QUOTE(mamaInga @ 2009 07 23, 21:30)
Wiskute tau linkiu lengvos adaptacijos prie naujo vaistuko
Labas, MamaInga,
Tikrai nustebau, kai pamačiau tave vakar prisijungusią vakare

Ačiū tau už linkėjimus ir balionėlį
Valerrry, blogiausia, ką gali padaryti, tai savavališkai nutraukti AD po tokio trumpo gėrimo. Juos reikia gerti MAŽIAUSIAI kelis mėnesius, nes tik po jų galima pasiekti ilgalaikę remisiją - t.y. ilgalaikį būklės pagerėjimą. Jei tu nutrauksi AD, paskui vėl pradėsi, ir t.t. ir pan., tai tavo būklė niekad netaps stabili, nes AD gėrimą išbalansuoja bet kokia pertrauka. Būk protinga ir nieko be gydytojo nekeisk.
Geriant AD, kaip ir bet kuriuos kitus vaistus, žinoma, labiausiai kenčia kepenys. Bet kai reikia AD ir jų negeri, daug labiau kenčia kiti organai: tulžies puslė, kasa, kepenys, kurie spazmuoja, skrandis, kuriam atsiranda erozijos, gastritai, akys, kurios gali silpnėti, nes jungiamasis audinys be AD nepakankamai stiprus (beje, stuburui galioja tas pats), bendra raumenų įtampa, žemas spaudimas, neuromediatorių nepakankama įtaka visiems organizmo centrams, ko pasekmė - netobulas įvairių organizmo sistemų veikimas ir pan. Tai gal verčiau pagerti AD, jei jų reikia, ir mesti, kai bus jau galima, negu leisti savo organizmui patirti stiprius fiziologinius pokyčius, kuriuos reikia ilgiau gydyti. O jie neišsigydo per dieną. Dar jei negeriama AD, kai jų reikia, gali prasidėti dažnas pulsas ir kitokie dalykai, aš jau gal nepasakosiu

AD nėra tie vaistai, kurie labiausiai kenktų organizmui, tikrai ne. Nes jei jie geriami, tai tik tam, kad išvengtum didesnės blogybės, kurią aš aprašiau. Nežinau, ar įtikino, bet yra tikrai taip.
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 24, 00:50)
Labai norečiau pabandyti 40 mg. todėl kad jaučiu kad butu visai neblogas rezultatas.
Reikia išlaukti kai visos bangos praeis,gal geriau tada jausimės?
Dar
Wiskutei dėl tėvo. Tu esi kaip visada visiškai teisi, jam rekėjo ir reikia gydytis . Jis turiu labai didelių problemų su agresijos protrukiais ir dar skaičiau kažkur kad tokio būdo žmones linkę prie sadizmo. O kaip galima pavadinti toki jo elgesį su manim

Bet jis niekada gyvenime nesupras kad jis serga tokia ligą ,jis iš tu žmonių kurie kaltins kitus bet niekada nepasakys kad kaltas pats jis. O mano mama prieš tėva yra labai silpną nors iš prigimties jinai labai stipraus harakterio žmogus ,bet tėvas per 30 bendu gyvenimo metų taip sugebėjo ja pakeisti ,taip užmušę visas stiprias jos savybes kad ji tiesiog neturejo savo gyvenimo , gyveno taip kaip norejo jis .
Gal priklausomybe irgi gali išsivysti ?
Ksėna, na tai palauk, nueisi pas gydytoją, pasikalbėk su ja apie padidinimą. O jei jau drastiškai elgtis, tai paimk ir pabandyk iš pradžių kokius 35 mg, juk blogiau nebus, o geriau gali būti. 5 mg tikrai nieko blogo nepadarys, bet padėti gali. Juk niekas kitas geriau nejaus už tave, kiek tau ko reikia... Gal gydytojai atrodo vienaip, gal tu ne viską pasakai, gal ji ne viską išklausia... Aš tai pabandyčiau. Bet jei jau greit pas gydytoją, tai gali palaukti ir kol apsilankysi pas ją.
Taip, manau ir ne kartą rašiau, kad orai tikrai daug įtakos mūsų savijautoms turi... Visas šitas svyravimas ir šiaip saulės trūkumas kenkia mūsų ligoms.
Ksėna, labai suprantu, kad tėvas tavo mamos savybes galėjo užmušti visiškai... Mano mama irgi daug laiko prie jo taikėsi, kol vieną kartą pasakė NE

tada viskas apsivertė, dabar valdo ji. Bet čia reikia moteriai būti tikrai labai stipriai... Gaila, kad tavo tėvas nesupranta, maniškis irgi nesuprato, bet mano mama jį sugebėjo įtikinti. Gudrumu, klasta, šantažu - koks skirtumas, bet jį privertė gydytis.
Psichologinė priklausomybė gali atsirasti nuo bet kokių vaistų. Tai bet reikia dirbti su savimi, kad taip neatsitiktų