Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

47 tema

Atsidariusios 47 temą rasite nuorodas į visas prieš tai buvusias temas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Registracija naujoje temoje thumbup.gif
Atsakyti
Check-in biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 07 22, 09:37)
Mano acantas vis dar maziukas ir neauga, kas gi jam biesiukui yra, iki tokiu jama sviesmeciai. Per kiek metu jis toks suaugs? Kitos, kurios auginat acantus, kaip jums su jais sekasi?

Is senos temos atkeliau...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 22, 12:36)
Check-in  biggrin.gif
Papildyta:

Is senos temos atkeliau...

Jam reikia įsiaugti vienoje vietoje kokius 3 metus, tada pamatysi ir jokių persodinėjimų, tai jį labai vargina.
Atsakyti
knifofija..........gal gali man pasakyti, kaip pati auginanti akanta (matai as tokio neauginu ir niekur tokios info nerandu)......ar akantas iki pat ziemos su taio savo zaliais graziais lapais isbuna, ar kaip koks auskarelis sunyksta anksciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 22 liepos 2009 - 13:48
ko gero pati atsakysiu....i savo klausima .......smile.gif ne, bet internete radau kazka tokio kas man vel naujai susuko klausima ...........kokiu greiciu veisiasi?....
Papildyta:
raso 6-9 zona......
kaip jis Vilniaus kraste pas jumi merginos gyvena?
Atsakyti
nu ne.......jauciu visdelto is apacios kaip zundos jie nugeltonuoja.........
turiu pajurine zunda, tai ji jau pacius apatinius lapus numete, nors lapai tai tokie kieti, kaip vaskiniai ..o jau badosi... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 22 liepos 2009 - 15:50
Idomus augaliukas. As jam vietos palikus taip erdviai, o jis tos erdves nesiruosia isnaudoti. namatysim, kai jis isitvirtins. Pirkau ir pasodinau praeita rudeni tiktais.
Atsakyti
jei plepėti pavargot, tai keletą nuotraukyčių įterpsiu mirksiukas.gif pasilaksčiau su fotiku po kiemą ax.gif

čia man patiko heucherų (alūnių) ir snapučių lapų derinys:

user posted image

bijūnų sodelį pagyvina sužydusios nasturtos:

user posted image

tiesiog lavandų žydėjimas:

user posted image

šiloko ir perlamutrinio šlamainio (tas pilkas antrame plane) žiedynų dermė. Šlamainis peržydėjęs iki pat šalnų lieka su sausais žiedynais ir sulaukia šiloko žydėjimo. Tik čia jis pirmametis, dar nesutankėjęs

user posted image

sutankėjęs senas šlamainis "prisiglaudęs" šalia mahonijos:

user posted image

tiesiog ryškių spalvų dermė, lelija ir šluotelinis flioksas:

user posted image

japoninė plukė už rasakilų "debesėlio":

user posted image

galtonijų žiedeliai:

user posted image
Atsakyti
Jolaxus, labai grazu. Nusikopijavau blush2.gif
Atsakyti
Jolaxus, is tiesu grazu wub.gif jauku wub.gif paprastos geles, bet neperkrauta, graziomsalelem pasodinta, o ne darzas padarytas, kaip daznai nutinka kuo daugiau sukist norint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 07 22, 09:15)
na dolomitas ne "naturaliai apsineses" atrodo,o paprasciausiai purvinas.. Gyvenunt dolomito, bet viska pakeiciau i lauko akmenis.. Jie tai naturaliai sensta, samanele apauga laikui begant smile.gif

šiaip yra valstybių, kur apart dolomito nieko neturi, gražus man jo papilkėjimas ( bažnyčios, rūmai, tiltai išlikę ir niekam pažiūrėjus bloga nepasidaro tongue.gif )

Jolaxus, atgaiva akims 4u.gif
Atsakyti