Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

Sveiki,
esu cia naujokas, tai manau kad nesupyksit kad parasiau, cia, juolab ydomi vyru nuomone.
Nuo ko pradet? siaip nemegstu atviraut, bet tiek to...tai va, esu vyras ir tetis. Tuo labai didziuojuosi ir myliu savo seima. Aisku pasipykstam, ir krize savo kanopom paliete, na bet gyvenam...Kalbesiu cia ne apie tai...O apie zmona, ji po nestumo, gimdymo labai isstorejo.Jei butu priaugusi iki 20kg, nieko nesakyciau, bet ji priaugo daug daugiau. As ne is tu kurie nori manekenes, man labai patiko kai ji svere 75-80kg (ji auksta), na sunku ziuret, grazi jauna moteris, o kompleksu pilna, nugara skauda, uzlipt i 4 auksta dusta, kelius skauda...Apsirengtis irgi neranda ka grazaus. Myliu ja, nors tiesa sakant sexas jau nebe toks, kaip anksciau.Bandau jai kazkaip padet, bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu. Siuliau i sporto kluba, sako geda kitiem lasinius demonstruot, isbegt i lauka ar su dviraciu irgi. Nupirkt treniruoklio siuo metu neisgaliu. Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan. Supraskit, pergveny del jos sveikatos, noretusi ir laiminga zmona matyt, ir kad intymus gyvenimas pasikeistu...ji labai pasikeite (charakteris), bijo su manim eiti kad ir i kina, gedinasi...Noriu perspet kad pats neesu bradas pitas. Esu is tu dinozauru, kuris istikimas ir t.t.
gal kas tures patarimu?
Atsakyti
kaip suprantu, jums tai trukdo, nes pats sakete, kad net lovos reikalai pasikeite. tai pabukit jos vietoje, juk mato pati, kad ne tokia, kaip anksciau, o ir vyrui tokia nepatinka. gal kaip tik reiketu jai sakyti, kad ji grazi, juk grozis ne nuo kuno liniju priklauso, o kai bus palaikymas is jusu, gal ir liekneti bus lengviau? nes nori nenori, is jusu puses gaunasi spaudimas.
Atsakyti
Na,as ne vyras bet as esu tokioje situacijoje kaip jusu zmona. irgi priaugau. ir sunku mest. labai sunku atsisakyti netinkamo maisto smile.gif bet siek tiek man pavyksta. ka as darau? pirmiausia valgau pusrycius. per pusrycius galima vagyti ir sokolada, ir sumustinius smile.gif Visa diena stengiuos susilaikyti nuo sumustiniu tampymo is virtuves. vietoj to valgau vaisius arba morkas. per pietus mesos neatsisakau. bet sako, kad negalima mesa valgyti su kosem, bulvem, makaronais. tai stengiuos mesa valgyti su daug salotu. tada mesa geriau skaidoma skrandyje. tai ne taip sunku daryt.
dar sako,kad iki 12 dienos galima valgyti kad ir drambli biggrin.gif paskui nuo 12 iki 18 ziuret, ka valgai, o paskui tik vaisius ir darzoves, jei jau neimanoma kitaip.
Perduokit zmonai, kad ji ne viena tokia. kad cia nera ko gesytis smile.gif svarbiausia jai reikia moralinio palaikymo.
Atsakyti
manau kad jusu zmona pati turi labai noreti numesti svorio, kitaip nieko nebus smile.gif ir as po gimdymo buvau priaugusi , nu aisku ne tiek, bet 10 kg reikejo numesti iki pilnos laimes, nu tai tiesiog pati sumazinau porcijas, atsisakiau kasdieniniu saldumynu, pradzioje buvo sunku bet kai uzlipi ant svarstykliu ir pamatai kaip nukrito 2 kg, atsiranda stimulas liekneti toliau smile.gif as tiesa pasakius jus suprantu smile.gif siulau padeti zmonai ir kartu su ja atsisakyti kaloringo maisto tongue.gif
Atsakyti
Na svarbiausiai jai paciai reikia noreti sukusti,
jei nenores niekas nepades as priaugau nescia budama virs 35 kg praejo metai liko tik 3 kg virsaus...
be to vyras turi sakyti tiesa ir lipti ant zaizdos jei nelips niekada ir nesukus nes galvos a taip a taip vyras myli, pamylesiu ir as save....sukirsiu sokolada ... doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvate: 22 liepos 2009 - 23:35
treniruokliai nebūtinai yra brangūs. galite pirkti naudotą.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 22, 22:08)
manau kad jusu zmona pati turi labai noreti numesti svorio, kitaip nieko nebus  smile.gif ir as po gimdymo buvau priaugusi , nu aisku ne tiek, bet 10 kg reikejo numesti iki pilnos laimes, nu tai tiesiog pati sumazinau porcijas, atsisakiau kasdieniniu saldumynu, pradzioje buvo sunku bet kai uzlipi ant svarstykliu ir pamatai kaip nukrito 2 kg, atsiranda stimulas liekneti toliau  smile.gif as tiesa pasakius jus suprantu  smile.gif siulau padeti zmonai ir kartu su ja atsisakyti kaloringo maisto  tongue.gif


