Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

taip EMILE net 20 m. skirtumas. Na taip jau būna kartais gyvenime tongue.gif Daugelis pasmalsauja ar to paties tėčio biggrin.gif. Taip, visi jie vienos pavardės 4u.gif

O pamiršti tokio skanėsto, o dar geriau tokio komforto tai jau jiems taip greitai neišeina. Viena pažįstama mama maitino iki berods 1,5 m. Žinau, kad nuo 2 m. jau leido į lopšeli, na ir ką gi, parėjusi namo prisiminė po gero pusmečio ar daugiau ir paparašė mama noriu pienuko iš papulio biggrin.gif ir kad prisispyrusi su verksmaisprašė vos ėjo vaiką nuraminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 05 rugpjūčio 2009 - 22:38
QUOTE(Emilė @ 2009 08 04, 17:35)
akrima, tai tarp didžiausio ir mažiausio net 20 metų skirtumas? Gražu. smile.gif

O maitinti dvynukus lengviau, nei jų nemaitinti. wink.gif Šį savaitgalį abu berniukai be manęs su tėčiu pas senelius važiavo. Dvi naktis atskirai miegojom. Labai smalsu buvo, ar pienuko jiem dar reikės (nebūčiau verkusi, jei būt nutarę daugiau neimti, nebūčiau siūliusi...). Na taip - pamirš jie tau tokį dalyką - vakare lyg ir nereikėjo, kai susitikom, bet paskui vienas pasigavo mane, nusivedė vaikų kambarin ir paprašė "šitą mamuka amam". Tuoj ir kitas netruko atsirasti - nieko jie nepamiršo ir vėl sėkmingai maitinasi. smile.gif))

Labas,
Aš dar maitinu, nors mažajai greit bus 2 metai. Ji nori ir naktį po kelis kartus, ir dieną prieš pietų miegutį, ir šiaip nusiraminimui g.gif
Noriu nutraukti, nes angina mane tris kart per vasarą buvo užpuolus, 1 kart iš jų su tempa, kt kartus lengviau. Imunitetas manau pasilpęs..
O mažylė gimė beveik 5 sav anksčiau, šią žiemą turėjom kelis kart bronchitą, tokia silpnesnė, tai negi nutrauksi maitinimą.
Bet man pačiai jau norisi nutraukti, tik nežinau kaip seksis. Nes vyresnioji valgė MP iki 2,5 mt, sveika ir drūta, o šioji silpnesnė truputį, tai atrodo, negi skriausi vaiką g.gif
Ir dar norėjau paklausti Emilės. Dvynukus maitinat ir mažylį turit, ar turėsit? blush2.gif Dar nespėjau temos perversti, skubu. Atsikels mažoji nebus kada labai. biggrin.gif
Atsakyti
akrima, net nesistebiu dėl klausimų apie tėtį, jei jau man laukiantis dvynių net gydytojas ne vienas klausė, ar toj pačioj šeimoj jie gims (nors skirtumas tik 9 ir 12 metų nuo didžiųjų wink.gif )...

Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno. wink.gif Kažkada panaši situacija buvo - vyriausią maitinau beveik iki brolio gimimo...
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 11:09)

Jurada, taip - maitinu dvynukus, plisu laukiuosi mažiuko dar vieno. wink.gif Kažkada panaši situacija buvo - vyriausią maitinau beveik iki brolio gimimo...

