QUOTE(zipkute @ 2011 09 12, 17:50)
sveikutės,
gal kuri turi odą linkusią spuoguotis

man jau trisdešimt stuktelta, nu bet iš tų jaunatvinių spuogų neišbrendu niekaip. Visas veidas nusėtas spuogiukais tokiais poodiniais, kurie vis išlenda ir išlenda. Kakta, skruostai nusėti, ypač aplink burną jų pilna.
naudoju
šitą rinkinuką
matau, kad dar kažko reikia. Oda iš esmės pagražėjo, bet kova su spuogais, kaip su vėjo malūnais

Ir dabar galvoju, kas man geriau padėtų --- pilingas kažkoks, ar spec priemonė spuogams. Mačiau yra šveitiklis ir žėlė nuo spuogų.
Ačiū parekomendavusioms
aš irgi turiu žiauriai problematišką odą ir štai ką sužinojau besidomėdama gaminiais ,pasbėjau iš savo asmeninės vartojimo patirties.
spuogai būna trijų rūšių.vieni , tai organizmo valymosi,gerai nenupeelinguotos odos ar iki galo nenuvalyto makiažo, pasekmes. kiti atsiranda del neteisingo priežiūros priemonių derinio, dazniausiai tom, kurių oda dar ir jautri.Pirmieji nesunkiai nusisveičia su peelingu arba dingsta panaudojus valančią kaukę, kartais prireikia ir gelio nuo nešvarumų. Antri dingsta kai oda gauna papildomos drėgmės ir yra nuraminama shoothing kremu. Dar būna ir hormoninis bėrimas.Asmeniškai nesusidūriau, bet žinau, kad jį galima sureguliuoti maisto papildų pagalba