Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Dovis @ 2009 09 01, 23:10)
Jauciuosi skolinga padejusioms merginoms 4u.gif Pasirodau savo virtuvyte. Nekreipkite demesio i laidus, neuzpildytas ertmes(truksta dalies buitines technikos) ir kitas netinkamas interjero detales smile.gif saldytuvas nenuluptas, tai va toks pazaliaves tongue.gif
user posted image

good.gif labai grazi virtuve
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 09 01, 20:07)
O kam tos dziovykles smile.gif Gi indaplove isskalbe, praverei, palikai kazkokiam laikui, kad iki galo issausetu viskas ir permetei i stalcius smile.gif Jau kazkur 5 metus jokiu dziovykliu nenaudoju smile.gif

drinks_cheers.gif : Labai praktiska thumbup.gif

QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 02, 09:47)
O gal džiovyklėj talpiau indai susideda? Dabar bute turiu indaplovę, bet visus indus iš jos dedu į džiovyklę, labai retai kokia lėkštę į spintelę įkišu  g.gif  Gal dėl to, kad džiovyklė pakabinamoj spintelėj virš kriauklės, nes ir kažką rankomis išplovus dedu į džiovyklę.

Nu tikrai ne schmoll.gif . Jau as kiek i stalciu susidedu bigsmile.gif , tai nezinau kokio dydzio dziovykle turetu buti, kad sutalpintu. Pas mane stalciuj telpa 12 personu pietu servyzas su papildomom visokiom salotinem, lekstutem, serviravimo lekstem ir dar kazkiek puodeliu. Kiti puodeliai "nuejo" i pakabinama spintele.
O ka praplaunu rankom, iskarto issluostau ir i vieta padedu. Nebereikia dar vieno daikto/dziovykles priziureti ir valyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 09 02, 12:11)
Nu tikrai ne schmoll.gif . Jau as kiek i stalciu susidedu bigsmile.gif , tai nezinau kokio dydzio dziovykle turetu buti, kad sutalpintu. Pas mane stalciuj telpa 12 personu pietu servyzas su papildomom visokiom salotinem, lekstutem, serviravimo lekstem ir dar kazkiek puodeliu. Kiti puodeliai "nuejo" i pakabinama spintele.
O ka praplaunu rankom, iskarto issluostau ir i vieta padedu. Nebereikia dar vieno daikto/dziovykles priziureti ir valyti.  thumbup.gif

Cia apie tokius stalcius eina kalba? g.gif
http://www.accenta.l...urnituras/1261/
Pas mumis nusimato indai stalciuje, tai laaabai idomu, ar patogu mirksiukas.gif

O kokio dydzio pas Jus stalcius? Pietu servizas 12 asmenu vienam stalciuj tai labai liuks skamba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 02 rugsėjo 2009 - 11:49
QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 02, 10:47)
O gal džiovyklėj talpiau indai susideda? Dabar bute turiu indaplovę, bet visus indus iš jos dedu į džiovyklę, labai retai kokia lėkštę į spintelę įkišu  g.gif  Gal dėl to, kad džiovyklė pakabinamoj spintelėj virš kriauklės, nes ir kažką rankomis išplovus dedu į džiovyklę.

Na tikrai ne talpiau smile.gif Pagalvok gi dziovyklej tarp leksciu tarpai yra, o stalciuj tu viena ant kitos sudedi be jokiu tarpu smile.gif Pas mane 80 cm plocio stalciuj gal koks 40 leksciu ir lekstuciu, visokie bliudai ir siaip dar kruva stambiagabariciu priemoniu virtuviniu. Puodelius dedu jau i pakabinama spintele. Is ten ir pasiimti patogiau nes toj pacioj spintelej laikau ir arbatas, kavas ir t.t.
O rankom tai praktiskai beveik neplaunu as smile.gif Tik lenta pjaustymo, ten peili koki gal ir arbatos zoliu "kauseli" ar kaip ji pavadinti smile.gif Tai tais retais atvejais kai kanors reikia praplauti nesunku po to ir pasluostyti smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2009 09 02, 12:35)
http://www.accenta.l...urnituras/1261/
Pas mumis nusimato indai stalciuje, tai laaabai idomu, ar patogu mirksiukas.gif

Pas mane kol kas neatskirtos lekstes taip, bet as irgi mastau tarp sito varianto ir tarp Ikejos leksciu laikikliu. Dabar stebiu savo leksciu vartojimo ypatumus hihihi.gif kad nuspresti ar man reikes kadanors jas visas vienu metu iskelineti ir kas man kliutu su vienu ar kitu variantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 02 rugsėjo 2009 - 12:00
Sveikos mergaites, noriu ir as prisijungt prie jusu - a priimsit? rolleyes.gif
turiu problema: reik skubiai apsispresti, koks bus mano virtuves baldu isdestymas, nes artimiausiu metu turiu nurodyti, kur reikalingos rozetes, jungikliai ir kiti elektros taskai, be to, planuoju daryti siek tiek nuleistas lubas palei virtuves krastus (na savotiska remeli lubose), o luboms profilius irgi uz kokio menesiuko ateis meistras det doh.gif Turiu daug daug ivairiu variantu, visi turi ir pliusu, ir minusu, o kai laikas spaudzia, emiau visai panikuot, kad per skubejima kazko nepraziureciau ir netektu po to gailetis blink.gif Tad labai noreciau jusu nuomones apie viena ar kita varianta. Cia sudejau 5 projektukus, kurie man visai neblogi ir is kuriu siuo metu renkuosi:
virtuves baldu projektukai
Labai laukiu jusu vertinimu... ax.gif

