jis stabdo kai tu ne lenkimo padety esi, o kai privaziuoji prie galo ir lauki kada is priekio masina pravaziuos, o tada galesi lenkti.Ir tas paskui kury vaziuoji sumasto stabdyti,va.
as supratau kokia jus situacija cia apibudinot, bet cia ne ta
arba stovi keli pestieji, sustoji praleist, praeina vieni o kokia bobulyte neina, dvejoja ir jau nori judeti, ji lyg bando eiti, stabdai, ji atsoka nu bet cia retai buna, bet buna Papildyta:
QUOTE(Naktėja @ 2009 08 03, 15:19)
Nervina ,kai užkišinėt bando,pėstieji,dviratininkai,kurie nesisaugo ir važiuoja bet kaip,manydami ,kad jų gyvybė,tai vairuotojų atsakomybės reikalas .
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?... nu tokį tai galėčiau
Dar prisiminiau, (tikriausiai daugeliui tap) mane nervina vyrų požiūris į vairuojančias moteris Kažkada važiavau TA ir reikėjo iš to garažo atbuliniu išvažiuoti, tai darbuotojas sako, ar mokėsit ?... nu tokį tai galėčiau
Pasisakyt galima, bet kelyje sėdint už vairo geriau nesinervuoti, o į viską žiūrėt atlaidžiau ir su šypsena. Patikėkit, dėl to sau tikrai nepakenksit, o nervuodamasi dėl kas antro vairuotojo veiksmų, galit padaryt kokį liapsusą ir paskui teks gailėtis.