Kas daresi neseniai virtuve, ar seniau bet pamena, juk santechnika susjungia ne baldininkai, tai kaip kai sumontuoti baldai pervedamos slangos pvz indaploves, kazkaip apie tai negalvojau iki siol
[quote=SuperBaba,2009 08 26, 09:14]
Mes irgi projektuojame virtuve. Idedu Jusu teismui...lauksiu komentaru ir kritikos
Ten toj nisoj stoves mikrobange, tarp kriaukles ir virykles-indaplove. Virs gartraukio imontuotas TV. Tik mastom, kad gal nelabai gerai virs virykles...

Sis variantas man labiau patinka, nes norejau , kad orkaite butu aukstai.

noriu perspeti, kad atkreiptumete demesi i mikrobanges atidaromu dureliu puse: is kaires i desine gali buti labai nepatogu. As kai projektavausi, mikrob. istaciau prie sienos (kad dureles atsidarytu i siena) ir net nepagalvojau, kad dureles atsidarys kitaip ir ju nebus galima pakeist
na ir dar pastebejimas del TV virs dujines
Bent pas mane tai ten spintele ir kai puodas uzverda, o gartraukis ne automatiskai isijungia, ji pamirstu istraukti, tai ta spintele apgaruoja gerai gerai
O cia tokia mada dabar? O ji pasiteisino- praktiska
Mes irgi projektuojame virtuve. Idedu Jusu teismui...lauksiu komentaru ir kritikos
Ten toj nisoj stoves mikrobange, tarp kriaukles ir virykles-indaplove. Virs gartraukio imontuotas TV. Tik mastom, kad gal nelabai gerai virs virykles...

Sis variantas man labiau patinka, nes norejau , kad orkaite butu aukstai.

noriu perspeti, kad atkreiptumete demesi i mikrobanges atidaromu dureliu puse: is kaires i desine gali buti labai nepatogu. As kai projektavausi, mikrob. istaciau prie sienos (kad dureles atsidarytu i siena) ir net nepagalvojau, kad dureles atsidarys kitaip ir ju nebus galima pakeist
QUOTE(mallena @ 2009 08 26, 20:25)
Va , prasom, ir tikrai niekas negaruoja, gi garintuvas labiau atsikises nei stovi tv. O garai nesilanksto
D
Kas ten per tarpelis palubėj?
Va , prasom, ir tikrai niekas negaruoja, gi garintuvas labiau atsikises nei stovi tv. O garai nesilanksto
D

Pas mane lygiai taip pat įmontuota orkaitė,ir ir tikriausiai nedadarė ko nors kad renkasi garai orkaitėje,ir laša po plokšte ir ji pučiasi,o gal pati orkaitė kalta?
QUOTE(1000inis @ 2009 08 26, 19:25)
Bent pas mane tai ten spintele ir kai puodas uzverda, o gartraukis ne automatiskai isijungia, ji pamirstu istraukti, tai ta spintele apgaruoja gerai gerai
O cia tokia mada dabar? O ji pasiteisino- praktiska 
Aciu
Nezinau ar mada, as tiesiog per rusu kanala pamaciau ir patiko
D
Labai grazi jusu virtuve
QUOTE(SuperBaba @ 2009 08 26, 15:28)
O kodel negerai orkaite prie lango?
Man abu variantai gal nieko, bet visada norejau orkaites virsuje
O gal galite nuotraukyte kaip realiai viskas atrodo?
Koks TV pas jus ten idetas?
Man abu variantai gal nieko, bet visada norejau orkaites virsuje
O gal galite nuotraukyte kaip realiai viskas atrodo?
Tiek dėl garų, kurie prasiverš atidarius orkaitę, tiek dėl to, kad priėjimas nebus visiškai patogus
QUOTE(Daisy @ 2009 08 26, 15:33)
SB man pirmas variantas
labiausia patiko
Kas daresi neseniai virtuve, ar seniau bet pamena, juk santechnika susjungia ne baldininkai, tai kaip kai sumontuoti baldai pervedamos slangos pvz indaploves, kazkaip apie tai negalvojau iki siol
Paprastai įvadai padaromi prieš baldus, tai montuojant baldus tereikia prakišti, o indaplovės žarna vedama po spintelėm, kur yra cokoliukas - jis nusiima ir yra priėjimas
QUOTE(kristik @ 2009 08 26, 23:43)
Tiek dėl garų, kurie prasiverš atidarius orkaitę, tiek dėl to, kad priėjimas nebus visiškai patogus
Na, bet prieinu as juk prie jos is priekio, o ne sonu
Oj galvos skausmas
QUOTE(kristik @ 2009 08 26, 23:43)
Paprastai įvadai padaromi prieš baldus, tai montuojant baldus tereikia prakišti, o indaplovės žarna vedama po spintelėm, kur yra cokoliukas - jis nusiima ir yra priėjimas
ivadai yra
ten naturalaus medzio faneruote, tai prieziura pasakiska
: Valosi kuo puikiausiai, galima ir be priemoniu valyti, visiskai nesimato druziu (skirtingai nuo laminato
)