Sveikos mergaites, noriu ir as prisijungt prie jusu - a priimsit?
turiu problema: reik skubiai apsispresti, koks bus mano virtuves baldu isdestymas, nes artimiausiu metu turiu nurodyti, kur reikalingos rozetes, jungikliai ir kiti elektros taskai, be to, planuoju daryti siek tiek nuleistas lubas palei virtuves krastus (na savotiska remeli lubose), o luboms profilius irgi uz kokio menesiuko ateis meistras det

Turiu daug daug ivairiu variantu, visi turi ir pliusu, ir minusu, o kai laikas spaudzia, emiau visai panikuot, kad per skubejima kazko nepraziureciau ir netektu po to gailetis

Tad labai noreciau jusu nuomones apie viena ar kita varianta. Cia sudejau 5 projektukus, kurie man visai neblogi ir is kuriu siuo metu renkuosi:
virtuves baldu projektukaiLabai laukiu jusu vertinimu...
Tiesa, pries kritikuojant dar butina zinot, kad pas mane labai siaura virtuve - ten kur pazymejau akmenine siena, yra monolitinis kaminas, kurio niekur negalejom patraukt, tad virtuves plotis yra 2,04 m (ir dar siek tiek sumazes, nes reikia tinkuoti sienas). Iki lubu balkio (cia jau maksimalus virtuves ilgis) yra 4,15 m. Langas taip pat gan zemai - gausis apie 84 cm nuo grindu, po langu butinas radiatorius, nes grindys nera sildomos (sildomu grindu negalejom det, nes lubos gan zemos, tai taupem kiekviena centimetra).
Ir dar ant sienos tarp virtuves lango ir kampo (mazdaug per viduri) yra numatytas dujinis katilas, tad toje puseje jau negali buti virykle dedama.