QUOTE(Bekasė @ 2009 07 24, 10:51)
o pietus tai cia kada skaitosi?
Nenoriu rytais valgyti. Jeigu turiu ka veikti, tai pusrycius galiu ir 11-12 val atsiminti -cia darbo dienomis. O savaitgaliais, tai dazniausia toks yra normalus ritmas, kad pusryciaujame kazkur tokiu laiku.
Ir aisku vakariene apie 7 val. kartais kiek veliau - priklausomai nuo to, kada gristam namo po darbu.
Neisivaizuoju, kaip reiktu po 18 val nevalgyti, nes tai beveik visada reikstu, kad nevalgai nieko nuo kokiu dvieju.
Nenoriu rytais valgyti. Jeigu turiu ka veikti, tai pusrycius galiu ir 11-12 val atsiminti -cia darbo dienomis. O savaitgaliais, tai dazniausia toks yra normalus ritmas, kad pusryciaujame kazkur tokiu laiku.
Ir aisku vakariene apie 7 val. kartais kiek veliau - priklausomai nuo to, kada gristam namo po darbu.
Neisivaizuoju, kaip reiktu po 18 val nevalgyti, nes tai beveik visada reikstu, kad nevalgai nieko nuo kokiu dvieju.
na man pietus buna 2-3 val nors pati esu su vaiku namuose
o va ryte as nieko neatsisakau galiu ir kelis sokoladus suvalgyti ir nieko
visada pusryciauju gausiai megstu butent angliskus pusrycius, kelios desreles, duona o kartais ir bulvytes ar virtos bulves, kiausinis keptas aliejuje, pupeles pomidoras kavos kruzas ir koki saldu dalyka suvalgau....daug....bet uztat pasisotinu dienai todel pietums kas nors taip pat rimto dazniausiai mesisko ir visiskai neatsisakau duonos ar bulviu
o vakarienei nebe tiek norisi valgyti
jogurtukas vaisiukai, salocikes....taciau svoris krenta...nes ryte pavalgius visos kalorijos sunaudojamos diena sokinejant aplink vaika ir vaikstant su juo...
as esu is tu kurios alpsta del sokolado ir visokiu kepiniu todel visada jais save palepinu taciau zinau jie viena diena save lepinu kita pabadauju
mano mama numete 25 kg gyvendama pagal knyga Sveikata visam gyvenimui ...ji pagal ja nebegyvena bet svoris ir nebegrizo, zino kaip reikia prisilaikyti,
suklysti stojiesi ir vel stengiesi pasiekti tai ko nori pasiekti,
nemanau kad yra lengva taciau rezultatas buna atperkantis...
kiekvieno amziaus moteris turinti sunkumu nori suliekneti, x