Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai, vasara tęsiasi

As tai visus nupurskiau actara, kai kuriuos Vertimec. Svariai nuvaliau palanges (kad ten neliktu kokio gyvio pasislepusio), isvaliau langus, kad sviesos tamsiu metu daugiau patektu. Skaiciau, kad nors realybej taip ir neatrodo, bet realiai augalai ta patenkancios sviesos skirtuma pajaucia.
Vat tokie mano darbai pries ziema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 09 18, 09:24)
Milereta, ačiū už informaciją  4u.gif

Na, o aš savo kaktusus jau sunešiau namo, palaisčiau  ir viskas - belieka vėl laukti pavasario verysad.gif

o maniškiai gymnai dar su žiedais, matukana 2 pumpurus leidžia, negi trūks laiko išsiskleist verysad.gif
Atsakyti
Manieji net nesiruošia žydėti ir nežydėjo niekada schmoll.gif Nors auga tai gražiai... Turbūt bloga augintoja esu blush-anim-cl.gif Tiesa, kaktusai visai nemandri - ermitažiniai arba draugų dovanoti. Kitą kartą tikiuosi nepražiopsosiu, kada galbūt organizuositės užsakymą, ir aš prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Maniske matucana irgi pumpurus leidzia, bet pagalvojau, kad tegu buna dar lauke, bus dar tu graziu dienu rolleyes.gif dar gales pasilepinti paskutiniais saules spinduleis.
Parsinesdama i kambari ir as zadu nupurksti Vertimec (kaip tik jo turiu namie) dar ir visa palange nupurksiu g.gif teko sia vasara su tais "brudais" susidurti tai dabar baisiai bijau...
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 17, 20:40)
Labai noriu pasigirti savo Pukeliu. Įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio ir nusipirkau.
user posted image

na va... verysad.gif o as galvoju.. kur dingo tas grazusis kaktusiukas... vaiksciojau ratais... kol apsisprendziau pirkti neberadau doh.gif sveikinu su graziu pirkiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 10:16)
As tai visus nupurskiau actara, kai kuriuos Vertimec.

o kokiu santykiu purskei su actara? ax.gif
Atsakyti
Nemaisiau ju tarpusavyje. Is pradziu nupurskiau Vertimec. O po kokios savaites - Actara.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 15:51)
Nemaisiau ju tarpusavyje. Is pradziu nupurskiau Vertimec. O po kokios savaites - Actara.

Sveikos, dažnai skaitomos - retai šnekinamos ax.gif
Vertimec - čia nuo erkučių?
Atsakyti
mano kaktusiukas zydi po laaabai ilgos pertraukos 4u.gif wub.gif

user posted image

user posted image

dar du kaktusiukai su pumpurais laukia savo eiles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2009 09 18, 18:16)
Sveikos, dažnai skaitomos - retai šnekinamos ax.gif
Vertimec - čia nuo erkučių?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 09 18, 19:31)
mano kaktusiukas zydi po laaabai ilgos pertraukos  4u.gif  wub.gif

dar du kaktusiukai su pumpurais laukia savo eiles  thumbup.gif

maniskis siais metais nenori zydeti verysad.gif
Atsakyti
O man labai parupo, kaip graptopetalum bellum prazydint?
Mano tas maziukas, visai kazko suvargo, apsivaikavo, kaip tik koks lapelis nukrenta toj vietoj visa nauja rozetke isauga, tada iskraipo forma, o jeigu nuskinu, tai toj vietoj vel naujas auga. Nesuprantu, gal kazka ne taip darau doh.gif .

Nu va i ka cia panasu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti