Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(indruciukas @ 2009 07 27, 12:09)
Nu man atrodo, kad balta kaip tik praktiskiau  g.gif Mes planuojam tamsu stalvirsi ir kriaukle bus tamsi, tai vat galvoju, kad sveist tikrai turesiu ka, jau kalkes ant to tamsaus kaip matysis  doh.gif ... Nu bet noriu ir viskas  bigsmile.gif

O man atvirksciai atrodo,kai draugei pasakiau kad pasiule balta stalvirsiu ir kriaukle butu idealu tokios pat spalvos,ji susimascius paklause-"O kur tu ispili alieju pvz is keptuves?"Na kada kaip,kartais i unitaza jei su likuciais maisto,bet aisku dazniausiai i kriaukle,tai va,o dar kiek visko be aliejaus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 27, 11:23)
O man atvirksciai atrodo,kai draugei pasakiau kad pasiule balta stalvirsiu ir kriaukle butu idealu tokios pat spalvos,ji susimascius paklause-"O kur tu ispili alieju pvz is keptuves?"Na kada kaip,kartais i unitaza jei su likuciais maisto,bet aisku dazniausiai i kriaukle,tai va,o dar kiek visko be aliejaus.. g.gif

o aš aliejų į šiukšliadėžę pilu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 27, 11:23)

na siaip jei nemaisau, tai ant sviesiu pavirsiu nesvarumai maziau matosi, nors atrodo kad turetu buti atvirksciai biggrin.gif bet tiesa tokia, kad ant tamsiu sienu, tamsiu grindu, tamsiu stalvirsiu, plyteliu visi nesvarumai tiesiog sviecia rolleyes.gif
gal buna kokiu rastu, kurie kad ir tamsus bet neisduoda nesvarumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 07 27, 12:31)
na siaip jei nemaisau, tai ant sviesiu pavirsiu nesvarumai maziau matosi, nors atrodo kad turetu buti atvirksciai  biggrin.gif  bet tiesa tokia, kad ant tamsiu sienu, tamsiu grindu, tamsiu stalvirsiu, plyteliu visi nesvarumai tiesiog sviecia  rolleyes.gif
gal buna kokiu rastu, kurie kad ir tamsus bet neisduoda nesvarumu  ax.gif

na, kokia nors pilka ir jei dar su raštais, tai mažiau aišku nešvarumų matyti. bet ant monotoniško paviršiaus, tai šakės, viskas kaip ant delno.
o ant balto - tai bėda gali būti su stalviršiu ar su kriaukle, kad gali skysčio spalvą (kokių burokėlių) įgerti, tada ir plėmai liks.

svarbu aišku žinoti, kokios medžiagos tas stalviršis. jei granitas, tai šakės iškart biggrin.gif
Atsakyti
Nu stovi virtuve pas mane jau 8metai su laminuotu pavirsium, ir normaliai dar visai atrodo. Pasibraize yra tik prie kriaukles, kadangi parasta apvali ir be jokio prailginimo nuvarvejimui.
O tie akmens mases stalvirsiai visokiu spalvu gali buti? mums reiktu beveik juodos, tokios tamsiai rudos. Kazkaip kiek esu macius tai tik sviesius g.gif
Atsakyti
na va, buvo siandien meistras, apziurejo virtuve, pasiderinom projekta, lauksiu dabar samatos g.gif
yra tik keli man klaustukai: grindys yra buko spavos, o kampas ir virtuve bus riesutmedzio spalvos, tai mastau kokios spalvos rinktis stalvirsi, issirinkau kelis variantus, reikes apsispresti, nes dar tiksliai nzn kokia spalva g.gif sienas dazyti, tik tiksliai zinau, kad sviesios spalvos noriu rolleyes.gif
dar: man patinkancios rankeneles forma yra tik 19 cm ilgio, o man grazios tos ilgos, apie 50 cm, tai net nzn, prie kuriu pasilikti.
Atsakyti
Virtuve tokia kaip as noriu meistrai sake padarytu uz 6000 Lt doh.gif Kitoj temoj kalbejo apie GEKO baldus. As paskaiciavau kad uzsisakant spinteles pas juos, man virtuve kainuotu 3000 Lt. Perpus maziau. Gal kas pirkot cia baldus. Kaip kokybe?
GEKO
Atsakyti
Nu va - svaigau ir aš kelias dienas - ką, kur, kaip, galėčiau įtalpinti toj savo "kišenėj" ir šiandien "ant durniaus", eidama pro šalį užėjau berods į Korynos baldus - norėjau pažiūrėti, ką galim įmontuoti į kampinę sienelę. Viskas baigėsi tuo, kad man niekas net nerodė, kas į ją telpa, kai pasakiau išmatavimus ir pagrindinius "elementus" dujinį katilą ir pečių, jis truputį pabraižė ir pasakė - kad aš čia veltui svaigstu, kad tokioj situacijoj reikia profesionalo, o ne saviveiklos, nes mano matymas iš principo neteisingas (buvau sumąsčius po dujiniu katilu pastatyti šaldytuvą ir baldus užsukti kampu). Kadangi dėžių neturiu, su kuriom galėčiau imituoti baldus, programėlių nesu išbandžiusi, tai rytdienai išsikviečiau vieną meistrelį - žiūrėsim ką jis man pasiūlys...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 07 27, 13:55)
Nu stovi virtuve pas mane jau 8metai su laminuotu pavirsium, ir normaliai dar visai atrodo. Pasibraize yra tik prie kriaukles, kadangi parasta apvali ir be jokio prailginimo nuvarvejimui.
O tie akmens mases stalvirsiai visokiu spalvu gali buti? mums reiktu beveik juodos, tokios tamsiai rudos. Kazkaip kiek esu macius tai tik sviesius  g.gif

