QUOTE(moony @ 2010 03 30, 22:50)
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man

Ten ta moteriske vis sako relax, easy, o man tokie dalykai nesuderinami

koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax

Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode.
Seip kelias savaites darau intensyvius pratimus pilvui bei kojom, tai vis ypratau greitai, skubant viska daryt, o cia letai letai daromi pratimai. Is 60minuciu paluzau po 45min. Ryt bandysiu dar karta
Aga, taip ir turi buti

man irgi ispradziu viskas drebejo, po pirmu kartu vos is sporto klubo issliauzdavau

Bet daresi vis lengviau ir lengviau. As tai negaleciau be trenerio daryti pratimus, nes kartais atrodo, kad viska darau teisingai ir raumuo atrodo kaista ir kruvi atrodo jauciu, o pasirodo, kad reikia pasukti ar pakreipti ranka ar koja kokius 5 cm ir iskarta pradedi jausti visai kita raumenuka

Tai atrodo kilnoji kilnoji ta koja ir taip sunku taip man sunku, prieina trenere, pataiso ir supranti tada, kad visai nesunku buvo pries tai

Bet is esmes tai kalanetika

yra toks pratimukas ten, tai labai uzpakaliuka pakelia

po 3 menesiu MB sake, kad labai i nauda man tas sportas