Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

Sveikos. Kalanetika yra geras sportas. thumbup.gif As jau 7 menesiai is po gimdymo. Tai po treju menesiu pradejau lankyt kalanetika, tai zinokit kunas iskart sustiprejo, pasiruose intensyvesniam sportui. Jei buciau iskart ejusi i treniruoklius ar i aerobika, buciau pompa gavusi ir daugiau nebejusi. Siaip jei rinktis ar treninruoklius ar kalanetika, tai rinkites kalanetika, daug efektyviau ( na aisku treniruokliu salej yra begimo takelis, dviratis). Siaip kalanetika labai tinka kas turi stuburo negalavimu. STebuklingai pagydo. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man doh.gif Ten ta moteriske vis sako relax, easy, o man tokie dalykai nesuderinami doh.gif koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax biggrin.gif Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode. lotuliukas.gif
Seip kelias savaites darau intensyvius pratimus pilvui bei kojom, tai vis ypratau greitai, skubant viska daryt, o cia letai letai daromi pratimai. Is 60minuciu paluzau po 45min. Ryt bandysiu dar karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 03 30, 20:50)
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man  doh.gif  Ten ta moteriske vis sako relax, easy, o man tokie dalykai nesuderinami doh.gif koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax biggrin.gif  Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode. lotuliukas.gif
Seip kelias savaites darau intensyvius pratimus pilvui bei kojom, tai vis ypratau greitai, skubant viska daryt, o cia letai letai daromi pratimai. Is 60minuciu paluzau po 45min. Ryt bandysiu dar karta biggrin.gif

Na jo, viskas tik per sunku darba, istverme. Tikrai pradzioj kojos dreba rolleyes.gif mirksiukas.gif Svarbiausia -NIEKO PER SKAUSMA nedaryt. Po gero menesiuko, bus visai kitaip, lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2010 03 29, 18:35)
sveikos smile.gif gal kas lankote kalanetika vaiku ir jaunimo centre?  smile.gif kokie atsiliepimai?

buvau vieną syk užklydus pažiūrėt, bet nebenoriu daugiau biggrin.gif
man trenerė nepatiko - "mergaitės dirbam, dirbam", o ką dirbam nei paaiškiną, nei ką... tai persisukus visa bandžiau mėgdžiot, ale... ir per daug to straksėjimo, kaip ne kalanetikoj man schmoll.gif
nors kitam gal kaip tik tiktų ir patiktų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(idn @ 2010 03 31, 11:38)
buvau vieną syk užklydus pažiūrėt, bet nebenoriu daugiau  biggrin.gif
man trenerė nepatiko - "mergaitės dirbam, dirbam", o ką dirbam nei paaiškiną, nei ką... tai persisukus visa bandžiau mėgdžiot, ale... ir per daug to straksėjimo, kaip ne kalanetikoj man schmoll.gif
nors kitam gal kaip tik tiktų ir patiktų  smile.gif

emm..na panasu kad ne kas ne kas...turi ateiti ir dar žinoti kaip ką daryti schmoll.gif bet ten be kalanetikos dar devynios galybės aerobikos rūšių..kažin kaip ten trenerės..jaučiu nelabai ten kuo skiriaisi tos treniruotės...tik pavadinimų mandrų prikūrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 03 30, 22:50)
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man  doh.gif  Ten ta moteriske vis sako relax, easy, o man tokie dalykai nesuderinami doh.gif koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax biggrin.gif  Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode. lotuliukas.gif

Aga, taip ir turi buti lotuliukas.gif man irgi ispradziu viskas drebejo, po pirmu kartu vos is sporto klubo issliauzdavau rolleyes.gif Bet daresi vis lengviau ir lengviau. As tai negaleciau be trenerio daryti pratimus, nes kartais atrodo, kad viska darau teisingai ir raumuo atrodo kaista ir kruvi atrodo jauciu, o pasirodo, kad reikia pasukti ar pakreipti ranka ar koja kokius 5 cm ir iskarta pradedi jausti visai kita raumenuka blink.gif Tai atrodo kilnoji kilnoji ta koja ir taip sunku taip man sunku, prieina trenere, pataiso ir supranti tada, kad visai nesunku buvo pries tai lotuliukas.gif Bet is esmes tai kalanetika thumbup.gif yra toks pratimukas ten, tai labai uzpakaliuka pakelia blush2.gif po 3 menesiu MB sake, kad labai i nauda man tas sportas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 20:51)
yra toks pratimukas ten, tai labai uzpakaliuka pakelia blush2.gif  po 3 menesiu MB sake, kad labai i nauda man tas sportas drinks_cheers.gif

nu nu kokis čia pratimas? parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 04 01, 23:10)
nu nu kokis čia pratimas? parodyk  mirksiukas.gif

Na pabandysiu paieskoti internete, bet gal pavyks paaiskinti 4u.gif
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu. Tada pakeli koja nuo grindu sulenkta per keli, taip kad gautusi tiesi linija su nugara. Ir tiesi kiek gali ja i virsu ir vel nuleidi zemyn iki nugaros linijos. Taip ir kilnoji aukstyn zemyn nepaliesdama grindu, nes koja zemiau uzpakalio nenuledi. Jeigu supranti ka as cia blink.gif Svarbu dar kad peda butu stacia, na nereikia pirstu tempti i preki kaip balete biggrin.gif
Eeee... blink.gif gal vistik paieskosiu pratimo internete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 21:34)
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu...

supratau, kažkas panašaus į šitą - koją kelti kiek galima aukščiau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 01 balandžio 2010 - 21:52
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 23:34)
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu.  Tada pakeli koja nuo grindu  sulenkta per keli, taip kad gautusi tiesi linija su nugara. Ir tiesi kiek gali ja i virsu ir vel nuleidi zemyn iki nugaros linijos. Taip ir kilnoji aukstyn zemyn nepaliesdama grindu, nes koja zemiau uzpakalio nenuledi.  Jeigu supranti ka as cia blink.gif  Svarbu dar kad peda butu stacia, na nereikia pirstu tempti i preki kaip balete biggrin.gif 
Eeee... blink.gif  gal vistik paieskosiu pratimo internete lotuliukas.gif

Vat http://www.youtube.c...feature=channel
3 minute ji atlieka kazka panasaus, tik reikia rankas sulenkti ir taip koja spyruokliuoti kuo auksciau, tada dirba tie raumenukai kurie pariecia uzpakaliuka thumbup.gif
Atsakyti
Va šitie dar geri užpakaliui:
user posted image
Atsakyti
Manau kad visi pratimai geri 4u.gif tik supratau, kad kiek truputi pasisuki ar pasikeli ir jau kitas raumenukas dirba. Dar man labai patinka rankom pratimai kalanetikos, nes kartais darau pratimus su svareliais 1,5- 2 kg, bet po kalanetikos be jokiu svareliu rankos labiau skauda thumbup.gif ir tvirteja greiciau. Nuo svoriu ant ranku labai venos issoka, o nuo kalanetikos pratimu taip nera. mirksiukas.gif
Atsakyti