pas mane gal 7sudejus gaunas, daznai patingiu daryti visa 10x10 tai darau quick stomac arba pm callanetics, pokyciai tai idomus ilendu i savo senas kelnes kur neilisdavau bet apimtys nepasikeite kiek matavau tik vienas kg nukrito ir tas pats labiau nuo maisto, na zodziu atsakiau apie nieka, is tikruju vis dar laukiu tu tikruju pasikeitimu

O jeigu kasdien po kokią valandą užsiiminėčiau kalanetika, po savaitės jau turėčiau pamatyt rezultatus, kaip manot?

idomu kaip su tais raumenukais as kiek suprantu kalanetika padaro "sokejos raumenis" tai yra ilgi grakstus tvirti raumenukai ir liekna figura, o ne pupsantys raumenai kaip pvz kai kurioms sportuojanciosm atsiranda, tarkim bent jau as atkreipiu demesi i blauzdu raumenis, pas kai kurias tokie dideli kampuoti buna nenoreciau tokiu

QUOTE(delfinyte @ 2009 08 28, 11:14)
em... nuo pabildomu RAM, tau kompe tikrai daugiau vietos nebus....
O tai ką daryt, jau ką galiu net nelaikau kompe, viską ištrinu?
Sveikos mamos, aš po ilgesnės pertraukos grįžau prie kalanetikos visu pajėgumu nuo gegužės mėn. Supratau, kad ši mankšta man yra toji Labiausioji!
O grįžau, nes reikėjo jamt save į rankas. Numest nereikalingus kilogramiukus, nors ir ne daug, bet gi tie paskutiniai viską ir gadina. O kur dar vyro žaismingi pačiupinėjimai už apvalumų...
Sakoma, kad juoke, tik dalelė juoko, tad galvoju - VISKAS. Ir išejo mama į kalanetiką
Jei imt jautį už ragų tai visą. Lankiau 4-5 k. per savaitę ir ką, po kokios 16 val. treniruočių neliko ir tų 3 kg, o linijos pasikeitė AKIVAIZDŽIAI ir apčiuopiamai. Galima ir džinsais matuotis, bet smagiausia vyro rankelėm, žodeliais ir žvilgsniukais...
Kas labiausiai man patinka kalanetikoj - tai 0 prakaito ir 0 nuovargio. Galiu grįžus toliau tvarkytis namuose, šeimynai ruošt vakarienę ar sėst prie kompo ir darbų. Protas nurimęs, vidus atsipalaidavęs nuo stresų, o kūnas katučių ploja
Oj, galiu kalbėt ir kalbėt apie kalanetiką. Atlankius visokias aerobikas ~10 metų, atšokus kolektyvuose ~15 m., nesunku atskirti kas prie ko. Kiekviena esam unikali, tad smagiausia, kai atrandi kas tinka būtent tau, ar ne taip?

Sakoma, kad juoke, tik dalelė juoko, tad galvoju - VISKAS. Ir išejo mama į kalanetiką

Kas labiausiai man patinka kalanetikoj - tai 0 prakaito ir 0 nuovargio. Galiu grįžus toliau tvarkytis namuose, šeimynai ruošt vakarienę ar sėst prie kompo ir darbų. Protas nurimęs, vidus atsipalaidavęs nuo stresų, o kūnas katučių ploja

Oj, galiu kalbėt ir kalbėt apie kalanetiką. Atlankius visokias aerobikas ~10 metų, atšokus kolektyvuose ~15 m., nesunku atskirti kas prie ko. Kiekviena esam unikali, tad smagiausia, kai atrandi kas tinka būtent tau, ar ne taip?

QUOTE(Agnul @ 2009 08 30, 19:41)
Divillyte , manau labai nepasikeistum , tik raumenukai pasimatytu , bent jau man taip yra.
Pokyčiai yra labai individualus dalykas. Tikrai nėra taip, kas tinka ir suveikia vienam, lygiai taip pat tinka ir kitam. Manau, nebus blogai imt ir pabandyt pasportuot vieną savaitę aktyviai ir pamatysi kas nutiks, Divillyte

Svarbiausiai, kad šiaip pojūčiai būtų daugiau geri, nei nepatogūs, erzinantys ir pan. Tai patirti galima tik savo kailiu. Man, tai žiauriai patinka kalanetika

Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 08 30, 20:48)
idomu kaip su tais raumenukais as kiek suprantu kalanetika padaro "sokejos raumenis" tai yra ilgi grakstus tvirti raumenukai ir liekna figura, o ne pupsantys raumenai kaip pvz kai kurioms sportuojanciosm atsiranda, tarkim bent jau as atkreipiu demesi i blauzdu raumenis, pas kai kurias tokie dideli kampuoti buna nenoreciau tokiu 

Tikrai taip, Odora, kalanetikos pratimai išugdo plonus, ilgus ir tvirtus šokėjiškus raumenukus. Riebaliukai deginami iš vidaus. Raumuo neauga, tik išryškėja toks, koks yra unikaliai pas kiekvieną iš mūsų.
Pažiūrėkit, kaip atrodo Sharon Stone - http://kalanetika-vi...a-sharon-stone/ Man tai mistika, kaip 50-metė turi tooooookį kūną!..

Aš irgi labai norėčiau prisijungti prie sportuojančių, bet niekaip neišeina parsisiųsti Callanetics 10 years younger in 10 hours... parsisiunciau torrent programą, bet nieko neišeina... nežinau ka as blogai darau... gal blogai suinstaliavau ką... o gal galit man atsiųsti jau parsiųsta tą diską... Būčiau begalo dėkinga...
as jau per 22dienas padariau 10 kartu:) gaila issimatavau apimtis tik per talija, tai ten nebeliko 3-4cm. kunas tapo grazesnis, o as lankstesne, jau galiu suglaudus kojas atsigult ant keliu:) tik kaip nepatinget ir daryt dazniau, nes dabr 3 dienas vidury savaites padarau ir 4 dienas tinginiauju... patinka man sita manksta:)
p.s. xxxkatulkaxxx parasyk i az, pabandysiu padet
p.s. xxxkatulkaxxx parasyk i az, pabandysiu padet