Labai geri patarimai, bet pirmas dalykas, ji pati turi norėti ir valios turėti, antras - o kaip jos mama atrodo? Gal tai genai, ir moterys giminėje po gimdymo sustorėjusios jau negali svorio numesti, juk ir taip būna?
Bet superdiedą suprantu g.gif .
Atsakyti
Jei ji tikrai nori numesti tą svorį, tiesiog palaikykite ją. Suklupo - nusipirko šokoladą - na ir kas, sugriešyt kartelį nieko baisaus, tiesiog po to šokolado reikia toliau laikytis, derinti maistą ir nevalgyti vakare. Vakare galit nevalgyti ir jūs pats - solidarumo dėlei (tiesiog 18 h sukirskit gerą vakarienę, kad alkis vakare nebekamuotų). Jūs nevalgysit - ir jai pagunda nekils. Į sporto klubą nenori - ir nereikia. Eikite paprasčiausiai vakare pasivaikščioti kartu - bent po valandą. Yra gal koks miškelis ar laukai kokie netoli, kad jai ten nebūtų gėda? Kiekvieną vakarą. Pamatysit, kaip bus gerai - ir jai, ir jums pačiam. Mano tetai su vyru jau virš 70, visą gyvenimą abu su nemažu antsvoriu - o va ėmė kas vakarą tiesiog vaikščioti - ir visai kitas vaizdas.
Treniruoklis daugumai po mėnesio kito ima tarnauti kaip džiovykla ar kabykla, taigi gal ir neverta smile.gif
Svarbiausia - nepriekaištaukite, palaikykite, pagirkite, kai susilaiko nuo pagundų, kai numeta kažkiek - bus stimulas.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superdiedas @ 2009 07 22, 20:50)
Bandau jai kazkaip padet,  bet ji pradeda pykti, nes matanti pati kad stambi, o as dar butai ant zaizdos lipu.

Matau stengiasi, buna pora savaiciu laikosi, nevalgo nuo 18va, derina ten maista ir pan, jau pradeda lieknet ir vel suklumpa, sokolado nusiperka ir pan.


1. g.gif O kaip konkrečiai pasireiškia "bandymas padėti"? Nes jei Jūs tik pasakot, kad "brangioji, baik valgyt ir eik sportuot", tai čia ne pagalba. Keiskit visos šeimos mitybos įpročius. Tai nėra lengva, bet įmanoma.

2. Mano asmenine nuomone, visos dietos yra laikinos. Reikia iš esmės keisti valgymo įpročius šeimoje, keisti maisto pirkimo įpročius, valgomų porcijų dydį, valgymo dažnumą... O kad "suklumpa", tai nieko čia baisaus. Tai visiškai normalu. Reikia tik suvalgius tą šokoladą ir toliau tęsti tai, kas pradėta. Bet čia jau Jūsų žmona tai tik gali padaryti, nes motyvacija turi būti iš jos pusės.

QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 08:12)
Gal tai genai, ir moterys giminėje po gimdymo sustorėjusios jau negali svorio numesti, juk ir taip būna?