visokių spalvų yra. nu ne tūkstančiais, bet rinktis yra iš ko. ir tamsių ir šviesių.

beje, lieto akmens paviršiai taip pat braižosi. mačiau pas draugus.
Atsakyti
Sveikutes
as gal cia ne i tema,bet virtuej yra ir grindys,kokias dejote kad nesimatytu kai jas isplauni,demes
mes planuojame pertvarkyti savo virtuve,tai pradziai reik nuo grindu pradet,nes sudejome baltas plyteles su ruzavu kazkiu patepliojimu,tai dabar varsgstu ax.gif
gal kas turi virtuve mazdaug 12kv ir pereinama,kokius baldus daretes,semiuosi visko,nes rengiames vel is naujo namus doh.gif
aciu uz idejas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau gera pusmeti vis skaitydavau idejas patarimus, bet va darbar jau labai greitai artejai irengimo buto laikas. Taigi klausimas, is pradziu planavome deti virtuves zonoje grindu dideles plyteles, bet dabar mastome apie buto vientisuma ir planuojame grindis deti lentas medzio arba kokybiska laminata. Gal kas turi? Ka galetu patarti? Kadangi virtuve sujungta su svetaine tai norisi ir baldus virtuves tokius padaryti ir taip sumontuoti kad ji praktiskai isnyktu ir net nekristu i akis kaip atskira virtuves zona..
Aciu uz nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monita20 @ 2009 07 29, 12:15)
Sveikos,

Jau gera pusmeti vis skaitydavau idejas patarimus, bet va darbar jau labai greitai artejai irengimo buto laikas. Taigi klausimas, is pradziu planavome deti virtuves zonoje grindu dideles plyteles, bet dabar mastome apie buto vientisuma ir planuojame grindis deti lentas medzio arba kokybiska laminata. Gal kas turi? Ka galetu patarti? Kadangi virtuve sujungta su svetaine tai norisi ir baldus virtuves tokius padaryti ir taip sumontuoti kad ji praktiskai isnyktu ir net nekristu i akis kaip atskira virtuves zona..
Aciu uz nuomones  ax.gif

Del praktiskumo nelabai ka pasakysiu nes dar neirenkta virtuve tai dar nenaudojau smile.gif pas mane irgi bendra erdve, nenorejau nieko skaidyti, nes vientisumas didina erdve. Tai dejau azuolo parketa visur. Pries tai isssiklausinejau jau turinciu ir paciu profesionalu kaip man ten naudosis tai sake turetu tvarkoj viskas buti. Bendradarbes drauge azuolines parketlentes isidejusi virtuvej, sake vaikus du turi kurie ten galvom eina ir nieko smile.gif Grazu ramu smile.gif

O pati virtuves komplekta kadangi sienas daziau baltai tai pagal gerb. Lilitos ideja ir patarima virsutine fasado dali padariau irgi balta, kad isilietu i kambari, o paptine dali dariau panasiso medzio spalvos kaip grindis smile.gif Manau turetu tvarkinga visuma issilaikyti. Kita savaite tik statys baldus taij tad gal galeciau placiau tik smile.gif Ir su vaizdais smile.gif
Atsakyti