Įkraunama...
Įkraunama...

Išstorėjusi žmona...

QUOTE(Bekasė @ 2009 07 24, 10:51)
o pietus tai cia kada skaitosi?
Nenoriu rytais valgyti. Jeigu turiu ka veikti, tai pusrycius galiu ir 11-12 val atsiminti -cia darbo dienomis. O savaitgaliais, tai dazniausia toks yra normalus ritmas, kad pusryciaujame kazkur tokiu laiku.
Ir aisku vakariene apie 7 val. kartais kiek veliau - priklausomai nuo to, kada gristam namo po darbu.
Neisivaizuoju, kaip reiktu po 18 val nevalgyti, nes tai beveik visada reikstu, kad nevalgai nieko nuo kokiu dvieju.

na man pietus buna 2-3 val nors pati esu su vaiku namuose
o va ryte as nieko neatsisakau galiu ir kelis sokoladus suvalgyti ir nieko
visada pusryciauju gausiai megstu butent angliskus pusrycius, kelios desreles, duona o kartais ir bulvytes ar virtos bulves, kiausinis keptas aliejuje, pupeles pomidoras kavos kruzas ir koki saldu dalyka suvalgau....daug....bet uztat pasisotinu dienai todel pietums kas nors taip pat rimto dazniausiai mesisko ir visiskai neatsisakau duonos ar bulviu
o vakarienei nebe tiek norisi valgyti
jogurtukas vaisiukai, salocikes....taciau svoris krenta...nes ryte pavalgius visos kalorijos sunaudojamos diena sokinejant aplink vaika ir vaikstant su juo...
as esu is tu kurios alpsta del sokolado ir visokiu kepiniu todel visada jais save palepinu taciau zinau jie viena diena save lepinu kita pabadauju
mano mama numete 25 kg gyvendama pagal knyga Sveikata visam gyvenimui ...ji pagal ja nebegyvena bet svoris ir nebegrizo, zino kaip reikia prisilaikyti,
suklysti stojiesi ir vel stengiesi pasiekti tai ko nori pasiekti,
nemanau kad yra lengva taciau rezultatas buna atperkantis...
kiekvieno amziaus moteris turinti sunkumu nori suliekneti, x
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2009 07 24, 19:15)
o va ryte as nieko neatsisakau galiu ir kelis sokoladus suvalgyti ir nieko
visada pusryciauju gausiai megstu butent angliskus pusrycius, kelios desreles, duona o kartais ir bulvytes ar virtos bulves, kiausinis keptas aliejuje, pupeles pomidoras kavos kruzas ir koki saldu dalyka suvalgau....daug....bet uztat pasisotinu dienai todel pietums kas nors taip pat rimto dazniausiai mesisko ir visiskai neatsisakau duonos ar bulviu

idomu kaip ir kada reiketu tokius pusrycius valgyti, kai reikia nuo astuoniu buti darbe, o pries tai dar vaika i darzeli nuvesti.
Ir priesingai cia vyraujanciai nuomone, man svoris pradejo augti pradejus dirbti. Paprasciausiai nebeiseina laikyti valgio rezimo, kartais ir pietu nebuna, todel dazniausiai pagrindinis dienos valgis buna vakariene.
Atsakyti
Pas mane kita problema ir vyras vis pabėdavoja ax.gif esu per liekna blush2.gif Kuomet susipažinom su vyru,jam atrodiau idealios figūros,bet iš tikro kai pamatė,kaip atrodau po gimdymo praėjus kokiam mėnesiui,dabar vis primena - kad tai buvo pats idealiausias ir labiausiai man tinkantis svoris. O jis zaraza ėmė ir nukrito.
Ir iš tikrųjų visą gyvenimą norėdavau būt storesnė.Pamenu paauglystėje,kai dėl to kompleksuodavau,sakydavo vyresnės moterys - palauk,pagimdysi,nekris tas svoris. Bleka,laukiau ir tikėjausi dabar,kad bent 10 kg liks doh.gif