Tiesa, pries kritikuojant dar butina zinot, kad pas mane labai siaura virtuve - ten kur pazymejau akmenine siena, yra monolitinis kaminas, kurio niekur negalejom patraukt, tad virtuves plotis yra 2,04 m (ir dar siek tiek sumazes, nes reikia tinkuoti sienas). Iki lubu balkio (cia jau maksimalus virtuves ilgis) yra 4,15 m. Langas taip pat gan zemai - gausis apie 84 cm nuo grindu, po langu butinas radiatorius, nes grindys nera sildomos (sildomu grindu negalejom det, nes lubos gan zemos, tai taupem kiekviena centimetra).
Ir dar ant sienos tarp virtuves lango ir kampo (mazdaug per viduri) yra numatytas dujinis katilas, tad toje puseje jau negali buti virykle dedama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 02 rugsėjo 2009 - 12:17
QUOTE(GreenLady @ 2009 09 02, 12:56)
Pas mane kol kas neatskirtos lekstes taip, bet as irgi mastau tarp sito varianto ir tarp Ikejos leksciu laikikliu. Dabar stebiu savo leksciu vartojimo ypatumus hihihi.gif kad nuspresti ar man reikes kadanors jas visas vienu metu iskelineti ir kas man kliutu su vienu ar kitu variantu smile.gif

Gal galima nuoroda ta ikejos leksciu laikikliu ax.gif
Nu tai tie stalciai su lekstemis turi buti "virsutiniai", nes jeigu is apacios,tai ne kas lankstytis pasiimti, padeti... g.gif Ne tragedija, aisku, bet...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 09 02, 14:06)
Gal galima nuoroda ta ikejos leksciu laikikliu  ax.gif
Nu tai tie stalciai su lekstemis turi buti "virsutiniai", nes jeigu is apacios,tai ne kas lankstytis pasiimti, padeti... g.gif  Ne tragedija, aisku, bet...

Kiek suprantu, apie šiuos laikiklius kalba:
user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/30076197
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 02 rugsėjo 2009 - 13:15
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 02, 14:15)

Aciu uz nuoroda 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 09 02, 13:13)
..........
Tad labai noreciau jusu nuomones apie viena ar kita varianta. Cia sudejau 5 projektukus, kurie man visai neblogi ir is kuriu siuo metu renkuosi:
virtuves baldu projektukai
Labai laukiu jusu vertinimu...  ax.gif
..........

Mano pastebejimas apie virtuve NR7.
Labai jau saldytuvas vienisas atrodo tam variante g.gif
taip kad si varianta atmesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 09 01, 23:10)
Jauciuosi skolinga padejusioms merginoms 4u.gif Pasirodau savo virtuvyte. Nekreipkite demesio i laidus, neuzpildytas ertmes(truksta dalies buitines technikos) ir kitas netinkamas interjero detales smile.gif saldytuvas nenuluptas, tai va toks pazaliaves tongue.gif
user posted image

Gal galetumete pasakyti kiek cm nuo grindu iki jusu stalvirsio? ax.gif
Graziai atrodo be atskiros palanges 4u.gif
Kol dar galiu reguliuoti, tai noreciau zinoti kiek reiketu nuleisti langa tokiam kaip jusu variantui.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 09 02, 11:35)
O kokio dydzio pas Jus stalcius? Pietu servizas 12 asmenu vienam stalciuj tai labai liuks skamba thumbup.gif

QUOTE(indruciukas @ 2009 09 02, 13:06)
Nu tai tie stalciai su lekstemis turi buti "virsutiniai", nes jeigu is apacios,tai ne kas lankstytis pasiimti, padeti... g.gif  Ne tragedija, aisku, bet...

Mano stalcius 90cm plocio ir 70cm gylio. Ir jis jau daugiau prikrautas negu nuotraukoj. Su ikejos laikikliais thumbup.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 09 02, 14:06)

Pas mane trys stalciai yra tai lekstes viduriniame smile.gif apatinis tikrai ne kas butu nes jau per zemai lankstytis. Virsutinis yra irankiams skirtas tai as praktiskai indaploves 2/3 cia ir iskraunu i tuos du stalcius smile.gif

QUOTE(Kashaya @ 2009 09 02, 14:15)
http://www.ikea.com/...oducts/30076197

taip apie situos laikiklius kalbejau smile.gif Norejau ir nuoroda imesti ale darbo metu ilindusi buvau tai ant staigiuju neradau smile.gif Siaip dabar kai stebiu leksciu vartojimo ypatumus galvoju gal patogiau butu suskirstytas stalcius, o ne laikikliai sitie. Ju auseles gan aukstos tai lekstes kliutu jei is toliau isimineji ne iki galo stalciu praverusi ar pan. ...na bet cia siaip garsus pamastymai. Kol kas jokiu "gardeliu" neturiu ir siaip problemos nera net smile.gif Sakau gal ir nereikes smile.gif nes kazkaip patogu kai jokie atitverimai nekliudo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 02 rugsėjo 2009 - 21:01