QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 23:08)
na, jei į temą

situacija stebėtina ne vieną kartą - lekiu aš 80 ten, kur galima 60 (konkrečiai nuo akropolio iki kuro aparatūros), trečia juosta, niekam netrukdau ir niekas netrukdo man

atlekia toks erelis iš paskos, prisikabina prie užpakalio, pasitraukiu, pralekia ir iškart pradeda stabdyt, nes prieky "inkilas"

o aš pro šalį pralekiu toliau ant savo 80, nes žinau, kad tas "inkilas" neveikia, kaip ir dauguma kitų vilniaus mieste... moralas

jei esi erelis, tai buk ereliu iki galo, kas ta bauda, jei sąmoningai pažeidinėji taisykles
Labai pazistama situacija,kasdien maluosi toj gatvej

Paprastai paspaudziu "ant simto",ypac jei vaziuoju nakti,kai gatves tuscios

Bet mane labiau erzina tie,kurie kerta per stabdzius Ukmerges gatvej pries inkila,kuris tik autiku juosta fotkina.Sakyciau,jei jau taip stipriai mazini greiti,tai keliauk i pirma juosta ir duok kelia norinciam greiciau vaziuoti,nes kai du tokie sulimpa greta-nei apvaziuosi,nei ka,visa gatve uzkisa
Papildyta:
QUOTE(*Saulute* @ 2009 07 24, 13:10)
Mane labiausiai nervina vairuotojai, kurie ruošiasi sukti į kairę, o posūkį pradeda rodyti tik tada, kai užsidega žalias šviesoforas. Nu tokius tai...
Patikek,gerokai baisiau yra kai tau pries nosi nei is sio,nei is to kerta per stabdzius ir tik po gero laiko teikiasi posuki parodyti (gerai,jei isvis teikiasi),ir tokiu dauguma,beje