QUOTE(courtney @ 2009 07 27, 13:59)

Ir visur tas pats bajeris - "laikantis griežtos dietos, vos pradėjus save lepinti, viskas sugrįš...". O kodėl reiktų pasilaikius dietos vėl grįžti prie savo įpročių - kimšimo vakarais ir saldumynu keliskart per dieną? Griežta dieta reikalinga norint atsikratyti DIDELIO kiekio kg, o kai jau didžioji dalis numesta, galima imtis sveikos mitybos ir ją jau tęsti tiek, kiek norisi likti lieknai.
Šios moters atveju jai vien sveika mityba vargiai ar bepadės, nes su sveiku maistu gautas kalorijas jinai, aišku, išdegins, bet esantys riebalai niekur nedings.
Pritariu 100% is savo patirties, joks sveikas gyvenimo budas cia nepades, reikia labai labai grieztos dietos, o kaip pasieki norima svori tada jau sveika mityba propoguoti.
Dabar mano istorija, as nuo paauglystes buvau apvalute, nes maza buvau per kuda tai daktarai hormoniniais vaistaisuzmaitino, nes labai didele mazakraujyste turejau, tada issipuciau stipriai, ir nuo 10 metu buvau stambus vaikas.
Vis karts nuo karto pasilaikydavau dietos, ir 10kg numetus buvau, bet gan greitai viskas sugrizdavo. Viena diena atsibudus nusprendziau, kad reikia susimti, jokio cukraus, jokiu vaisvandieniu, saldumynu nieko. Baisu prisipazinti, bet kas dvi dienas dariausi iskrovas dienas, kaip visiskai nieko nevalgiau, o per tas dienas kaip valgiau, tai budavo, kefyras, varske liesa, jogurtas, obuolys (kitu jokiu vaisiu ne) kiausinio baltymai, agurku ir pomidoru salotos be jokiu padazu, Kartais mesos su darzovemis.
Pradinis svoris 78kg po 5 menesiu svoris 52kg.
paskui priaugau iki 56 ir toks svoris laikesi daugiau nei 3 metus, nors ir pasilepindavau ir saldumynais ir bulvytem, zodziu visko po truputi, bet tikrai nebadavau ir iskrovos dienas gal i kelis menesius karta pasidarydavau.
O pries pusantru metu susikraustem kartu gyventi su saviskiu (pries tai daugiau nei du metus susitikinejom, pusiau kartu gyvenom), o jis baisiausias nesveiko maisto propoguotojas, i savaite kokius du kartus maisto is mc donaldo parvezdavo: mesainiu pyrageliu, kokteiliu. Taip pat KFC labai daznas maistas namuose, jis 23h visada pasikepdavo riebiausiu bulvyciu free ir visada vaisindavo mane, o po ju dar ir deserto pasiulydavo

dazniausias gerimas namuose budavo cocacola, nu zodziu viskas kas tik baisiausia gali buti ir tikrai drasiai galiu pasakyti, kad tuos paskutinius pusantru metu nevalgiau, o edziau visoki s.... Ir svoris (ir tai ne visiskai visas, nes dabar sveriau 76) grizo po nepilnu 5metu.
Tad yra visiska nesamone, kurios sako, kad po grieztos dietos jei prades valgyti svoris uzaugs dvigubai.
Tai kaip uzlipau ant svarstykliu ir pamaciau, kad svoris 76kg, nusprendziau, kad laikas ji numesti. Per savaite numeciau 5kg (ir tai siandien sveriausi apsirengus su batais ir dar vandens prisigerus

) manau, po 4 menesiu sversiu 58-60kg.
Cia tik ryzto reikia ir nieko daugiau, joks vyras cia nepades. Nors maniskis man del svorio, nei zodelio nepasake ir demesio skyre ir lepino ir gyre, kad graziai atrodau. Bet as pati i save ziureti nebegalejau ir sau slyksti pasidariau, todel metu vel.
Ai dar uzmirsau pamineti, kad niekada nesportavau, net tada pries 5is metus kaip numeciau virs 20kg
Dabar truputi sportuoju, nes tris didelius sunis turiu, tai reik pastoviai su jais judeti ir i treniruotes vedu, tai ir paciai truputi pajudeti tenka.
Bet man tik nuo dietos svoris krenta, nuo sporto ne, nes su suniu reguleriai begioju ir i treniruotes nuo lapkricio menesio vaikstau, o svoris vistiek augo..
Cia yra valios stiprumo ir uzsispyrimo reikalas. Kazkada, pries 7 metus rukyti irgi meciau per viena diena, viena ryta atsikeliau, pasakiau sau, kad neberukysiu, nuo to karto nesurukiau nei cigarates (tik kaljana kartais parukom vakare

)