Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Arūnė @ 2009 07 24, 09:07)
tureciau jaustis as gerai,nes nugaliu save mendama ir neprisivalgydama,bet kazkodel nesijauciu geriau,tas dar nerimas niekur nedigsta.nieko as jau savyje nusuprantu.

Arūne, o kaip pas tave reikalai su veikla per diena? Gal turi per daug tiesiog laisvo laiko-o musu ligelems jis kaip sakant ne i nauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 24, 09:13)
Arūne, o kaip pas tave reikalai su veikla per diena? Gal turi per daug tiesiog laisvo laiko-o musu ligelems jis kaip sakant ne i nauda doh.gif

tai ir as manau,kad turiu per daug laisvo laiko,vaikai pradejo vienas su kitu zaisti,manes dabar tiek net nereikia.dar lenda i galva mintys visokios nesamones,nezinau ar mane suprasit ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 24, 09:18)
tai ir as manau,kad turiu per daug laisvo laiko,vaikai pradejo vienas su kitu zaisti,manes dabar tiek net nereikia.dar lenda i galva mintys visokios nesamones,nezinau ar mane suprasit ar ne.

Labai tave suprantu console.gif As jau per puse metu sita isisamoninau kad man tiesiog NEGALIMA tureti per daug laisvo laiko, nes tada ir uzsisuka visos nesamones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 24, 09:24)
Labai tave suprantu console.gif As jau per puse metu sita isisamoninau kad man tiesiog NEGALIMA tureti per daug laisvo laiko, nes tada ir uzsisuka visos nesamones doh.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 24, 09:18)

Manau labai tave suprantam - mūsų mintys ir yra pagrindinė mūsų nelaimė, nes visų nerimautojų jos dažniausiai būna iracionalios - liaudškai sąkant ne visai protingos schmoll.gif susijusios su savigaila, savigrauža ir nelogišku savęs gąsdinimu verysad.gif O mintys nulemia mūsų jausmus ir atvirkščiai. Todėl mintis reikia ir tiesiog privaloma kontroliuoti, mokytis nukreipti jas tinkama linkme...Gal tai skamba labai protingai bet sunkiai ir daug su savimi dirbant galima to pramokti - pastaruoju metu aš tik tą ir darau mirksiukas.gif ir man sekasi mirksiukas.gif

Negaliu įsivaizduoti, kad turint du mažus vaikus galima turėti per daug laiko mirksiukas.gif bet jeigu tau jo dar lieka stenkis daryti tuo metu tai kas tau teikia didžiausią malonumą, pasirašyk savo sveikimo planą, nusipirk protingą psichologinę knygą, kur būtų daug teigiamų pozityvių minčių ir skaityk jas kiekvieną dieną - nesvarbu kad pradžioje jos galbūt tave nervins, nes tau atrodys, kas iš to kad skaitau apie tai, kaip kažkas nuo to pasveiko man tai jau tikrai taip nebus, nes aš per daug ištižusi, kad susiimčiau ir save nugalėčiau - teigiamos mintys net , jeigu tavo protas tam pradžioje priešinasi, nusėda giliai pasąmonėje ir atmintyje ir kartais duoda teigiamą efektą tada, kai visai to nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 24, 08:37)
Labas rytas mergaites 4u.gif

Wiskute, man recepta irgi rasydavo Paroxetinui, o jau vaistinese jie ten savo ruoztu pasiule man seroxata, kadangi atejau be savo nuomones kokiu noreciau biggrin.gif Jei taip nenori Seroxato, yra dar begale visokiu kitokiu Paroxetino grupes AD mirksiukas.gif

Niu kaip einasi visoms?

Labas, Puma,

Na, kaip einasi man, aš atskirai nepasakosiu, manau, ir taip akivaizdu. Laukiu nesulaukiu, kada jau gersiu Seroxatą (o vakar apsiverkiau, kai sužinojau, kad jį teks gert), nes kažkoks lyg nerimukas ima, jau užtenka man viso šito, kaip daušiu aš jį dabar, tai nieko nereikės doh.gif lotuliukas.gif Aš nesakau, kad nenoriu Seroxato, jei skirtumas tik pavadinime, tai koks skirtumas, ką gerti. Aš nusipirkau vaistą Paroxetinum. O paskui galiu gerti Seroxatą, Rexetiną ir pan. Esmės tai nekeičia.
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 24, 09:07)
tureciau jaustis as gerai,nes nugaliu save nevemdama ir neprisivalgydama,bet kazkodel nesijauciu geriau,tas dar nerimas niekur nedigsta.nieko as jau savyje nusuprantu.

