Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

aha visur akcentuoja, kad dirba tik tam tikra vieta, o likes kunas atpalaiduotas. ypac nugara, kad nekentetu stuburas, arba darant koki pratima, kad nebutu pvz pedos itemptos-dirba tik pilvas arba tik kojos arba uzpakalio raumuo
Atsakyti
QUOTE(Agnul @ 2009 08 24, 12:10)
Sveiki , ziurekit , turiu klausimuka ,  kodel negalima valgyti po kalanetikos 3h kas  nuo to darosi kitaip , nes as daznai neiskenciu praejus jau pusei valandos noriu valgyti. Svoris del to , manau, neprades kilti.

Gal su bodyflexu maišai?
Niekur negirdėjau, kad negalima valgyt tiek laiko ir visad norm valgau.
Atsakyti
Zinok tikrai , va preitoje kalanetikos temoje skaiciau jog negalima valgyti pries treniruote 2 valandas ir po to 3 valandas.
Atsakyti
Labas rytas merginos turiu prasymuka gal kuri kauniete galetu pasidalinti video medziaga "10 years younger in 10 hours". buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(Agnul @ 2009 08 24, 21:52)
Zinok tikrai , va preitoje kalanetikos temoje skaiciau jog negalima valgyti pries treniruote 2 valandas ir po to 3 valandas.

g.gif kad pries as suprantu, rimtai pavalgius gali viskas pasiprasyti atgal po keliu pratimu, bet man jei tik lengvai uzkandus ir pusvalandzio pakanka pries. O po tai maniau atsikvepuoji paiilsi ir gali valgyt g.gif man tai nebuna kazkokio didesnio noro valgiui tai gal kokia valanda po gaunasi, na zinok kaip cia reikia unsure.gif
Atsakyti
Na matai pas mane tas noras atsiranda, nes vis delto bunu 5h nevalgiusi tai skrandis ir saukiasi darbo smile.gif man ir kyla klausimas kodel cia taip reikia smile.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaitės o tą torentą reikia susiinstaliuoti ar ne? Pas man kompas ir taip stringa vis jam atminties mažai, kaip čia man su ta video parsisiųst. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 28, 11:41)
4u.gif Mergaitės o tą torentą reikia susiinstaliuoti ar ne? Pas man kompas ir taip stringa vis jam atminties mažai, kaip čia man su ta video parsisiųst. verysad.gif

Taip reik instaluot, pats utorrent nedaug užima, vos kelis MB. AM/PM Callanetics užima 244MB, o 10 years older in 10 hours - 699MB.
Atsakyti
4u.gif Ačiū už info, kolkas ši darbą dar atidėsiu, nes kompas kaip sakiau stringa, laukiu kol man pagamins papildomus RAM, jau kai įdės tai bus daugiau vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 08 28, 10:51)
4u.gif Ačiū už info, kolkas ši darbą dar atidėsiu, nes kompas kaip sakiau stringa, laukiu kol man pagamins papildomus RAM, jau kai įdės tai bus daugiau vietos ax.gif

em... nuo pabildomu RAM, tau kompe tikrai daugiau vietos nebus....
Atsakyti
Sveikos mamos, kalanetika kartu sudejus dariau 8 valandas, bet kudimo pokyciu neizvelgiau , kaip tik gal atrodo, kad pastambejau , raumenukai issoko. Po kiek laiko mazdaug tureciau pastebeti kad apimtys sumazejo? cool.gif
Atsakyti
man irgi idomu kaip kitoms rezultatai smile.gif
save tai nusifotkinau visais kampais, kad veliau vel taip pat nusifotkinus galeciau palyginti ojektyviai skirtumus biggrin.gif
Atsakyti