ir i laukuti einame 2 kartus dienoje,bet kad taip issiteptu,jog reiktu po dusu kisti blink.gif na buna apsipila,nepataiko i burnyte,bet cia vienetiniai atvejai.Kaip ryte ateina vaikuciai taip vakare ir iseina,aisku buna demeliu,bet kad jau butu purvini tai ne schmoll.gif
manau jums svaros manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 03, 08:49)

Turim mirksiukas.gif Mes net seilinukus naudojom vos keletą kartų per tuos beveik pusantrų metų, turėjau jų nemažai, dauguma liko nauji, nes nebuvo poreikio.
Griūti tai jo, maniškis kartais irgi griūna, bet perrengti teko tik kartą, kai buvo nesenai pradėjęs vaikščioti ir įvirto į balą lotuliukas.gif O šiaip... bent jau aš nematau poreikio perrengti vaiko vien dėl to, kad keliukai vos vos pažaliavo. Aišku, jei važiuotume kur nors, tai taip, bet jei namie, tai nerengiu schmoll.gif O kai tokie orai, tai jis išvis tiek lauke, tiek namie bėgioja vien su maikute

QUOTE(Dusele @ 2009 08 03, 12:54)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 03, 14:13)
net nezinau..kazkas is mistikos pasaulio ax.gif dirbu su vaikuciais,kasdien pas mane ju 6-7,mazuliukai ir valgo patys ir i laukuti einame 2 kartus dienoje,bet kad taip issiteptu,jog reiktu po dusu kisti blink.gif na buna apsipila,nepataiko i burnyte,bet cia vienetiniai atvejai.Kaip ryte ateina vaikuciai taip vakare ir iseina,aisku buna demeliu,bet kad jau butu purvini tai ne schmoll.gif
manau jums svaros manija biggrin.gif

Pas mus tokie atvejai kasdienybė, tikrai ne vienetiniai, gal kad vaikas dar mažas, metinukas, ir labai prastai valgo g.gif

QUOTE(Will @ 2009 08 03, 14:16)
Turim  mirksiukas.gif  Mes net seilinukus naudojom vos keletą kartų per tuos beveik pusantrų metų, turėjau jų nemažai, dauguma liko nauji, nes nebuvo poreikio.
Griūti tai jo, maniškis kartais irgi griūna, bet perrengti teko tik kartą, kai buvo nesenai pradėjęs vaikščioti ir įvirto į balą  lotuliukas.gif  O šiaip... bent jau aš nematau poreikio perrengti vaiko vien dėl to, kad keliukai vos vos pažaliavo. Aišku, jei važiuotume kur nors, tai taip, bet jei namie, tai nerengiu  schmoll.gif  O kai tokie orai, tai jis išvis tiek lauke, tiek namie bėgioja vien su maikute
thumbup.gif

Dabar matau, kad čia požiūrio skirtumas, nes aš dėl dėmelės ar vos pažaliavusių keliukų au nuvelku rūbą ir kišu į skalbiankę 4u.gif
Papildyta:

Tai vat užtat ir skalbiat žymiai rečiau, negu aš, kad nekeičiat po kiekvieno tep lep, o aš keičiu. Gal šitoj vietoj ir perfekcionizmas g.gif
O savo ir vyro rūbų, jei nesmirdėtų, ir aš nekeisčiau po vieno apsirengimo, bet kad smirda, tai negi neskalbsi doh.gif
Atsakyti
Man regis sviezios demeles lengviau atsiskalbia,tai del to tik verta perrengt.

Del jusu su vyru,tai gal sintetika megstat.

As maikutes keiciu kasdien,kelnes/dzinsus reciausiai karta per savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 08 03, 13:58)
pas juos firmoj apie etatu mazinima niekas nekalbejo, net apie algu mazinima ne mur - cia ir baisiausia vieta. Tiesiog nusprende, kad keturiu zmoniu darba gali ir trys atlikti. Gal pradzioj ir kita kolege numatyta buvo, bet galiausiai matyt apsistojo ties tuo, kas atostogose ir nepasigincys. Palaikau ja kiek galiu, bet paciai baisu pasidare blush2.gif

doh.gif MB darbovieteje irgi tokia tyla, tiesa po naujako atleido 3 zmones, todel likusiems DU pakele, as tai jau netekau 10 proc. DU nuo naujako.
Stai todel ir svarstau, ar cia atostoginius pinigus leisti atostogoms ar laikyt ir pasirinkti kitoki atostogu plana. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 03, 15:19)
doh.gif MB darbovieteje irgi tokia tyla, tiesa po naujako atleido 3 zmones, todel likusiems DU pakele, as tai jau netekau 10 proc. DU nuo naujako.
Stai todel ir svarstau, ar cia atostoginius pinigus leisti atostogoms ar laikyt ir pasirinkti kitoki atostogu plana. g.gif
jei yra pakankamai pinigu atsargose juodai dienai, vaziuokit 4u.gif bet sita rudeni ir ziema bus sunku isgyventi - neaisku, kada antroji krizes banga iki musu atsiris, nedarbas Lietuvoje jau dabar vienas didziausiu ES doh.gif
vietoj ekonomikos skatinimo imamasi mokesciu didinimo ir represiju, o jos jau matom prie ko privede smile.gif
Atsakyti
Jau nežinau, kur toliau ir spaustis. Atostogauti niekur užsienin tikrai nevažiuosim, nes šalia jūra, Nida, dar prie ežerų dažnai važiuojam. Maisto ir vandens sąskaita ir taip nemažai sutaupau(vyras išvis sako, kad skaniai pavalgyti niekada neatsisakys, jau geriau nieko neturėti, bet valgyti skaniai ir ką nori biggrin.gif , man asmeniškai tai nėra tiap aktualu).
Kągi... teks taupyti pramogų sąskaita. Jau senokai atsisakiau vakarieniauti baruose. Pavalgom prieš eidami į vakarėlį ir bare nebent kokį užkandį prie alaus ir vyno pasiimam. Ir nuskriausti nesijaučiam nei kiek. Tas barų maistas - fe. O lankymasis brangiuose restoranuose mums niekada nebuvo įprotis, nebent ypatingomis progomis. Kino teatras irgi jau pamirštas, į teatrą einu dažnai nemokamai, nes pažįstamų visokių turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 03 rugpjūčio 2009 - 16:31