QUOTE(Emilė @ 2009 08 04, 17:35)
akrima, tai tarp didžiausio ir mažiausio net 20 metų skirtumas? Gražu.
O maitinti dvynukus lengviau, nei jų nemaitinti.

Šį savaitgalį abu berniukai be manęs su tėčiu pas senelius važiavo. Dvi naktis atskirai miegojom. Labai smalsu buvo, ar pienuko jiem dar reikės (nebūčiau verkusi, jei būt nutarę daugiau neimti, nebūčiau siūliusi...). Na taip - pamirš jie tau tokį dalyką - vakare lyg ir nereikėjo, kai susitikom, bet paskui vienas pasigavo mane, nusivedė vaikų kambarin ir paprašė "šitą mamuka amam". Tuoj ir kitas netruko atsirasti - nieko jie nepamiršo ir vėl sėkmingai maitinasi.

))
Labas,
Aš dar maitinu, nors mažajai greit bus 2 metai. Ji nori ir naktį po kelis kartus, ir dieną prieš pietų miegutį, ir šiaip nusiraminimui
Noriu nutraukti, nes angina mane tris kart per vasarą buvo užpuolus, 1 kart iš jų su tempa, kt kartus lengviau. Imunitetas manau pasilpęs..
O mažylė gimė beveik 5 sav anksčiau, šią žiemą turėjom kelis kart bronchitą, tokia silpnesnė, tai negi nutrauksi maitinimą.
Bet man pačiai jau norisi nutraukti, tik nežinau kaip seksis. Nes vyresnioji valgė MP iki 2,5 mt, sveika ir drūta, o šioji silpnesnė truputį, tai atrodo, negi skriausi vaiką
Ir dar norėjau paklausti Emilės. Dvynukus maitinat ir mažylį turit, ar turėsit?

Dar nespėjau temos perversti, skubu. Atsikels mažoji nebus kada labai.