QUOTE(milereta @ 2009 09 17, 20:40)
Labai gražus

QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 11:16)
As tai visus nupurskiau actara, kai kuriuos Vertimec. Svariai nuvaliau palanges (kad ten neliktu kokio gyvio pasislepusio), isvaliau langus, kad sviesos tamsiu metu daugiau patektu. Skaiciau, kad nors realybej taip ir neatrodo, bet realiai augalai ta patenkancios sviesos skirtuma pajaucia.
Vat tokie mano darbai pries ziema
Vat tokie mano darbai pries ziema

Dėkoju už pasidalintas mintis. Rodosi elementaru, tačiau kaip ko nesugalvojus buvau. Lėksiu globoti savo augintiniu. Mano echinopsis kaip tik baigė žydėt. Kelios mami, gymnai dar žydi. Vis ruošiuosi fotografijas padaryt, bet...

Prasom
O pas mane kuklioji mammi zydi
[attachmentid=184680]
O cia pukutis
[attachmentid=184681]

O pas mane kuklioji mammi zydi

[attachmentid=184680]
O cia pukutis

[attachmentid=184681]
Jau tie pukučiai kokie gražūs ir meilūs atrodo
Reiks ir man langus apsivalyti, kad vienintelis mano auginamas kaktusiukas daugiau šviesos gautų

Reiks ir man langus apsivalyti, kad vienintelis mano auginamas kaktusiukas daugiau šviesos gautų

Atiduodu abu uz sokolada.

Gal kuri noretu...
Temos neseku, jei susidomejot, rasykit i AZ

Gal kuri noretu...

Temos neseku, jei susidomejot, rasykit i AZ

As pati mielai tokiu senu kam nors atiduociau. Kazin ar BS nepaimtu? noreciau, kad neismestu, nes ir paciai gaila, o taip senai buciau anapilin pasiuntus. Vistik prazysta jie graziai. Dar gigante opuntija turiu. Irgi mielai atiduociau BS.
Mielos parodu dalyves, kam as siuo klausimu galeciau parasyti?
Mielos parodu dalyves, kam as siuo klausimu galeciau parasyti?

Sveikos,
Mano namų gėlyne irgi nemažai kaktusų, bet auginu tik epifitinius..Turiu lapenių, narenių ir t.t. Klausimas iškilo toks - gal kas auginate aporocactus (disocactus), jų yra įv atmainų ..Turiu jų nemažai, labai dekoratyvūs patys savaime, tačiau nežydi..
Gal kas auginate, kaip pražydinate?
Patys krūmai labsi vešlūs ir puikiai auga.
Mano namų gėlyne irgi nemažai kaktusų, bet auginu tik epifitinius..Turiu lapenių, narenių ir t.t. Klausimas iškilo toks - gal kas auginate aporocactus (disocactus), jų yra įv atmainų ..Turiu jų nemažai, labai dekoratyvūs patys savaime, tačiau nežydi..

Gal kas auginate, kaip pražydinate?
Patys krūmai labsi vešlūs ir puikiai auga.
QUOTE(tvigra @ 2009 09 19, 08:00)
O man labai parupo, kaip graptopetalum bellum prazydint?
Mano tas maziukas, visai kazko suvargo, apsivaikavo, kaip tik koks lapelis nukrenta toj vietoj visa nauja rozetke isauga, tada iskraipo forma, o jeigu nuskinu, tai toj vietoj vel naujas auga. Nesuprantu, gal kazka ne taip darau
.
Nu va i ka cia panasu

Mano tas maziukas, visai kazko suvargo, apsivaikavo, kaip tik koks lapelis nukrenta toj vietoj visa nauja rozetke isauga, tada iskraipo forma, o jeigu nuskinu, tai toj vietoj vel naujas auga. Nesuprantu, gal kazka ne taip darau

Nu va i ka cia panasu

Suprantu, kad su prasalaiciais tingisi terliotis

Bet nors trumpai papasakokit, kaip ten su tuo zydejimu?

A kodel taip savikritiskai?
tiesiog nera aisku kodel jis nezydi, todel nieks ir neparaso. Pvz. pas mane zydi, bet as nieko ypatingo nedarau, net nezinau ka galeciau parasyt. Ant pietrytines palanges, sukulentu substrate, laistomas saikingai, ziemoja ant palanges, po kuria radiatorius. Tik gal nuosavam name kiek dregniau ziema.
Papildyta:
Be to pas mane jis trim aukstais neauga. Viena normali skrotele.

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 09 20, 22:34)
A kodel taip savikritiskai?
tiesiog nera aisku kodel jis nezydi, todel nieks ir neparaso. Pvz. pas mane zydi, bet as nieko ypatingo nedarau, net nezinau ka galeciau parasyt. Ant pietrytines palanges, sukulentu substrate, laistomas saikingai, ziemoja ant palanges, po kuria radiatorius. Tik gal nuosavam name kiek dregniau ziema.
Papildyta:

Papildyta:
ar čia specialiai gamini substratą sukulentam ar būna pirkt? ar labai skiriasi nei kaktusų?

"Vilniaus zalumos kaktusams", nieko negaminu, sodinu tiesiai i pirktini.
Kaktusai ir yra sukulentai
Kaktusai ir yra sukulentai