Sveikutes,
norejau paklausti, kiek mazdaug kartu i para duodat savo vaikiukams pienuko? nes maniske praso labai daug kartu

Nezinau ar tai normalu.. Visur raso, kad tik du sykius reikia duoti - ryte ir vakare.. o mes valgom ir po miego, ir pries miega, ir nakti kelis kartus.. zodziu per para susidaro kokie 8-9 kartai

O dabar isvis isigudrino su papuku miegoti

, idedu soske, tai apsimiegojus isspjauna ir iesko vel papuko... Gal tai jau tampa jai iprotis, kabet ant papuko
QUOTE(AusraR @ 2009 07 24, 10:50)
vaiko as noriu, vyras nenori, tai dar viena priezastis apie skyrybas galvoti...o del savizudybes....matyt uzkreciama...nes po tecio savizudybes daznai pagalvoju, va isejo zmogus ir apsikakokit visi, o jam jau dzin....siaip viska nuovargis ir psichologine ytampa daro manau....cia nepasakosiu, nes daug pasakot, bet gimines mane ziauriai terorizuoja.....nervai tiap istampyti kad menkiausia vyro pastaba kad kazka VEL ne taip padariau, ne vietoj padejau, nepavaliau ir pan, gali padeti taska galutini....man paciai baisu......
Jei tau buna liudna, ar sunku - nelaikyk visko savyje.. Kalbekis, jei namie neturi su kuo, ateik cia, issipasakok..

Gyvenimas didele dovana, nereikia taip kalbeti... Turi du nuostabius vaikucius.. Visiems buna sunkiu monetu.. As ir su vyru sutariu tikrai nepernuostabiausiai.. Bet turiu nuostabia dukryte:).. Man labai baisu pasidare paskaicius tavo posta, atsimenu mama pasakojo apie viena savo drauge, dvynuku mamyte, kuri nutare iseiti is gyvenimo..