Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(monyte @ 2009 08 03, 18:57)
Beje,kadangi as virssvorio numeciau laaaaabai daugtai turejau laiko paesperimentuoti su suvartota ir sudeginta energija ir galiu pasakyti,kad suvartojant 1500 - 1700 ir sportuojant 45 - 60 min. per diena,svoris daug stabiliau krito,nei suvartojant 1200 ir sportuojant 30 min. , ir savijautos net nepalygins,su 1500 - 1700 daug zvalesne ir energingesne + sveikesne ir laimingesne  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man butent vienintelis tinkamas variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 07 lapkričio 2009 - 17:12
Per nestuma priaugau 25 kilogramus, jie ilgai labai nekrito. doh.gif Nebetiko absoliuciai nei vienas priesnestuminis rubas. Taigi vaiksciojau dar keleta menesiu su nutrintai nesciosios dzinsais. unsure.gif Kiekviena karta paziurejus i veidrodi darydavau didziule klaida- garsiai isreiksdavau savo nepasitenkinima kunu. Girdint vyrui. Jis, aisku, nereaguodavo labai stipriai, mazdaug:"Nieko tokio, doh.gif sukusi.." blink.gif Vaikui suejo pusmetis, baigesi pienas, nebemaitinau, taigi-laukiau,kad gal dabar sukusiu! g.gif
Visa ta laika jauciausi labai nelaiminga, kompleksuota ir t.t. Esu 180ugio, iki nestumo turejau tobula figura, patikekit manim, anonimiskai girtis nesidroviu. ax.gif
Taigi atejo pavasaris-maziau rubu.. I parduotuves uzsukti trukdavo...kantrybes ir nervu.. Kelnes tikdavo tik 44-46dydzio.. O spintoj vien 38.... Tai isivaizduojat situacija. Ai, juk ne viena as tokia. doh.gif Keisciausia, kad pagmdzius mokslu nemeciau, iskart isejau laikyti sesijos, studijuoju dieniniam skyriui, bet vistiek tai nepadejo numesti svorio tiek, kiek norejosi. verysad.gif
Na ir viena diena as tiesiog su savim nemazai "pakalbejusi", pamasciusi nusprendziau, kad moteris su amziumi turi eiti ik grazyn... ax.gif Pamazu pradejau dometis dietu, sporto skyreliais cia, SM. Nekenciau ir netikejau tais sportais ir t.t. Bet pamazu pradejau mankstintis. Tiesiog po 10 minuciu kasdien.Pilvui, slaunims... Tada pradejau kreipt demesi i tai ka valgau. Po 18-19val.-jokio maisto, per pietus nebesikraunu bulviu koses kalna prie mesos lotuliukas.gif Pusryciams- valgau ka noriu. thumbup.gif thumbup.gif
Dar kaikas- kiekviena diena butinas dalykas- dvi valandos vaiksciojimo. Aktyvaus! thumbup.gif Isisodinu vaika i vezimeli, i ausis sau isikisu ausines su megiama muzika ir-prasau. Jei vaikas ima zirzti- apsistojam prie kokio suoliuko,zaidziam. Bet bent jau valanda jis miega. Pati nutaikau pasivaiksciojimui toki laika, kad vaikas butu sotus ir noretu miegelio. wub.gif
Namo griztu slapia nuo prakaito. Su malonumu ruosiu vakariene, kiekviena vakara issiplaunu grindis ir i dusa. O tenai- su masazuokliu "bruzinu" slaunis, o galiausiai apsilieju saltu vandeniu.
Neseniai nejau i kirpykla, truputi pasikeiciau stiliu-kirpciukus nusikirpau ir tiek. bigsmile.gif Lazeriu pasalinau pora apgamu, vienas is ju buvo ant lupos ir ilga laika man kele siokios tokius kompleksus. thumbup.gif

Zinot kaip jauciuosi ir atrodau dabar as? Zymiai grazesne, lankstesne, oda- stangresne, blizga, celiulito maziau, pilvukas dingsta, veidas grazeja, as pati laimingesne, vyras taip pat.. Lovos reikalai- wow wow.... blush2.gif

Nesakau, kad dabar vat taip jau ir bus viskas gerai, bet ranku nuleisti negalima. Zlunga tuomet aplink viskas po truputi... blink.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 08 04, 09:07)
Per nestuma priaugau 25 kilogramus...

Taiktai? biggrin.gif Nu,cia as su savo priaugtais,nestumo metu,kilais lyginu biggrin.gif