Na,manau mažai kuri moteris supras tokį dalyką,bet mano tokia problema 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat iškart po gimdymo tapdavau labai kūda ir taip būdavau,kol vaikas paaugdavo iki kokių 3 metų. Bemiegės naktys, lakstymas vaikui iš paskos, ir t.t.
Paskui svoris grįždavo.
Tomulyte, juk tavo lelius dar mažas- svoris greičiausiai ataugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 25 liepos 2009 - 18:23
Tik jokiu budu nespauskit jos, nepriminkit nuolat, kad ji tikrai stora ir kad reiktu mesti lasinius. Labai svarbus psichologiniai dalykai cia - tegul jaucia is jusu palaikyma ir supratinguma. Padekit jai lieknet-pasirupinkit, kad namie nebutu kaloringu uzkandziu, prisiziurekit maista ir pats, galu gale pasiskaiciuokit griezta suma, kiek isleisti maistui per savaite - tikrai padeda. Kai zinosit, kad maistui pinigu limitas isleistas, ir taupysit, valgysit po nedaug biggrin.gif Sekmes.
Atsakyti
Nesamone,kaip galima sukontroliuoti suaugusi zmogu,neduoti pinigu ,ar panasiai.Zmogus turi pats suprasti ,kad jam nuo antsvorio bus blogai ,niekam kitam.O maistas kuriuo maitinantis krenta svoris kaip tik brangesnis.kiek galiu patarti ,jei gydytoju baime stipresne uz moteri.Ziureti maisto glikemini indeksa.Valgyti maista tik ta kurio tas indeksas zemas.Jei nezinai kas tai yra ,pades visagalis google.
Atsakyti
Mano nuomone, temos autoriaus žmonai sunku numesti svorį, nes ji nori būti iškart liekna. Pradeda mesti svorį, mato, kaip tai sunku, net neįmanoma, taip lėtai viskas juda ir neiškentusi meta. Pasiremiant psichologija, reikia išsikelti mažus tikslus, kuriuos tikrai ji gali įgyvendinti ir už kiekvieno pasiekimą susigalvoti pastiprinimą. Čia jau turėtų būti pačios žmonos vidinis darbas su savim, tačiau galit ir jūs būti įtrauktas. Tarkim, jos pirmasis tikslas gali būti numesti 5 kg per 2 sav (? nežinau, per kiek laiko realu tiek numesti nebadaujant). Ir ji išties ir turi koncentruotis tik ties tuo tikslu, o negalvoti apie tai, kad oi, niekis čia tie 5 kg. Tai va, ji turi susigalvoti sau prizą už šituos numestus 5 kg. Pvz., "jei numesiu per 2 sav 5 kg, tuomet važiuosim su šeima porai dienų prie jūros arba pasisiūsiu 1 gražų drabužį pas siuvėją, nueisiu į grožio saloną masažo arba bet ką kita, kas jai labai svarbu, ko ji labai norėtų. Ji sieks tikslo, nes turės didelę išorinę motyvaciją. Pasieks, jos elgesys bus pastiprintas, tad siekti kito mažo tikslo (dar 5 kg) bus jau lengviau. Taip ji ir turėtų dirbti su savim, taip susimotyvuoti ir išlaikyti motyvaciją visą laiką.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 07 26, 17:42)
Mano nuomone, temos autoriaus žmonai sunku numesti svorį, nes ji nori būti iškart liekna. Pradeda mesti svorį, mato, kaip tai sunku, net neįmanoma, taip lėtai viskas juda ir neiškentusi meta.

Pritariu labai visam pasisakymui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O penkis kg per dvi sav. numesti yra labai realu, manau, ir tikrai įmanoma nekenkiant sveikatai ir nebadaujant good.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad autoriaus zmona malsina stresa valgydama ir svorio ji nenori numesti, nes jai patinka tas ramybes jausmas, kol valgo. Tai psichologinis dalykas, dazniausiai atsirandantis po dideliu pokyciu. O kaip ja priversti sukusti? Ji turi pati tam prisiruosti ir surasti kita malonumo ir ramybes saltiny negu maistas. Taip pat turi suvokti, kad metant svory nebutina badauti, ir kad tai nera taip sunku, kaip atrodo, tiesiog reikalauja noro ir valios smile.gif Jeigu ydomu, galeciau atsiusti daug informacijos apie sveika mityba, kurios laikantis jai pavyks numesti svory ir jo vel nepriaugti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2009 07 25, 20:18)
.... galu gale pasiskaiciuokit griezta suma, kiek isleisti maistui per savaite - tikrai padeda. Kai zinosit, kad maistui pinigu limitas isleistas, ir taupysit, valgysit po nedaug  biggrin.gif Sekmes.

Nu patarimas neblogas, pinigu neduot doh.gif Turbut ji pyragu vietoj mesos ar darzoviu parduotuvej neprisiperka g.gif Nekris tas svoris jei noresi tu, o ne ji smile.gif As visada turiu save kontroliuoti del maisto, nes jei tik padauginu iskart kilogramas virsaus ir yra blush2.gif bet nesiskundziu... noriu but grazi, visu pirma sau ir tik po to kitiem, tai ir stengiuosi tongue.gif
Atsakyti
Jau perskaičius temos pavadinimą, iškart prieš akis iškilo pasipiktinusių moteriškių komentarai - "svarbu, kad sveika!", "į save pažiūrėkit!", "reikia nuolat girti, kokia ji graži!", "ar vien dėl išvaizdos mylit???"....

Nu labas rytas. Kiekviena prisižiūrėti privalo, ne miške gyvena gi. Juolab, kai toks svoris. Aš po gimdymo virtas morkas su aliejum valgiau + kiaušinio baltymas kelias savaites, dar kopūsto lapas, staugiau žiūrėdama ir gamindama vyrui kotletukus su bulvių košyte, norėdama jų nesveikai. Kai nori, tai viskas ir išeina, gimdymas čia joks ne pasiteisinimas.

Mano rekomendacijos - griežta griežta dieta. Kilogramai valgant šokoladą neištirps. Pasilepint galima kai nori numesti 2-3 kg, tada retkarčiais ir lepintis gali. O šiuo konkrečiu atveju tai šoko terapijos kūnui reik: jokių nesočiųjų riebalų ar cukraus (iš vaisių gaunamas nesiskaito) + perpus mažintos (jei ne daugiau) maisto porcijos + nei kąsnio po 17 val. Jeigu tikrai nori tapti liekna.

Per kančias į žvaigždes smile.gif Bet paskui galės džiaugtis žiūrėdama į veidrodį, matydama susižavėjusias vyro akis ir matuodamasi dailius drabužius. Good luck mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(courtney @ 2009 07 26, 19:31)

Mano rekomendacijos - griežta griežta dieta.

Aisku, svoris nukris, bet ji po to visa gyvenima tures laikytis tos grieztos grieztos dietos, nes ne duok dieve suvalgys maza gabaliuka sokolado, tai ir svoris tada dvigubai uzaugs doh.gif
Atsakyti