QUOTE(Vikttorija @ 2009 07 23, 19:24)
Breketais tikrai patenkinta, patinka, kad jie mažesni nei įprasti ir greitesnis efektas

Kadangi pas mane buvo viršuje problema su atsikišusiom iltim, maniau kad užtruks ilgai procesas, bet vos po kelių mėnesių pamačiau, jog stumias į vietas

Pradžioje paveržimai buvo gan skausmingi, o žandukus trindavo tik pirmas savaites, tačiau vaško pagalba nereikėdavo kęst skausmų

Jau nešioju daugiau nei metus, pagaliau nusimato nuėmimas

Nuotraukas bandysiu įdėt, bet neturiu prieš breketus..Niekad nesišypsodavau prieš tai
Na, o pas tave kaip? Hm, kartais būna, kad dantukai atsistoja, rodos, visai ne ten, kur reikia.. Bet jei skauda tai gal vertėtų pasiteiraut gydytojo
kaip tik siandien gyd paskambinau, bet jis atostogauja, reiks laukti beveik 2 savaites kol priims
kazkaip nieko tas gyd nesako, padaro ir viskas, man noretusi, kad paaiskintu kiekviena karta kas ir kaip turi buti, kas kur judes... gal pati kalta, lyg ir neklausiau, manau kita karta butinai visko isklausinesiu.
man dar vienoj pusej apacioj vielyte nebuvo pritvirtinta prie paskutiniu dvieju breketu ir valgant riesutukus vis islysdavo, o as ja pincetu atgal vis sukisdavau... ir pries kelias dienas tas galiukas nuluzo...

tau taip nebuve??
o del dydzio breketu, tai gal jie maziau ploto uzima, bet manau daugiau atsikise negu paprasti metaliniai, nors gal ir klystu
Mūsų dienos kaip šventė