Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(vilke_ziema @ 2009 07 24, 14:11)
ka gal sakysit ne taip buna???

Aš prieštarauju flirt.gif biggrin.gif
Jūs čia pasakojat apie kažkokį apsileidusį ir nemokantį dėmesio rodyti vyrą. Toli gražu ne visi tokie schmoll.gif O su tokiu nežinau ar gyvenčiau ilgai... blush2.gif
Atsakyti
Pasijutau sena ir atsilikus.Visos cia jaunos mamos,neseniai po gimdymu,o as jau 17 metu po paskutinio.Sporto klube gyvenime nebuvau.Pradedu nusivilti savimi.Eisiu miestan,bet pries capucina tikrai neatsilaikysiu.Pradedu suprast pagrindine heroje.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:20)
Pasijutau sena ir atsilikus.Visos cia jaunos mamos,neseniai po gimdymu,o as jau 17 metu po paskutinio.Sporto klube gyvenime nebuvau.Pradedu nusivilti savimi.Eisiu miestan,bet pries capucina tikrai neatsilaikysiu.Pradedu suprast pagrindine heroje.

penktadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:20)

Britai turi jau tokiai ligai pavadinimą "Yummy mummy disorder" - kai mamos iškart puola gražintis ir net vaiko sveikatą. Aš dar ne mamytė, bet berots ten iki kažkurio laikotarpio po gimdymo labai perspaust ir negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 24, 14:27)
Britai turi jau tokiai ligai pavadinimą "Yummy mummy disorder" - kai mamos iškart puola gražintis ir net vaiko sveikatą. Aš dar ne mamytė, bet berots ten iki kažkurio laikotarpio po gimdymo labai perspaust ir negalima  g.gif

Pirmuosius mėnesius negalima, o šitoj situacijoj juk vaikui jau du metai beveik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 07 24, 14:55)
kada nors turejot 50 kg antsvorio?  g.gif

Ne, bet reguliariai, kas metai nusimetinėju vis priaugančius 5 kg, ir , patikėkit, jie laaabai sunkiai tirpsta. Kaip matot, iki 50 nelaukiu biggrin.gif
Dabar esu paskutinio kg metimo stadijoje- pačio sunkiausio . Ir visa savaitė- svarstylės nė krust. unsure.gif
Žalioj jaunystėj per 2 savaites numečiau 11 kg. Labai nortėjau pažiūrėti, kaip atrodysiu.. biggrin.gif Taip , kad žinau tą "kaifą" doh.gif ir turiu tam valios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 24 liepos 2009 - 14:31
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 15:29)
Ne, bet reguliariai, kas metai nusimetinėju vis priaugančius 5 kg, ir , patikėkit, jie laaabai sunkiai tirpsta. Dabar esu paskutinio kg metimo stadijoje- pačio sunkiausio . Ir visa savaitė- svarstylės nė krust.  unsure.gif
Žalioj jaunystėj per 2 savaites numečiau 11 kg. Labai nortėjau pažiūrėti, kaip atrodysiu.. biggrin.gif  Taip , kad žinau tą "kaifą" doh.gif  ir turiu tam valios.

5 kg beveik ir ne antsvoris, panasu,kad tuos 5 kg numetinejat tik todel, kad jie jums nepatinka, o ne todel, kad reikia ax.gif
todel butu naudingesni patarimai tu, kurie zino,kas tai yra keliasdesimt kg antsvorio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 24, 15:29)
Ne, bet reguliariai, kas metai nusimetinėju vis priaugančius 5 kg, ir , patikėkit, jie laaabai sunkiai tirpsta.  Kaip matot, iki 50 nelaukiu biggrin.gif
Dabar esu paskutinio kg metimo stadijoje- pačio sunkiausio . Ir visa savaitė- svarstylės nė krust.  unsure.gif
Žalioj jaunystėj per 2 savaites numečiau 11 kg. Labai nortėjau pažiūrėti, kaip atrodysiu.. biggrin.gif  Taip , kad žinau tą "kaifą" doh.gif  ir turiu tam valios.

Dauguma kasmet po žiemos po 5 kg numetinėja....Kalba apie 50kg. Čia niekaip nepalyginama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 07 24, 15:35)
Dauguma kasmet po žiemos po 5 kg numetinėja....Kalba apie 50kg. Čia niekaip nepalyginama  smile.gif

taip, 50 kg tai ne 5, 5 numest visos gali, o vat nusiteikt ir pasiryzt ILGAM svorio metimui, kad numest 50, yra daaaug sudetingaiu, nes atrodo sunkaii imanoma, reikalauja visisko ir pilno "smegenu persiprogramavimo".
nes svorio metimas prasideda nuo smegenu biggrin.gif
Atsakyti
Butent ,kai svoris didelis jis ir krenta greitai.Keli lysni kilai amzinai kazkur prie taves,viena savaite atrodo numetei ,kita jie vel jau cia.Nustosi valgyt ,tai kad ims poto augti,nespesi dziaugtis.tTaip ir egzistuoji amzinoj svorio metimo busenoj.Nei ten daug numeti ,tesiog dziaugies kad nepriaugai dar daugiau.Bet cia jau turbut senu damu ,kaip as ir undinka reikalas.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:39)
Butent ,kai svoris didelis jis ir krenta greitai.Keli lysni kilai amzinai kazkur prie taves,viena savaite atrodo numetei ,kita jie vel jau cia.Nustosi valgyt ,tai kad ims poto augti,nespesi dziaugtis.tTaip ir egzistuoji amzinoj svorio metimo busenoj.Nei ten daug numeti ,tesiog dziaugies kad nepriaugai dar daugiau.Bet cia jau turbut senu damu ,kaip as ir undinka reikalas.

Aš taip pat esu amžinoj svorio metimo stadijoj, bet ne 50 kg . Nežinau, ką Jūs laikot sena, bet nemanau, kad tai amžiaus problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 07 24, 15:39)

drinks_cheers.gif vat butent. Bet , žinokit, noras valgyti- lygiai toks pats, ar 5, ar 50kg meti. Patikėkit cool.gif Tuos 5-kis jau antras mėnuo gromuliuoju, jeigu ką.. doh.gif

Taip, nepatinka, nors KMI rodo idealų svorį. O jai ar patinka? Ir nepatinka, ir reikia. Viskas tam kad mestum ir kuo greičiau.

O dėl senumo, nu čia mes apie 40 tokios babulkos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 24 liepos 2009 - 15:02