QUOTE(Iriska @ 2009 08 23, 08:42)
Respect!!! Ideja labai gera! Tiesa sakius as pabijociau, o jus SAUNUOLE!
Aciu

Neturejau ko bijoti, nes nieko daugiau parduotuvese neiissirinkau
QUOTE(Žanė @ 2009 08 23, 10:07)
bet kaip viskas išbaigta, o turint omeny, kur gyvenate, tai labai vientisai ir su aplinka
aš sodyboje turbūt norėčiau taip pasidaryt
Pas mus virtuve rusyje, tai ten gana tamsu ir salta, o toks sprendimas buvo superinis silumos prasme. Is virtuves, ten kur laiptai iseinama i terasa. Siaip labai patogu. Namas pas mus is triju aukstu, bet jis stovi anta kalno, del to vienoje puseje yra trys aukstai kitoje 2 aukstai.
O sodyboje tai butu idealu, pritariu
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2009 08 23, 10:26)
IRR, labai labai patiko. Gražu, įdomu, originalu. Vienu žodžiu
QUOTE(Diija @ 2009 08 23, 10:55)
Wow

labai originalu ir drąsu

Bet man kažkodėl asocijuojasi su sodyba, vienkiemiu, o ne gyvenamu namu ....

vat sodyboj tai norėčiau tokios virtuvės

Gal galite pasidalinti piniginiais klausimais .... kiek kainuoja įsirengt tokio tipo virtuvę (be buitinės technikos)?
Man sunku paskaiciuoti kiek mums kainavo. Na pats pecius apie 10 000lt, gal dabar krizes metu butu ir maziau

Plytos mums liko nuo fasadiniu plytu, nes mes plytas pjausteme, o cia panaudojome plytos viduriukus. Sienos labai paprastai padarytos, drebta tinku ir nudazyta. Daugiausia kainavo naturalaus azuolo dureles ir kiti baldai, dureles apie 400lt. Dar stalvirsi patys dareme, apvadas irgi naturalaus azuolo, o virsus yra marmurines plyteles, kaip ant sienos.
Dar labai norime stala toki kaip stalvirsi pasidaryti, bet uzsidare STATAU

O ten pirkom tas marmurines plytreles.
Virtuves plotas tai apie 25 kv.m, tai galejom sau leisti ta peciu. Be to as dar turiu daug pagalbiniu patalpu, kur galiu laikyti didesnius daiktus, kuriu nenaudoju kas diena. Todel spinteliu kaip matote minimaliai
QUOTE(wilike @ 2009 08 23, 10:55)
IRR ir as negaliu nepasidziaugti tavo isradingumu

Labai iskas suderinta ir jauku
QUOTE(Sophi @ 2009 08 23, 12:44)
Labai jauki virtuvė
aciu uz grazius zodzius