Arūne, kokia tu šaunuolė! O depresija ir nerimas patys savaime neišsigydo, deja.. ax.gif

Puma, labai gerai, kad tavo vyras toks ramus, o tu aktyvesnė, man atrodo, todėl jūsų sąjunga puiki ir tvirta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas...kaip visada tikejausi anksti atsikelti ir kazka naudingo nuveikti,tai isejo kaip visada.... smile.gif oras nykus,bet jau savaitgalis ant nosies tai smagu. thumbup.gif
Kas liecia Ad gerima,tai sutinku,kad geriau juos pagerti,nes kai man buna blogai,tai skauda galva,skrandis streikuoja,nekalbu apie tai kad ir nieko nenoriu veikti ir nuotaikos nulis. O dabar jauciuos tikrai gerai,aisku ir su savim dirbu...
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 24, 09:48)
Manau labai tave suprantam - mūsų mintys ir yra pagrindinė mūsų nelaimė, nes visų nerimautojų jos dažniausiai būna iracionalios - liaudškai sąkant ne visai protingos schmoll.gif susijusios su savigaila, savigrauža ir nelogišku savęs gąsdinimu verysad.gif O mintys nulemia mūsų jausmus ir atvirkščiai. Todėl mintis reikia ir tiesiog privaloma kontroliuoti, mokytis nukreipti jas tinkama linkme...Gal tai skamba labai protingai bet sunkiai ir daug su savimi dirbant galima to pramokti - pastaruoju metu aš tik tą ir darau mirksiukas.gif ir man sekasi  mirksiukas.gif

Negaliu įsivaizduoti, kad turint du mažus vaikus galima turėti per daug laiko mirksiukas.gif

Bet įdomiausia, kad tos mintys sunkiai pasiduoda biggrin.gif pvz., aš galiu negalvoti, kaip man bus per pietus, bet vis tiek galvoju, suprantu, kad reikia negalvot, stengiuosi, na ir kažkaip pamažu pavyksta. Sako, keleto metų darbas su savimi, jei susergama jaunystėje, paskui visam gyvenimui duoda puikius rezultatus smile.gif šaunuolė, mamaInga ir ačiū už balioniuką wink.gif
Bet tikrai keista, kaip turint du mažus vaikus galima turėti laiko. Man atrodo, reikėtų tik gaminti valgyti ir plauti grindis ir pan biggrin.gif bet gal vienos geriau moka tvarkytis, kitos mažiau, šito nepatyriau ir nežinau. MamaInga, kodėl nenori antro vaiko, nebent netyčiukas? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(valerrry @ 2009 07 24, 10:15)
Labas rytas...kaip visada tikejausi anksti atsikelti ir kazka naudingo nuveikti,tai isejo kaip visada.... smile.gif oras nykus,bet jau savaitgalis ant nosies tai smagu. thumbup.gif
Kas liecia Ad gerima,tai sutinku,kad geriau juos pagerti,nes kai man buna blogai,tai skauda galva,skrandis streikuoja,nekalbu apie tai kad ir nieko nenoriu veikti ir nuotaikos nulis. O dabar jauciuos tikrai gerai,aisku ir su savim dirbu...

Tai va, pati supranti vaistukų naudą ir nemesk jų tol, kol nenurodys gydytojas, nes paskui viskas gali grįžti su kaupu. Nereikia pagėrus taip trumpai eksperimentuoti wink.gif
ok, dirbu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 24, 10:12)
Labas, Puma,

Na, kaip einasi man, aš atskirai nepasakosiu, manau, ir taip akivaizdu. Laukiu nesulaukiu, kada jau gersiu Seroxatą (o vakar apsiverkiau, kai sužinojau, kad jį teks gert), nes kažkoks lyg nerimukas ima, jau užtenka man viso šito, kaip daušiu aš jį dabar, tai nieko nereikės doh.gif  lotuliukas.gif Aš nesakau, kad nenoriu Seroxato, jei skirtumas tik pavadinime, tai koks skirtumas, ką gerti. Aš nusipirkau vaistą Paroxetinum. O paskui galiu gerti Seroxatą, Rexetiną ir pan. Esmės tai nekeičia.
Papildyta:
Puma, labai gerai, kad tavo vyras toks ramus, o tu aktyvesnė, man atrodo, todėl jūsų sąjunga puiki ir tvirta thumbup.gif

Oi baisu net prisimint kaip as suregavau kai pasake kad teks AD gert-mama apsikabinus blioviau krokodilo asarom doh.gif O vat pasirodo visai be reikalo-tik i gera man jie isejo ax.gif vakar irgi taip isbalansavo ta mano rytinė nelaime, kad nusprendziau puse tablietkos vel ikalt AD-manau po leciau biski mazint reikia, nes nervu kamuolys vaiksciojantis pasidariau-matyt per greitai nutraukiau-pagersiu dabar kas 3 diena pora savaiciu, o tada bandysiu visiskai nutraukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 24, 10:56)
Oi baisu net prisimint kaip as suregavau kai pasake kad teks AD gert-mama apsikabinus blioviau krokodilo asarom doh.gif  O vat pasirodo visai be reikalo-tik i gera man jie isejo ax.gif vakar irgi taip isbalansavo ta mano rytinė nelaime, kad nusprendziau puse tablietkos vel ikalt AD-manau po leciau biski mazint reikia, nes nervu kamuolys vaiksciojantis pasidariau-matyt per greitai nutraukiau-pagersiu dabar kas 3 diena pora savaiciu, o tada bandysiu visiskai nutraukt ax.gif

