Įkraunama...
Įkraunama...

Kuba, kurią aš mačiau

QUOTE(peliausyte @ 2009 08 17, 14:20)
labai graziai aprasyta kelione 4u.gif o jau nuotrauku grazumas bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif ...ir turiu klausimeli... ax.gif rusu forumuose raso-kad geriausia veztis-kanados dolerius g.gif ...o jei perki keliones is varadero viesbuciu..kaip jos nurodytos...kokia valiuta g.gif aciu is kart uz atsakyma aciuks.gif

Jei atmintis manęs nepaveda, buvo kainos dviem valiutom, ar net trim... Eurais, konvertuojamais pesais ir CAD ais. Bet iškart išsikeisti visos savo atsivežtos valiutos neverta, viešbutyje yra keityklos,o kadangi kursą nustato valstybė,tai jis daugmaž vienodas visur.
Atsakyti
Ta Cayo Largo sala - kažkas nerealaus... jau įrašau į norimų aplankyti vietų sąrašą biggrin.gif
Ir apskritai Kuba jau porą metų yra šalis, kurią nerealiai noriu aplankyti, tik neaišku, kada pavyks. Ir norisi ją pamatyti būtent tokią, kokia ji yra dabar smile.gif
Atsakyti
Cia dar kelios nuotraukos is Kajo Largo salos
user posted image
pliazai balciausi..
user posted image
truputis griuvenų, nelabai kam rūpi jas taisyt
user posted image
pavėsines vestuvėms
user posted image
štai ir vestuvės
user posted image
kanjonas iš smėlio
user posted image
casa natūralumo ištroškusiems turistams...
user posted image
Atsakyti
Eina sau kaip nuostabu... blink.gif Skaičiau, apie šitas salas, kai domėjausi Kuba, nerealus grožis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 20 lapkričio 2009 - 13:22
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jūsų vietoje, parduočiau tas nuotraukas Tez Tourui ar Novaturui, kad uždėtų ant katalogo viršelio biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios sitos biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos,as grizau pries menesi is cajo largo,ten buvom apsistoje 9 parom,tai tikrai rojus...Dar buvom Vinales ir havanoj 4 dienas.Jus turbut buvot apsistoje grand occidental minimar,nes ir tie augalai,ir lygiai tokia pacia nuotrauka turiu, fotografuota is kambario...Nerealu is tikruju...Man asmeniskai daug labiau patiko nei DR.
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 11 27, 02:27)
Labai grazios nuotraukos,as grizau pries menesi is cajo largo,ten buvom apsistoje 9 parom,tai tikrai rojus...Dar buvom Vinales ir havanoj 4 dienas.Jus turbut buvot apsistoje grand occidental minimar,nes ir tie augalai,ir lygiai tokia pacia nuotrauka turiu, fotografuota is kambario...Nerealu is tikruju...Man asmeniskai daug labiau patiko nei DR.

Teisingai, buvom Osidental Miramar. Didžiulis viešbutis. Tiesa pasakius, viešbutis Havanoje man nepaliko ypatingo įspūdžio, nes jame tik blūdijom naktimis, kai reikėjo miegot, o dėl laiko juostų skirtumo miegas neėmė. Visas įdomumas -už viešbučio sienų, pati Havana,jos krantinės,pastatai...
Atsakyti
Na sakydama nerealu,neturejau omeny viesbucio,kalbejau apie pacia Havana.Mums kambary ir dziakuzis buvo,bet taip ir neilipom i ji smile.gif O tu keturiu dienu mums visai uzteko pamatyti Havana ir tikrai daug ka pamatem-nuo Hemingvejaus iki Tropikanos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie: 03 gruodžio 2009 - 14:51
Super ir pasakojimas ir nuotraukos bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif kai kurios nuotraukos atrodo kaip sumontuotos ant tiek nerealūs vaizdai wub.gif (tik nepagalvokit, kad aš blogaja prasme) biggrin.gif Nu tikrai fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
Pakerejo vaizdai nuotraukose wub.gif Yra pas mus planuose nuvykti i si nuostabu pasaulio krasta wub.gif
Atsakyti