Šaunuolė. Bet imuninė sistema turėtų būt labai gera. Aš žiemą ir pavasarį vit gėriau, kad pastiprinčiau. Vasarą mečiau, nes vis tik sintetikos ten privaryta, geriau daržovių ir vaisių daugiau, kol yra pagal sezoną, o ne ispaniškų ir kt.
Atsakyti
bet kiek nuostabos visiems, kad lig šiol dar maitinu. Jei ne forumas tai sakyčiau kad viena ant svieto bigsmile.gif O mažius jautruolis ne tas žodis, manau išaugs, bet pamenu pirmo apsilankymo metu pas gydytoją ji pasakė turit labai jautrų vaikelį, būtų gerai ilgiau maitinti. Tai vat ir valgom, nors tuos jautruolius po to man atrodo l. sunku atpratinti.
Maniškio taip pat niekas pietų miegelio neužmigdo ar nakties miego, be pamaitinimo ir dar pažindimo niekaip. bandžiau kelis kart, tai gaila vaiko pasidaro, pati po to graužiuosi, kad kvaila mama ir nežinia ko nori iš vaiko. Nusitraukinėti su šiuom nenusitraukinėjau niekad , tai net nežinau ar iš buteliuko gertų. Pamenu su pirmaisiais vargau nusitraukinėdama, tinginukai buvo ištraukti, šį nusprendžiau kitaip be nutraukimų maitinti. Na ir sėkmingai iki dar.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 07:09)
akrima, net nesistebiu dėl klausimų apie tėtį, jei jau man laukiantis dvynių net gydytojas ne vienas klausė, ar toj pačioj šeimoj jie gims (nors skirtumas tik 9 ir 12 metų nuo didžiųjų wink.gif )...

Kaip smagu, kad 5 vaikiuko laukies wub.gif As ir visada svajojau apie didele seima.. wub.gif
O nesunku susitvarkyti su tiek vaiku? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brukniukas: 06 rugpjūčio 2009 - 13:37
sveikos 4u.gif turiu tokią problemėlę...mano mažiukui 1,5mėn.nuo vakar naktelės nustojo imti papuką nes apsirgom truputį...anksčiau naktimis valgydavo po kelis kart, dieną taip pat dažnai prašydavo, o dabar tik paima į burnytę ir purtosi... verysad.gif noriu paklaust ar čia jau reiškia, kad pats vaikutis atsisakys papuko?o gal dar apsigalvos?dabar nusitraukinėju, nes labai kietėja krūtys tai nežinau ar jau galutinai baigt su maitinimu ar dar palaukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 06, 19:57)
sveikos 4u.gif turiu tokią problemėlę...mano mažiukui 1,5mėn.nuo vakar naktelės nustojo imti papuką nes apsirgom truputį...anksčiau naktimis valgydavo po kelis kart, dieną taip pat dažnai prašydavo, o dabar tik paima į burnytę ir purtosi... verysad.gif noriu paklaust ar čia jau reiškia, kad pats vaikutis atsisakys papuko?o gal dar apsigalvos?dabar nusitraukinėju, nes labai kietėja krūtys tai nežinau ar jau galutinai baigt su maitinimu ar dar palaukt? g.gif

man su sunum taip buvo - bet tai buvo stomatito pradzia, jam skaudejo burnyte, deja kai pasveiko - jis MP nebenorejo schmoll.gif
Atsakyti

Arba skauda, kai valgo ką nors, ar gerklytę, ar ausytes, ar burnytę, nors mes neseniai sirgom stomatitu, tai jis valgė tik MP, nors ir skaudėjo. smile.gif
Atsakyti

buvo ir pas mus nedidelis ausytės uždegimas, o ir gerklytę skaudėjo, bet kažkaip maniškis valgė MP nors ir paleisdavo krūtį. o dabar dar taip daro kai vandenuko naktį nori, o aš jam krūtį kišu, tada paduodu buteliuką su vandeniu atsigeria ir dar užmigimui krūties paprašo biggrin.gif be šito gero neužmiega niekaip doh.gif Taip kad stebėkit kokios jūsų problemėlės ir žinoma sveikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 07 rugpjūčio 2009 - 11:41
na va buvom pas gydytoja mažiukai pasirodo kažką ne taip užvalgė šiandien pradėjo viduriuoti naktį vėmė tai sako gali būti, kad kai nori papuką apžioti jį tiesiog supykina ir todėl neima krūties verysad.gif tikiuosi kai pagerės mažiukas vėl norės savo papulio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 07, 16:29)
na va buvom pas gydytoja mažiukai pasirodo kažką ne taip užvalgė šiandien pradėjo viduriuoti naktį vėmė tai sako gali būti, kad kai nori papuką apžioti jį tiesiog supykina ir todėl neima krūties verysad.gif tikiuosi kai pagerės mažiukas vėl norės savo papulio ax.gif

paprastai taip ir būna 4u.gif
Atsakyti