O kaip pasireiškia "negali svorio numesti"? Aš turiu pažįstamą, kuri irgi genus kaltina... po gimdymo jau gal 5 metai praėjo, o ji vis dar "po gimdymo negali sukūst". Nu taip, jos giminėj moterys nėra kūdutės, ale žinot ir valgo jos tikrai ne morkas ir salotas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
zmogui virs 100 kg (jei teisingai supratau) net ir nepatartina pradet intensyviai (ar maziau intensyviai) sportuot.
jau patarti pasivaiksciojimai yra labai gerai, dar super gerai yra plaukiojimas (veskites i kokia nuosalia vietele, jei zmoniu gedijasi).
labai sunku laikytis dietu, kur kazko grieztai negalima - kuo grieztesne dieta, tuo lengvaiu nutrukti ir nusivilti...
pirma reikia nusistatyti valgymo rezima - visada valgyti tuo paciu laiku - butinai pusryciai, sotus pietus (mesa, zuvis, darzoves), kukli vakariene, po to pasivaiksciojimai ar kitas ilgalaikis bet neintensyvus judejimas, kad nesikankintu, o butu malonu...
jei ji kramto salotas, o jus salia - kepsni, tai motyvacijos neprideda biggrin.gif
zodziu, mazais zingsneliais i prieki, ji gal dabar baisioj nevilty del tu daugybes priaugtu kilogramu, o kalbos nepadeda, solidarizuokites su zmona veiksmais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūsų žmonai turi atsirasti ddelis stimulas mesti svorį. Turi ateiti kritinė riba, kada noras normaliai atrodyti bus diesnis už pagundą kramtyti.
Aš pati turiu tikrai neblogą genetinį paveldą, nėra pas mus giminėj storų, bet va, prisiauginau gerus 5 kg.nuo praeitų metų metimo rūkyti. doh.gif
Gerą pusmetį ruošiaus ir ruošiaus užsiimti jų nutirpdinimu, bet ir vėl- tai Kalėdos, tai Velykos, tortai ir kepsniai liejasi laisvai. unsure.gif mėgstu skaniai pavalgyti, o jau saldumynus.. wub.gif Sporto nekenčiu. Reiškia, lieka tik maisto reguliavimas.

Kol atėjo ta riba, kad reikia pirkti naujo dydžio rūbus, nes į senuosius, aptemptuosius jau vos įsibraškinu. Atėjo vieną dieną- užsiėmiau.
Visos porcijos - per pusę ir vakarienė - 18.00. Saldumynų- tik vienąsyk dienoj ir truputį. "Apetite stop" nusipirkau. Daugiau - jokių priemonių .
Šiandien jau nepilnas kg liko iš tų 5. Maniškis niekada nė žodžio man nesakė, bet aš žinau puikiai, kad barankuotos jam nepatinka, o ir pačiai norisi fit būti mirksiukas.gif

Mano draugė numetė 10 kg., kai vyras kitą moterį susirado. biggrin.gif Numetė per mėnesį be jokių pastangų. Ir iki dabar dar neataugo, nors keli metai praėjo, nes labai bijo diedą prarasti.
Nesiūlau jums tokių drastiškų priemonių, bet gal kažkokį spyrį reikia moteriai duoti, kodėl jūs turit apsimest, kad jums ji tokia labai graži? Nes jei jau yra storumas(ne apkūnumas), tai čia kenčia ir sveikata, ir išvaizda, ir gyvenimo kokybė. O formų pajudėti yra visokių, tik ne prie PC sėdėti per dienas.. tongue.gif
Atsakyti
Paprasta. Pradedant nuo maisto. Pirkit sveiką maistą, daržoves, taikykit daugiau į paukštieną ir žuvį. Nusipirkit garpuodį ar cikloninę krosnelę - maistas bus neriebus.

Susiskaičiuokit kiek jums per dieną reikia kalorijų funkcionavimui. Jų reik suvartot mažiau nei reikia. Valgykit daug baltymų >50% maiste, ~25% angliavandenių 25% - "gerų" riebalų, sojos pan.
Jeigu svoris sunkiai krenta reik vartot mažiau angliavandenių.

Angliavandenius vartot iš ryto, valgyt keletą kartų per dieną palaikant "antibadą". Nes jeigu dažnai sėdit alkani organizmas gavęs maisto stengiasi kaupt energiją riebaliniame sluoksnyje.
Į antrą dienos pusę vartot žymiai mažiau angliavandenių. Vakarienei geriausia pasivaišint paukštiena su daug daržovių.

Jeigu valgysit šlamštą jokie sporto klubai nepadės. Deja geras maistas brangiai kainuoja.

Jeigu pavalgę jaučiatės apsunkę - valgot visišką šlamštą.

Jeigu šokoladas aukštos kokybės, jis labai tinka kartą per savaitę paragaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eSminis: 23 liepos 2009 - 09:07