QUOTE(Poli1 @ 2009 07 29, 19:07)
O aš vakar pasiskolinau pinigus iš savęs, net nežinau, pradėjau gailėtis, sesuo išpeikė, kaikurios draugės - taip pat, tipo laaaabai brangu

Nupirkau vaikui kuprinę....
Labas rytas

Nupirkai, tai džiaukis geru daiktu, o ne graužkis dabar

Jeigu vaikui reikia didesnį atstumą tempti tą kuprinę, tai svarbiausia, kad stuburui krūvis bus tolygiai paskirstytas. O va tokios kuprinės tam ir skirtos. Dabar gi ir pirmokėliai tokius svorius tampo, kad oho! Aš kažkada dukrai irgi pirkau tuo metu pačią brangiausią kuprinę, tai visus 4(!) metus pradinėj atnešiojo, ir dar gera būtų, bet jau paseno...morališkai. Vienintelis momentas, kad vaikams pabosta tie patys piešiniai, modeliukas, o dar kiekvienais metais vis gražesnių atsiranda.
Galvoju, kad vaikų sąskaita reikia taupyti kuo mažiau. Aišku, jeigu įmanoma...Nes šiais laikais tai

Nors šiaip tai visada su vaikų drabužiais darau ir darydavau taip- nuperku gražų VIENĄ tam sezonui skirtą komplektą, gal nepigų, bet geros kokybės. Ir jokių ten papildomų maikučių, šortukų ir t.t. Vaikas visada papuoštas, jaučiasi gerai ir patogiai. Bet sąlyga tokia- grįžom iš miesto, mokyklos- iškart persirengt. Namuose- vėl vienas, na du sportiniai kostiumai, pvz. Audimo, tai nesunešiojami. Ir nėra problemos, kad jaunesnis sunešiodavo vyresnės pižamas ar kokius treningėlius, aišku, kurie nebuvo grynai mergaitiški. O šiuo metu visi išaugti dukters rūbai atitenka dukterėčiai, tai pastaroji labai patenkinta. Ir dukra yra įpratinta nesišvaistyti ant ''skudurų''. Gimnazijoj uniforma, o toliau maximum dvejos kelnės ir pora bliuzelių, koks švarkelis, na dar bliuzonas. Aš pati irgi nusiperku kelnes ir pora palaidinių. Viskas. Kadangi darbas prie namų, ten darbinė apranga, o kad į parduotuvę ar į kokią įstaigą važiuoju vis taip pat apsirengus, man tikrai vienodai. Bet paltą pirkau gerą, batams ir rankinei negailiu. Tas pats su vaikų avalyne. O mano sesuo tikra skudurinė Ona. Perka perka iš dėvėtų, bazių, turgų- tipo ten pigu- krūvas visokiausių maikių, džinsų, kelnių. Ir ką- finale išleidžia nemažai, o nei ten labai pasipuošus, nei ką. Man tai jau geriau vienas daiktas, bet geras.