Is tikruju saunuole Zuzi thumbup.gif As irgi tos nuomones,kad moterys turi vis grazeti thumbup.gif Zinau ka tai reiskia... pati ne per seniausiai atsikraciau didziudziulo kalno laisniu,nors man jau 3.... ,bet atrodau geriau,nei atrodziau 25 tongue.gif Esu Daili Moteris bigsmile.gif
Atsakyti
Na nežinau.. nepadėtų man jei vyras sakytų kad reik numest svorio..daviau vyrui paskaityt - sako aš tai jei taip būtų tave palaikyčiau.as žinau ką tai reiškia - jis man jau yra padėjęs numest apie 20 kg per kelis metus.man budavo persirijimo priepuoliai, o jis nieko nesakydavo, tik guosdavo po jų, ir apskritai rūpinos, kad visad būčiau normaliai pavalgius - ir tikrai ne kokių ten salotų, o normalius pusryčius, pietus, vakarienę. Nusipirkdavom ir skanėstų, maistas man pamažu tapo tikru malonumu, o ne priemone užsimiršt nuo kompleksų ( užburtas ratas).
Manau temos autoriui nebūtų problemos panašiai elgtis, matosi, kad myli žmoną ir juolab jei ji jums graži ir dar vis patraukli dėl lovos reikalų galima truputį pakentėt. Reikėtų pasiekti, kad žmona imtų pasakotis, aisku gal po darbų dienos ir sunku išklausyt, bet as savo vyrui esu labai dėkinga už tokį dalyką, tas tikrai padeda atsikratyt kompleksų. Kaip ir komplimentai, bet jie tikrai turi būti nuoširdūs. Juk jus tikrai manote, kad ji graži moteris, tai ir pasakykit. Ir manau jums reikėtų apginti kokį sykį žmoną prieš jos mamą!
Išvis jei pareidamas vakare kartą per sav parneštumet pyrago gabalą be jokių minčių apie tai kad ji sustorės - ir suvalgykit kartu, nu ir kas tas 100g kuris ta vakara priaugs?Gal ji atsipalaiduos žinodama, kad jūs nenorit kad ji griežtos dietos laikytųsi ir savaime ims mažiau valgyt (aš tikrai iš patirties kalbu).Žmogus turi mėgti skanų maistą, tai normalu. Ir kepsnį suvalgyt pietums normalu ir retkarčiais persivalgyt pvz per sventes taip pat normalu.
Galbūt daug kas nesupras mano posto, bet aš manau kad taip gyventi normaliau, nei visa diena zuiti su vežimeliu lauke ir salotas kramtyti, kai šalia vyras valgo normaliai. Kai nėra vidinės įtampos organizmas pamažu ima labai normaliai funkcionuot šiuo klausimu - atsiranda normalus praalkimas, normalus pasisotinimas. Juk jūs pats valgot normaliai ir esat normalaus sudėjimo, tai kodėl jai turėtų būti kitaip? Tik aišku keliasdešimčiai kg nukrist reikia laiko..
o šunį tai manau jei ji nori, tai tikrai gerai nupirkt būtų. bet ne dėl svorio - dėl to paties gyvenimo džiaugsmo smile.gif

Papildyta:
nors tai tik mano patirtis. gal kitos sekmingai svori augintusi, jei vyras tik girtų. bet man buvo psichologinių problemų susijusių su nepilnavertiškumo jausmu ir pan.kai tai dingo - dingo ir noras kasdien apsiryt. autorius savo žmona geriau pažįsta, bet man susidarė įspūdis, kad jai kažkas panašaus.
Atsakyti
Nu aš saviškei šiandien nupirksiu tortą tai gal svoris greičiau kris lotuliukas.gif
Atsipeikėkit. Geriausiai padeda sportas (bent jau pasivaikščiojimai), suderinta mityba. Aišku kartais reikia leisti sau pasilepinti kokiu skanėstu (tuo nepiktnaudžiaujant), nes kitaip stogas nuvažiuot gali. Net profesionaliems kultūristams po sekinančio pasiruošimo varžyboms ir po jū būna apsirijimo priepuoliai. Viską reikia daryti nuosekliai ir proto ribose. Svarbiausia neapgaudinėti savęs.
Atsakyti
numesti svoriui reikia tik siek tiek pastangu, bet ji islaikyti, reikia labai daug pastangu...
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 08 05, 12:08)
Nu aš saviškei šiandien nupirksiu tortą tai gal svoris greičiau kris  lotuliukas.gif
Atsipeikėkit. Geriausiai padeda sportas (bent jau pasivaikščiojimai), suderinta mityba. Aišku kartais reikia leisti sau pasilepinti kokiu skanėstu (tuo nepiktnaudžiaujant), nes kitaip stogas nuvažiuot gali. Net profesionaliems kultūristams po sekinančio pasiruošimo varžyboms ir po jū būna apsirijimo priepuoliai. Viską reikia daryti nuosekliai ir proto ribose. Svarbiausia neapgaudinėti savęs.

Tai aisku, kad greiciausiai svori pasalins sportas ir bla bla bla. ne apie tai kalba - manau problema tame kad yra jaučiamas pastovus spaudimas is pvz tėvų pusės ir kitur, kuris ir sukuria tą įtampą,nuo kurios noris prisiryti.Juk niekas nesako kasdien tortus valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 31, 12:10)
normali moteris negali būti liesa, ji ir turi būt apvali thumbup.gif

normali moteris negali buti apvali,ji turi buti liesa thumbup.gif tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 08 05, 16:30)
normali moteris negali buti apvali,ji turi buti liesa thumbup.gif  tongue.gif  biggrin.gif

o gal padarom apklausa?
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 08 05, 16:30)
normali moteris negali buti apvali,ji turi buti liesa thumbup.gif  tongue.gif  biggrin.gif

koks absurdas, kaip ir pasakymas, kad normali yra apvali.. doh.gif
kažkoks išsigimimas, ne kitaip, jei jau normalumas ar protas pagal kg skirstomas.....
sm kartais teka pasiskaityti ir absurdo, visiško...
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2009 08 05, 15:30)

Normali moteris yra nei liesa, nei apvali ji yra normali tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Normali moteris(kaip ir vyras) yra ta, kurios kuno mases indeksas yra normalus,tai yra,pagal visus medicinos rodiklius ugio ir svorio santykis islaikytas(vienas ar du kilai plius-minus).O kam grazesnes pilnesnes ar kudesnes tai jau tik isskirtinai skonio reikalas,del to galima uzsigincyti negyvai tongue.gif .
Atsakyti