Sveikos. Kalanetika yra geras sportas.
As jau 7 menesiai is po gimdymo. Tai po treju menesiu pradejau lankyt kalanetika, tai zinokit kunas iskart sustiprejo, pasiruose intensyvesniam sportui. Jei buciau iskart ejusi i treniruoklius ar i aerobika, buciau pompa gavusi ir daugiau nebejusi. Siaip jei rinktis ar treninruoklius ar kalanetika, tai rinkites kalanetika, daug efektyviau ( na aisku treniruokliu salej yra begimo takelis, dviratis). Siaip kalanetika labai tinka kas turi stuburo negalavimu. STebuklingai pagydo.
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man
Ten ta moteriske vis sako relax, easy, o man tokie dalykai nesuderinami
koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax
Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode.
Seip kelias savaites darau intensyvius pratimus pilvui bei kojom, tai vis ypratau greitai, skubant viska daryt, o cia letai letai daromi pratimai. Is 60minuciu paluzau po 45min. Ryt bandysiu dar karta
Seip kelias savaites darau intensyvius pratimus pilvui bei kojom, tai vis ypratau greitai, skubant viska daryt, o cia letai letai daromi pratimai. Is 60minuciu paluzau po 45min. Ryt bandysiu dar karta
QUOTE(moony @ 2010 03 30, 20:50)
Sveikutes, siandien pabandziau pirma karta pagal video atlikti kalanetikos pratimus. Parsisiunciau ta 10in10 ir ka galiu pasakyt, sunku man
koja bandziau islaikyt pakelus nuo zemes tai visa drebet pradejau ir kur ten relax
Ar taip ir turi but? Visi tie tempimai gan sunkiai man yveikiami, tai stalo vos nenugrioviau bedarydama, nes reikejo i kazka ysikibti kaip video rode.
Na jo, viskas tik per sunku darba, istverme. Tikrai pradzioj kojos dreba
QUOTE(pingvinka @ 2010 03 29, 18:35)
buvau vieną syk užklydus pažiūrėt, bet nebenoriu daugiau
man trenerė nepatiko - "mergaitės dirbam, dirbam", o ką dirbam nei paaiškiną, nei ką... tai persisukus visa bandžiau mėgdžiot, ale... ir per daug to straksėjimo, kaip ne kalanetikoj man
nors kitam gal kaip tik tiktų ir patiktų
QUOTE(idn @ 2010 03 31, 11:38)
buvau vieną syk užklydus pažiūrėt, bet nebenoriu daugiau
man trenerė nepatiko - "mergaitės dirbam, dirbam", o ką dirbam nei paaiškiną, nei ką... tai persisukus visa bandžiau mėgdžiot, ale... ir per daug to straksėjimo, kaip ne kalanetikoj man
emm..na panasu kad ne kas ne kas...turi ateiti ir dar žinoti kaip ką daryti
QUOTE(moony @ 2010 03 30, 22:50)
Aga, taip ir turi buti
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 20:51)
yra toks pratimukas ten, tai labai uzpakaliuka pakelia
po 3 menesiu MB sake, kad labai i nauda man tas sportas 
nu nu kokis čia pratimas? parodyk
QUOTE(vija @ 2010 04 01, 23:10)
Na pabandysiu paieskoti internete, bet gal pavyks paaiskinti
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu. Tada pakeli koja nuo grindu sulenkta per keli, taip kad gautusi tiesi linija su nugara. Ir tiesi kiek gali ja i virsu ir vel nuleidi zemyn iki nugaros linijos. Taip ir kilnoji aukstyn zemyn nepaliesdama grindu, nes koja zemiau uzpakalio nenuledi. Jeigu supranti ka as cia
Eeee...
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 21:34)
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu...
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu...
supratau, kažkas panašaus į šitą - koją kelti kiek galima aukščiau?
QUOTE(Mamertina @ 2010 04 01, 23:34)
Atsistoji keturiom, rankos ant alkuniu, kojos ant keliu. Tada pakeli koja nuo grindu sulenkta per keli, taip kad gautusi tiesi linija su nugara. Ir tiesi kiek gali ja i virsu ir vel nuleidi zemyn iki nugaros linijos. Taip ir kilnoji aukstyn zemyn nepaliesdama grindu, nes koja zemiau uzpakalio nenuledi. Jeigu supranti ka as cia
Svarbu dar kad peda butu stacia, na nereikia pirstu tempti i preki kaip balete
Eeee...
gal vistik paieskosiu pratimo internete 
Eeee...
Vat http://www.youtube.c...feature=channel
3 minute ji atlieka kazka panasaus, tik reikia rankas sulenkti ir taip koja spyruokliuoti kuo auksciau, tada dirba tie raumenukai kurie pariecia uzpakaliuka
Va šitie dar geri užpakaliui:
Manau kad visi pratimai geri
tik supratau, kad kiek truputi pasisuki ar pasikeli ir jau kitas raumenukas dirba. Dar man labai patinka rankom pratimai kalanetikos, nes kartais darau pratimus su svareliais 1,5- 2 kg, bet po kalanetikos be jokiu svareliu rankos labiau skauda
ir tvirteja greiciau. Nuo svoriu ant ranku labai venos issoka, o nuo kalanetikos pratimu taip nera.