[quote=Wiskute,2009 07 24, 10:21]
Bet įdomiausia, kad tos mintys sunkiai pasiduoda
pvz., aš galiu negalvoti, kaip man bus per pietus, bet vis tiek galvoju, suprantu, kad reikia negalvot, stengiuosi, na ir kažkaip pamažu pavyksta. Sako, keleto metų darbas su savimi, jei susergama jaunystėje, paskui visam gyvenimui duoda puikius rezultatus
šaunuolė, mamaInga ir ačiū už balioniuką 
[/quote]
Tai jau taip pavyksta tai tikrai labai labai iš lėto, bet reikia nepasiduoti jokių būdu, nors man pačiai ne kartą rankos nusvirdavo... dabar kai jau visai neblogai jaučiuosi visai kitaip į viską žiūriu

Man tik gaila savęs truputį kad aš nepradėjau su savimi dirbti tada, kai viskas tik prasidėjo, tada kažkaip galvojau, kad galima išsigydyti tik vaistais

, bet mano atveju tai nepasitvirtino, kai tik vaistus nustodavau gerti labai greitai pablogėdavo
Ir šiaip, žinok, daug dalykų su metais ateina, žinau, kad utopija, bet kaip norėčiau, kad mane su mano dabartine patirtimi ir protu grąžintų kas nors į 25-erius metus

Aš paskaitau kartais man tokia graži jūsų "žalia" jaunystė

Baltai jums jos pavydžiu, o kartais ir nepavydžiu

, reikia žmogui pagyventi ilgiau šiame pasaulyje, kad daug kas susidėliotų į tvarkingas lentynas

, nors ir pas mane dar ne viskas tvarkinga....
[/quote]
MamaInga, kodėl nenori antro vaiko, nebent netyčiukas?
[/quote]
Nes esu labai sena

, man pavasarį bus 40. Todėl, kad nepagimdžiau iškart po dukros po to buvo sunku susiruošti, o labiausiai todėl, kad pati esu egoistė ir kad mano vyras antro vaiko nenori
Kažko nesicituoja čia man normaliai...
Papildyta:
Puma, o tavo mašiniukas su automatine dėže?? Nu kaip aš negaliu vairuoti pradėti, negaliu savęs nugalėti šiuoklausimu ir viskas

, kaip mane nervina mano šitas negalėjimas.
Vyras dabar sako nupirksiu mašiną ir psio, važiuosi ir niekur nesidėsi

tikuosi dar negretai pirks