O man tai šokas buvo tame, kad kažką reikia keisti, kad tai ne pabaiga, kad tai gal vėl pradžia, vėl iš naujo, nu žodžiu... ax.gif bet kartu ir laukiu, kokia bus mano NAUJOJI savijauta wink.gif tikiuosi, vėl neužmigdys iš pat ryto pirmomis dienomis smile.gif
Teisingai Puma darai, aš irgi tau norėjau siūlyt, kad dar pagertum kas kokią trečią dieną, bet tu taip ir padarei biggrin.gif šaunuolė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 24, 11:01)
O man tai šokas buvo tame, kad kažką reikia keisti, kad tai ne pabaiga, kad tai gal vėl pradžia, vėl iš naujo, nu žodžiu... ax.gif bet kartu ir laukiu, kokia bus mano NAUJOJI savijauta wink.gif tikiuosi, vėl neužmigdys iš pat ryto pirmomis dienomis smile.gif
Teisingai Puma darai, aš irgi tau norėjau siūlyt, kad dar pagertum kas kokią trečią dieną, bet tu taip ir padarei biggrin.gif šaunuolė wink.gif

Mane irgi migde pirmomis savaitemis, bet po visu nemigo naktu ir nerimu man toookia palaima tai buvo biggrin.gif Na man bent tai Seroxatas tikrai tiko, nors pirmomis savaitemis adaptacija prie jo ziauriai sunki buvo, net netikejau kad man nuo ju bus geriau doh.gif
Tai ir sakau, kad pats sau geriausias gydytojas-greitai pajauti kada reikia daugiau, kada maziau vaistuku mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Wiskute,2009 07 24, 10:21]
Bet įdomiausia, kad tos mintys sunkiai pasiduoda biggrin.gif pvz., aš galiu negalvoti, kaip man bus per pietus, bet vis tiek galvoju, suprantu, kad reikia negalvot, stengiuosi, na ir kažkaip pamažu pavyksta. Sako, keleto metų darbas su savimi, jei susergama jaunystėje, paskui visam gyvenimui duoda puikius rezultatus smile.gif šaunuolė, mamaInga ir ačiū už balioniuką wink.gif[/quote]

Tai jau taip pavyksta tai tikrai labai labai iš lėto, bet reikia nepasiduoti jokių būdu, nors man pačiai ne kartą rankos nusvirdavo... dabar kai jau visai neblogai jaučiuosi visai kitaip į viską žiūriu mirksiukas.gif Man tik gaila savęs truputį kad aš nepradėjau su savimi dirbti tada, kai viskas tik prasidėjo, tada kažkaip galvojau, kad galima išsigydyti tik vaistais g.gif, bet mano atveju tai nepasitvirtino, kai tik vaistus nustodavau gerti labai greitai pablogėdavo unsure.gif

Ir šiaip, žinok, daug dalykų su metais ateina, žinau, kad utopija, bet kaip norėčiau, kad mane su mano dabartine patirtimi ir protu grąžintų kas nors į 25-erius metus biggrin.gif Aš paskaitau kartais man tokia graži jūsų "žalia" jaunystė tongue.gif Baltai jums jos pavydžiu, o kartais ir nepavydžiu biggrin.gif , reikia žmogui pagyventi ilgiau šiame pasaulyje, kad daug kas susidėliotų į tvarkingas lentynas biggrin.gif , nors ir pas mane dar ne viskas tvarkinga.... doh.gif

[/quote]
MamaInga, kodėl nenori antro vaiko, nebent netyčiukas? biggrin.gif [/quote]

Nes esu labai sena lotuliukas.gif , man pavasarį bus 40. Todėl, kad nepagimdžiau iškart po dukros po to buvo sunku susiruošti, o labiausiai todėl, kad pati esu egoistė ir kad mano vyras antro vaiko nenori schmoll.gif

Kažko nesicituoja čia man normaliai...
Papildyta:
Puma, o tavo mašiniukas su automatine dėže?? Nu kaip aš negaliu vairuoti pradėti, negaliu savęs nugalėti šiuoklausimu ir viskas doh.gif , kaip mane nervina mano šitas negalėjimas.

Vyras dabar sako nupirksiu mašiną ir psio, važiuosi ir niekur nesidėsi doh.gif tikuosi dar negretai pirks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaInga: 24 liepos 2009 - 10:11