QUOTE(Bezdžionė @ 2009 11 04, 14:00)
1) Paprastai stengiuos eiti į rimčiau sportuojančių klubus ar treniruotes, tai jie sysioti ir depiliuotis klube nemėgsta arba ne visada matau
2) Deimantas dirba Activ gym'e (Body balance), ten pilates bei joga pas Sigitą irgi nieko, su Irinos joga - nekas, jei pilates veda Janas - irgi nieko
Pilates, joga ir kalanetika yra Body gym, jogą veda ta pati Irma
Savicko klubas - joga (Roma), pilates (Janas), kalanetika (Aušra) - neičiau tik pas Aušrą - paprastai man mažas krūvis.
3) Domina tik kalanetika ir pilates? Aš bėgioju po visą miestą paskui jogą, pilates bei body balance, tai tada nelabai galiu patarti

1) Ir aš dabar ieškau tvarkingesnės, kultūringesnės vietos..nėr man baisiau už tokias procedūras 'viešumoje', tai su veido kaukėm laksto po rūbinę, tai svetimi gaktiplauliai duše prie padų limpa
2) Ačiū už išsamumą, aš pati būčiau tikrai tiek nesužinojusi
Activ Gym man žiauriai nepatogioje vietoje, Bogy Gym šiek tiek geriau, bet 'kažko netraukia' (būna taip man

), bet va labiausiai dabar sudomino "Savicko sporto klubas", jis būtų patogiausiai man

O kalanetikos aš visai niekada nebandžius, tai man to krūvio užtektų

Lankiusi tik Pilates ir labai retsykiais jogą
O kodėl Janas tyčiojasi?

Kažkaip neprofesionaliai man atrodo tokie dalykai
Aš į Pilates'ą nuėjau po ilgos pertraukos, bet irgi buvo pratimas (nežinau visų pavadinimų, bet šitas

:

Jo nebesugebėjau atlikti ir leisdama kojas žemyn, vyniodama stuburą neišlaikiau ir taip trenkiau kulnais žemėn, kad net trenerę nugąsdinau

Pašoko nuo žemės ir nutraukė visoms tą pratimą 'turbūt per sunku pirmą treniruotę'.
3) Man joga 'neprilipo' vien dėl to, kad man tai atrodo visa filosofija, ne vien asanų darymas sporto klube..tai ir mintys, ir mityba, ir gyvenimo būdas

Pasirinkus jogą, man atrodo reikia daug ką keisti.
Vien dėl mankštos, geros savijautos, nuotaikos man priimtiniau Pilates

Gal dar ir kalanetika patiks ir tiks.