QUOTE(rokoko @ 2009 08 11, 00:21)
as turiu tokius kaimynus
ju sunekai maziukai, nors tinklu tvoros apacia apjuosem - pralenda pro kazkur rupuzes!
zodziu, visi jie kakoja ant musu vejos. kapsto mano gelynus. ir vis ateina,kai primirsta sratu skoni... arba kai ruja [mano kale voljere]
pavasari nutirpus sniegui prirenku kibira ''gerio''.
labai pikta.
vis kalbam apie sungaudzius, bet vis neprisiruosiam
vienas is ju labai gudrus, ir nuolat mausto mane

- vis apie siltnami ji vaikausi ratais/puslankiais [siltnamis didelis musu], o jis tiksliai palaiko ''tinkama atstuma'', kad nieko padaryt jam negaliu

ir tikrai ispudingai atrodau su ta puska begiodama aplink ta siltnami pirmyn atgal
Zinai rokoko juk gyvuneliai istikro nekalti, kalti patys zmones, negerbia nei saves, nei kitu

Mano kales isleidziamos uz tvoros, kad pasisiotu ir tik savoj teritorijoj, jos buna uz tvoros tol, kol as jas saugau, atlieka savo reikalus ir atgal i kiema, taciau tikrai pikta, kai laiko gyvuna ir paleidzia ji likimo valiai, kad sliauziotu pakiemiais, patvoriais, maiziotu ir kakotu visur, kur tik papuola, o kai graziai paprasai, kad susitvarkytu suni, atrezia-pasigauk ir nugalabyk, ir ka turi tokiam sakyti?Taip ir norisi atsukti ta sratini i bukagalvi
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2009 08 13, 22:27)
O kur jo lapai?
Tai, kad nera tu lapu
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 08 13, 19:46)

Prazydo ir mano lelijos tarp ju ir Capuchino
Labai grazi