Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(more more @ 2010 03 15, 07:21)
tikrai pritarciau drinks_cheers.gif
Nors nuėjusi į užsiemimą per daug nesidairau kaip kas daro, bet norom nenorom atkreipi dėmesį į tai, kaip kai kurios merginos ar moterys nevykdo trenerės pasakymų "suimti sėdmenis" arba "pakelti bambą" arba "laisvi keliai".
Atsipalaidavus ir tik kartojant judesiuką jokiu pokyciu nebus.

Pas mus labai gera trenerė buvo, prie kiekvieno prieidavo patikrindavo, pataisydavo, simuliuojančius papeikdavo, ji sakydavo, geriau mažiau padaryt bet teisingai, negu viska bet bele kaip
Atsakyti
4u.gif sveikutes kalanetininkes mirksiukas.gif as dar tik mazdaug pusantro men lankau kalanetikos uzsiemimus.na gal stebuklu ant saves ir nepastebiu, bet, kad pradejau savaime stengtis nesikuprinti, tai taip.ir apskritai sumazejo isglebimas, atsirado noras daugiau judeti.zodziu tarsi is vidaus kazkas pasikeite, o ir tai manau neblogai.be to reikia ivertinti visus faktorius.teisingai atlikti pratimu, kartais, nors ir geda pripazinti, bet tiesiog nepajegiu.ne visos mes esam lankscios, nieko cia nepadarysi,be to ir amzius ne 20, du vaikai,zodziu pasidevejus esu jau truputi blush2.gif .bet kaskart nesigailiu nuejusi i treniruote ir galiu pasakyti, kad bet koks judejimas yra gerai ir duoda daugiau naudos nei zalos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 03 15, 22:47)
4u.gif sveikutes kalanetininkes mirksiukas.gif as dar tik mazdaug pusantro men lankau kalanetikos uzsiemimus.na gal stebuklu ant saves ir nepastebiu, bet, kad pradejau savaime stengtis nesikuprinti, tai taip.ir apskritai sumazejo isglebimas, atsirado noras daugiau judeti.zodziu tarsi is vidaus kazkas pasikeite, o ir tai manau neblogai.be to reikia ivertinti visus faktorius.teisingai atlikti pratimu, kartais, nors ir geda pripazinti, bet tiesiog nepajegiu.ne visos mes esam lankscios, nieko cia nepadarysi,be to ir amzius ne 20, du vaikai,zodziu pasidevejus esu jau truputi blush2.gif .bet kaskart nesigailiu nuejusi i treniruote ir galiu pasakyti, kad bet koks judejimas yra gerai ir duoda daugiau naudos nei zalos biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man po treniruotės sparnai atrodo išauga, tiek energijos, ir kūnas žymiai tvirtesnis.
Pradėjant lankyt, galėjau ne iki galo pratimus padaryt, jei taip, sąžiningai daryt, o jau po mėn. net trenere gyrė, didelis skirtus tarp tuos kuri atėjo ir dabar
Galiu tik pasikartot, reikia stengtis daryt teisingai, čia galioja taisyklė, ne kiekybė, bet kokybė
Atsakyti
Sveikos,

Aš kalanetiką lankau 1,5 mėn. (2-3 kartai per sav.).
Iš pastebėtų pokyčių galėčiau įvardinti tai, kad pagerėjo laikysena, lankstesnė pasidariau ir anksčiau kūnas toks sustingęs buvo, o dabar jaučiuose gerokai išlaisvėjusi, atrodo, kad kraujas laisviau gyslomis teka smile.gif na ir masažo mažiau norisi smile.gif
o norint pokyčių, reikia ir mitybą pareguliuoti, aš ties šiuo aspektu nedariau neiko.
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos 4u.gif nezinau net kur kreiptis patarimo, gal jus ismintingesnes-kanors patarsite. Esu labai smulkiu kaulu, mazai sveriu, bet paskutiniu metu pradejo augti svoris, o baisiau - lasinukai. Nemoku net pasakyti, atrodo kad buciau nutukusi kudena biggrin.gif atsiranda pagurklis, daug celiulito ir visi kiti keistai atrodantys dalykai ant smulkaus kuno. Mesti svorio man nereikia, labiau priaugti, bet noriu lasinukus paversti raumenim. Koks sportas tam pagelbetu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2010 03 21, 19:06)
Koks sportas tam pagelbetu? Aciu 4u.gif

Treniruoklių salė
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2010 03 21, 19:06)
Mesti svorio man nereikia, labiau priaugti, bet noriu lasinukus paversti raumenim. Koks sportas tam pagelbetu? Aciu 4u.gif

Kalanetika arba pilates jums puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2010 03 21, 20:06)
Sveikos moterys ir merginos  4u.gif nezinau net kur kreiptis patarimo, gal jus ismintingesnes-kanors patarsite. Esu labai smulkiu kaulu, mazai sveriu, bet paskutiniu metu pradejo augti svoris, o baisiau - lasinukai. Nemoku net pasakyti, atrodo kad buciau nutukusi kudena biggrin.gif atsiranda pagurklis, daug celiulito ir visi kiti keistai atrodantys dalykai ant smulkaus kuno. Mesti svorio man nereikia, labiau priaugti, bet noriu lasinukus paversti raumenim. Koks sportas tam pagelbetu? Aciu 4u.gif

As tai sakyciau irgi kad treniruokliu sale, nes as tai net meciau sporta saleje su treniruokliais ir perejau prie kalanetikos, nes nuo treniruokliu raumenys per dideli augt pradejo
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 22, 13:10)
nes as tai net meciau sporta saleje su treniruokliais ir perejau prie kalanetikos, nes nuo treniruokliu raumenys per dideli augt pradejo

O labai intensyviai kilnojot svorius? Nes aš dabar vaikštau porą kartų savaitėj, visai būčiau nieko prieš, jei dailiai raumenukai išryškėtų, bet kažko man atrodo, kad tam reikia arti ir stipriai metus ne vienus...
Atsakyti
Jei atsirastų pirkėja, parduočiau pora treniruočių "Stimulus" studijoje (Įrašyčiau Jūsų vardą, kad ateisite vietoje manęs) 4u.gif :
1. 04 01 (Ketvirtadienį) - 18:30 Kalanetika classic (Pas Eglę A.)
2. 04 07 (Trečiadienį) - 18:30 Kalanetika + press (Pas Aistę)
Už kiekvieną po 20Lt 4u.gif
Atsakyti
...supratau.... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas lankote kalanetika vaiku ir jaunimo centre? smile.gif kokie atsiliepimai?
Atsakyti